Emmanuelle...


Ευχαριστούμε Emmanuelle...





Ηταν το 1973. Μια έκρηξη. Το όνομα της, Σύλβια Κριστέλ. Ολλανδέζα, πρασινομάτα. 
Μια 20χρονη στο ξεκίνημα της, με μαλλιά ανάμεσα στο κόκκινο και στο ξανθό. Είχε τη στόφα της στάρ. 
Καθόταν σε μια ψάθινη πολυθρόνα φορώντας μόνο λευκές πέρλες. Η ηρωίδα. Η κινηματογραφική Εμμανουέλλα Αρσάν γεννιόταν. Για 19 χρόνια η Σύλβια Κριστέλ ήταν η πρωταγωνίστρια που την είχαν δει οι περισσότεροι θεατές στον κόσμο. Και μετά η δεύτερη και η τρίτη Εμμανουέλλα. 
Οταν η Σύλβια Κριστέλ...
αναζήτησε άλλους ρόλους, ακολούθησαν η 4η, 5η, 6η και η 7η Εμμανουέλλα, νέες φυσιογνωμίες καινούρια κορμιά, όμως κάτι έλειπε. Και τότε ήρθε ξανά η Σύλβια Κριστέλ μαζί με νέες πανέμορφες κοπέλες έτοιμες για τα πάντα.
Με βαρύ εγκεφαλικό νοσηλεύεται στο νοσοκομείο η θρυλική «Εμμανουέλα» Σίλβια Κριστέλ. 
Η 59χρονη Σύλβια Κριστέλ βρέθηκε πριν λίγες ώρες αναίσθητη στο πάτωμα του σπιτιού της στο Άμστερνταμ και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της. Ο γιος της πάντως δήλωσε ότι «τα πράγματα είναι δύσκολα».
Η Κριστέλ έγινε παγκοσμίως γνωστή το 1974, χάρη στην «Εμανουέλλα», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ερωτικού κινηματογράφου. Αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική για να επανέλθει τη δεκαετία του '90, ενσαρκώνοντας σε τηλεοπτική σειρά πλέον, την ηρωίδα που την έκανε διάσημη. 
Το 2001 διαγνώστηκε με καρκίνο του λάρυγγα και χρειάστηκε να κάνει χημειοθεραπεία επί σειρά ετών για να ξεπεράσει το πρόβλημα. Από 11 χρονών κάπνιζε άφιλτρα τσιγάρα ενώ η ίδια στην αυτοβιογραφία της είχε παραδεχτεί την εξάρτηση της από το αλκοόλ και την κοκαΐνη.
http://kourdistoportocali.com/articles/12282.htm

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'