Υπάρχουν ολόκληρες πόλεις στον Άρη; (ΦΩΤΟ)

Υπάρχουν ολόκληρες πόλεις στον Άρη; H NASA είχε δώσει πριν χρόνια στην δημοσιότητα φωτογραφίες από την επιφάνεια του Άρη. Όλες ήταν θαμπές. Η τεχνολογία όμως προχώρησε και τώρα δείτε μια από εκείνες τις θαμπές Φώτο πως είναι στην πραγματικότητα. (Φώτο κάτω).



Η Κίνα παίρνοντας αφορμή και από την πιο κάτω φωτογραφία , κατηγορεί την NASA για απάτη και προτίθεται να δημοσιεύσει όλες τις εικόνες του Chang'e-2 κατά τις προσεχείς εβδομάδες ή μήνες ,και οι οποίες θα αποκαλύψουν την εξωγήινη πραγματικότητα με την ελπίδα ότι αρχίσει μια νέα εποχή για τον κόσμο ολόκληρο.

Περιοδικό Αναζήτηση
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά πιστεύω οτι εξαρτάται από το τί θέλεις να παρουσιάσεις σαν εύρημα από ένα πλανητικό ταξείδι.Εάν ένα διαστημόπλοιο από τον Άρη έχει ως στόχο να πάρει φωτογραφίες από μία " Γή που δεν κατοικείται και οι προΰποθέσεις ζωής ανύπαρκτες" τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσγειωθεί σε κάποια έρημο και όχι στην Μύκονο ή στην Αθήνα.Εάν κάνει τον γύρο της Γής θα έχει άλλες εντυπώσεις και φωτο. Και βέβαια αναφέρομαι στα ορατά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΖΩΗ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΖΟΖΕΦ ΣΚΙΠΕΡ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ marsanomalyresearch.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'