12 χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου - Οι συγκλονιστικές αναμεταδόσεις των αμερικανικών καναλιών!



Εικόνες που σοκάρουν, περιγραφές που παγώνουν... Δείτε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις την ώρα που άλλαζε η παγκόσμια ιστορία!

11 Σεπτεμβρίου 2001, ένα ήσυχο πρωινό που εξελίχθηκε σε μια από τις πιο μακάβριες στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του ανθρώπου.



Η πτήση 11 της American Airlines, ένα Boeing 767-223, συντρίβεται πάνω στον Βόρειο Πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στις 8:46:30 π.μ. τοπική ώρα (15:46:30 ώρα Ελλάδας). Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα συνδέονται μετά από λίγο με τον τόπο της καταστροφής μεταδίδοντας τις πρώτες εικόνες και μη γνωρίζοντας ακόμα τι συμβαίνει.

Η πτήση 175 της United Airlines, ένα Boeing 767-222, συντρίβεται επάνω στον Νότιο Πύργο στις 9:02:59 π.μ. τοπική ώρα (16:02:59 ώρα Ελλάδας), γεγονός που μεταδόθηκε ζωντανά από τα περισσότερα τηλεοπτικά δίκτυα ανά τον κόσμο, που μόλις είχαν διακόψει το πρόγραμμά τους για να ενημερώσουν για την προηγούμενη πρόσκρουση.

Η συνέχεια ήταν καταστροφική... O Νότιος Πύργος καταρρέει στις 9:59 π.μ και ο Βόρειος Πύργος στις 10:28 π.μ. παίρνοντας μαζί τους και 2,973 ψυχές.

Δείτε τις τηλεοπτικές στιγμές που συγκλόνισαν τον κόσμο, όπως τις μετέδιδαν τα μεγαλύτερα δίκτυα εκείνη την ώρα!



ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'