Χάζαροι είναι οι ΔΗΘΕΝ φανατικοί ισλαμιστές Τσετσένοι


Χάζαροι είναι οι ΔΗΘΕΝ φανατικοί ισλαμιστές Τσετσένοι λέμε, Χάζαροι. Χάζαροι «κρύπτο». 
Χά - ζα - ροι ! Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις; Για διπλούς πράκτορες κάνουν λόγο οι Ισραηλινοί περί Τσετσένων. Τι διπλοί ρε, ΤΡΙΠΛΟΙ πράκτορες ήταν και είναι ανέκαθεν οι Τσετσένοι !!! Τι εξακολουθείς να ΜΗΝ καταλαβαίνεις τώρα, ε; Τιιι; 
ΧΑΖΑΡΟΙ : ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ - «ΚΛΙΚ» ΕΔΩ
ΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ ΚΙ ΕΔΩ

ΙΔΟΥ ΥΠΕΡ ΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΤΑΧΘΕΙ ΤΟ ΥΠΕΞ


Τσετσένοι ισλαμιστές μισθοφόροι απήγαγαν τον Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο

Τσετσένοι ισλαμιστές μισθοφόροι είναι οι απαγωγείς του Ελληνορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου, Παύλου και του Συρο-ορθόδοξου Μητροπολίτη Χαλεπίου Γρηγόριου Yohanna Ibrahim και δολοφόνοι ενός διάκονου και του οδηγού του Μητροπολίτη, αναφέρουν πηγές ρωσικές πηγές στο defencenet.gr.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή έχουν αφιχθεί τους τελευταίους οκτώ μήνες από την Τουρκία περίπου 1500 Τσετσένοι μισθοφόροι (Muhajireen Brigade), με ηγέτη τον Αμπού Ομάρ (φωτό, με την κόκκινη γενειάδα), οι οποίοι προβαίνουν και στα χειρότερα εγκλήματα κατά των Ελληνορθοδόξων Σύρων.

Οι ίδιοι είχαν απαγάγει και δολοφονήσει το καλοκαίρι και έναν Ελληνορθόδοξο ιερέα. Είναι μια ομάδα που δρα ανεξάρτητα , έχει στενές σχέσεις με την αλ Νούσρα που είναι ο συριακός κλάδος της αλ Κάϊντα και διακρίνονται για την σκληρότητά τους. Είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την...


Η συνέχεια εδώ


ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΟΥ
Ισλαμιστές απήγαγαν στην Συρία τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο

Ισλαμιστές αντάρτες απήγαγαν τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολίτη Χαλεπίου Παύλο κοντά στην συρο-τουρκική μεθόριο σε μία κίνηση που αποδεικνύει για άλλη μια φορά αυτό που - δυστυχώς μόνο - το defencenet.gr έχει καταδείξει: Ότι οι ελληνορθόδοξοι διώκονται απηνώς στην Συρία από την ισλαμική αντιπολίτευση ενώ η Δύση κωφεύει και η Ελλάδα, το υπουργείο Εξωτερικών του Δ.Αβραμόπουλου, όχι απλώς αδιαφορεί, αλλά εκδίδει ανακοινώσεις στήριξης των ισλαμιστών και τους βοηθά στο "θεάρεστο" έργο τους! Για την ακρίβεια (και...) διά της ψήφου του Δ. Αβραμόπουλου, η ΕΕ αποφάσισε να επιτρέψει σε ευρωπαϊκές εταιρίες να πραγματοποιήσουν συναλλαγές για πετρέλαιο, σε περιοχές όπου ελέγχονται από τους επαναστάτες. Επίσης, να πραγματοποιούν επενδύσεις στον πετρελαϊκό τομέα της Συρίας, εάν έχουν εξασφαλίσει την υποστήριξη από τους ισλαμιστές.
Την απόφαση την επέβαλε η Γερμανία με το επιχείρημα του...

Η συνέχεια εδώ


"ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ"
Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες: Πράκτορες των ΗΠΑ οι Τσετσένοι τρομοκράτες 

Ήταν οι δύο σαλαφιστές αδελφοί που αιματοκύλισαν την Βοστώνη διπλοί πράκτορες των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών των οποίων ο έλεγχος απωλέστηκε και τελικά λειτούργησαν υπέρ των ισλαμιστών στους οποίους υποτίθεται ότι τελικά είχαν διεισδύσει; Σύμφωνα με τον ισραηλινό ιστότοπο debka (που αποτελεί την άτυπη "φωνή" των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών) οι δύο Τσετσένοι ήταν πράκτορες που προσελήφθησαν από τις Αμερικανικές και σαουδαραβικές υπηρεσίες να διεισδύσουν στις ουαχαμπιστικές τζιχαντιστικές ομάδες, οι οποίες βοηθιούνταν από σαουδαραβικά οικονομικά ινστιτούτα, να εξαπλωθούν στο ρωσικό Καύκασο.
Εν τέλει όμως οι δύο Τσετσένοι πρόδωσαν την αποστολή τους και πήγαν μυστικά με τους σαλαφιστές.
Από αυτό το μονοπάτι, τα αδέλφια κέρδισαν την αμφίβολη διάκριση, του να είναι οι πρώτοι που εισήγαγαν τον τρόμο της Αλ Κάιντα μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή μέσα από τον Καύκασο, στις ΗΠΑ.
Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει την αυτόνομη ή ημιαυτόνομη περιοχή των μουσουλμανικών δημοκρατιών του Νταγκεστάν, Ιγκουσετία, Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια, Τσετσενία,Βόρεια Οσετία, και Τσερκεζία.
Η Μόσχα διατηρεί τον έλεγχο μέσω στρατιωτικού και πληροφοριακού μαστιγίου, σταθερά κάμπτοντας την αντίσταση των Ουαχαμπιστών, οι οποίοι λαμβάνουν υποστήριξη από...

Η συνέχεια εδώ


ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ (ΚΡΥΠΤΟ - ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ) Η ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ:



http://esxatianasxesi.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'