ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ 22/12/2011 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣIΑ


Η όλη διαδικασία έχει μεθοδευθεί ώστε στις  22 Δεκεμβρίου 2011 ώρα 21.30 να πατάμε το πλήκτρο play για την ακρόαση της Μυθωδίας (συνακρόαση). Επειδή η μυθωδία κυκλοφορεί και σε DVD το οποίο μας βάζει άλλα  χρονικά δεδομένα θα παρακαλέσω να προτιμηθεί το CD με την μουσική εκτέλεση. Για όσους έχουν υπολογιστή υπάρχει αυτή την στιγμή φορτωμένη στο μπλόκ μου http://diaelefsis.pblogs.gr ατο αριστερό περιθώριο με το πλήκτρο εκκίνησης, οπότε μπορούν να την ακούσουν από εκεί. Όταν τερματισθεί η ακρόαση μετράμε με κανονικό ρυθμό μέχρι το δέκα και απαγγέλουμε το Αίτημα που παρατίθεται παρακάτω, πάλι με κανονικό ρυθμό ομιλίας για λόγους συγχρονισμού. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΑΝ ΧΡΗΣΗ ΩΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.
Σας ζητώ μια συστράτευση για την διασπορά της κίνησης αυτής σε όσο το δυνατόν περισσότερους γνωστούς σας, επειδή η επιτυχία του εγχειρήματος είναι εξαρτώμενη από τον όσο δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό ακροατών. Ελπίζω στην κατανόησή σας για την αφιέρωση λιγότερης ώρας των 70 λεπτών για την δύσμοιρη χώρα μας νομίζω ότι την αξίζει. Οποιαδήποτε άρνηση με οποιανδήποτε δικαιολογία είναι υπεκφυγή.
Αίτημα
   Ω! ιερές και άτεγκτες φωτεινές δυνάμεις του σύμπαντος κόσμου, σας προσκαλούμε και αιτούμεθα την αρωγήν σας διά την αντιμετώπισιν της λαίλαπας επιθετικότητος των αποστατών και των γηίνων συνεργατών τους, ήτις έχει εκδηλωθεί ολοκληρωτικώς εναντίον της Ελλάνιας και ολοκλήρου του  πλανήτου της Γαίας.
 Διασώσατε την Γαίαν εκ της επαπειλουμένης καταστροφής και του αποδεκατισμού των κατοίκων αυτής. Αποπέμψτε τούς Αποστάτες και Γήϊνους συνεργάτες των πέραν του Γαλαξία μας.
 Αιτούμεθα την ψυχικήν ημών ενδυνάμωσιν,  διά την υπερνίκησιν των φοβικών  και ψυχοφθόρων επιβαλλομένων καταστάσεων. Απαλλάξατέ μας από αρνητικάς επιρροάς και σκέψεις. Καλύψατε την ανθρωπότητα ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος και θρησκεύματος, διά της λαμπροτάτης αιγίδος της δυνάμεώς σας, iνα δυνηθεί  να αντεπεξέλθει εις τας επικειμένας δοκιμασίας.
Είθε η έλευσίς σας επί την Γαίαν να είναι ταχεία και η επέμβασίς σας  προς αποκατάστασιν της διασαλευθείσης συμπαντικής τάξεως και αρμονίας, άμεσος και τελεσφόρος.
Γένοιτο

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'