ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ..ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Η βλακεία πάει σύννεφο στους "δημοσιογράφους" την ανθελληνικής εφημερίδας. Με ένα ακόμη εμετικό δημοσίευμα στάζουν για ακόμη μια φορά χολή κατά του Ελληνισμού. Αυτή τη φορά τα σαΐνια της εφημερίδας "ανακαλύπτουν" ότι υπάρχουν ονόματα Αλβανικών πόλεων στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, πρόκειται για απόδειξη του Ελληνικού ιμπεριαλισμού και της Μεγάλης Ιδέας, την οποία οι Έλληνες δεν ξέχασαν ποτέ. Άλλη μια απόδειξη είναι, ότι μπροστά από το μνημείο παρελαύνουν οι τσολιάδες με τις εθνικές παραδοσιακές φουστανέλες των Αλβανών.
H εφημερίδα έχει και ανιστόρητους δημοσιογράφους, που υποστηρίζουν ότι η αναγραφή στο μνημείο της Πρεμετής, του Πογραδέτς, του Τομόρι,της Χιμάρας, του Αργυροκάστρου παραπέμπει στα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, την οποία λέει, το ελληνικό κράτος και οι σημερινοί Έλληνες θέλουν να αναβιώσουν.
(βορειοηπειρωτικά)
liako.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'