Πτεροδάκτυλοι και Ankh στην Αίγυπτο.7
Posted by Ion Maggos
Μια φωτογραφία πτεροδάκτυλου από ναό στην αρχαία Αίγυπτο που δεν κυκλοφορεί γιατί είναι «απαγορευμένη» ! Ένα γλυπτό πτεροδάκτυλου σε μοναστήρι..
 καπουτσίνων, ένα άλλο σε μικρότερο ναό της Αιγύπτου. Ο Ηρακλής σκοτώνει το τέρας της Τροίας. Παραξενεύεστε ? Δεν θα έπρεπε. Αυτό συμβαίνει γιατί δέχεστε τον κόσμο όπως σας τον παρουσιάζουν τα σχολεία, τα πανεπιστήμια και οι πολιτικοί και το … χρήμα. Η κοινή λογική είναι άχρηστη όταν προσπαθεί να καταλάβει κανείς τον κόσμο. Απλώς καταλήγει ο ίδιος, μια μπαταρία για τους Επικυρίαρχους, αυτό επιδιώκουν και πετυχαίνουν εκατομμύρια χρόνια τώρα. πάνω (c) εικόνα Wiolawa.
Είναι ο ναός της πόλις Εdfu, στην Αίγυπτο. Είναι της εποχής του Πτολεμαίου. Το όνομα της πόλης στα Ελληνικά είναι Απολλωνόπολις η Μεγίστη (γκουχου γκουχου) αφιερωμένος στον θεό Ώρο για τους Έλληνες Απόλλωνα.
Η Ανθρωπότητα είναι άνθρωπο-καλλιέργεια
Πάντα ήταν. Υπάρχουν πολλοί Άνθρωποι που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ και δεν θέλουν να δουν τι συμβαίνει γύρω μας. Και τι να πεις σε αυτούς που καταλαβαίνουν απότομα, την στιγμή που πεθαίνουν ? Το πόσο ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ και ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΙ πρέπει να αισθάνονται από την οικογένεια τους και τους φίλους τους … κανένας δεν τους είπε ότι … αυτά υπάρχουν !!! … και αυτοί οι λίγοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξυπνήσουν και να δουν τι συμβαίνει, αντί να ασχολούνται με –ισμους … σκοτώθηκαν και βασανίστηκαν με πολλαπλούς τρόπους ? … σε όλους αυτούς που θυσιάσθηκαν στην κυριολεξία από τους Επικυρίαρχους χωρίς να έχουν ιδέα τι συμβαίνει ? … τι θα τους πείτε … ότι κοιμάστε ?

Πτεροδάκτυλοι και Ankh
Στην αρχαία Αίγυπτο ? άντε δεν το πιστεύω ! ! !
To Ankh η Crux Ansata η Κλειδί της Ζωής η Κλειδί του Νείλου κλπ … και Πτεροδάκτυλοι ?
Φυσικά όχι αυτοί που ξέρετε από την Παλαιοντολογία ! Άλλωστε οι πτεροδάκτυλοι είναι και θεοί μεταξύ άλλων θεών, των σημερινών Επικυρίαρχων, διότι ΝΑΙ έχουν και αυτοί θεούς !
Η εικόνα κάτω είναι από ένα μοναστήρι καπουτσίνων στο Rapperswil.
Εδώ ο κόσμος βρωμάει από ερπετά! Κυρίως κροκοδειλάκια!
Προφανώς οι καλόγεροι λατρεύουν τα ερπετά! Τους Πτεροδάκτυλους;
Δες εικόνα κάτω, με τι έχουν διακοσμήσει τον κήπο του μοναστηριού:!!!
Σε προσεχές άρθρο θα σας δείξω εικόνες από χριστιανικό εκκλησάκι με Κέλτικες τοιχογραφίες. !
Τι ή ποιούς  λατρεύουν αυτοί στις εκκλησίες;
Έχετε σκεφτεί αν ταιριάζουν αυτά που λένε με αυτά που βλέπουν τα μάτια σας, Βλέπετε;
4
44
Από ελληνικό αγγείο εικόνα κάτω,
που δείχνει τον Ηρακλή
να σκοτώνει έναν δεινόσαυρο ή αλλιώς το «τέρας της Τροίας».
Τι γίνεται τα τέρατα δεν υπάρχουν μόνο στα παραμύθια; Αν όχι, εφ όσων έτσι δείχνουν τα διάφορα μνημεία, και όχι μόνο, γιατί δεν αναφέρεται κανείς σε αυτά τα τέρατα; Ποιά είναι; Που είναι; Γιατί κρύβονται; ΠΟΥ; Από ποιούς; Δεν είναι ερωτήσεις αυτές που αξίζουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας; Η μήπως όχι; Που να τρέχετε να ψάχνετε τώρα, να αφήσετε το γήπεδο-συναυλία-εκκλησία-πλατεία…
3
Απομεινάρι ενός μικρότερου ναού του Νεκτανεβώ σώζεται στο εσωτερικό του σημερινού ναού.
Τα τερατάκια σε ναούς. Ποιών ναούς;
2
1
Τι κρατάει στα χέρια του ο ‘Μεγάλος Αιγύπτιος θεός’;
Σύμβολα θεών! Ποιών θεών!
65
99
Υπάρχει ένας αόρατος πόλεμος γύρω μας, πάνω από τα κεφάλια μας (NASA SOHO και Πόλεμος Γ’) ή μπροστά στα μάτια μας, ή κάτω από τα πόδια μας, ανάλογα με το που μας αρέσει να εστιάζουμε την προσοχή μας. Δεν είναι ο πόλεμος ανάμεσα στον κομμουνισμό και στον καπιταλισμό, ούτε ανάμεσα στον χριστιανισμό εναντίων όλων των υπολοίπων δογμάτων, ούτε ανάμεσα στην επιστήμη και στον πνευματισμό, ούτε καν πόλεμος ανάμεσα σε ποδοσφαιρικές ομάδες ή ανάμεσα σε έθνη.
Η ανθρωπότητα είναι προγραμματισμένη, φτιαγμένη, να ζει και να κινείται σε αυτά τα συγκεκριμένα πλαίσια δίπολης ζωής. Ζει και πεθαίνει, μισεί ή λατρεύει, πολεμά ή αδιαφορεί και έτσι ο μεγάλος πόλεμος μαίνεται μπροστά στα μάτια μας αόρατος.
Υπάρχουν και τα μέσα προπαγάνδας, που με την ιλουστρασιόν προβολή των πολεμικών θεμάτων, πλατείας, γηπέδου, εκκλησίας, δεν αφήνουν τον άνθρωπο να δει, να νοιώσει, να ακούσει.
Από την άλλη ο άνθρωπος… βολεύεται
και όταν έχει μπει στον βόλεμα είναι ήδη νεκρός.
Τροφή για τους επικυρίαρχους
και ενεργειακή
και υλική.
Σας κούρασα ? … ίσως … και ίσως κάποιοι να καταλάβουν και να ψάξουν, ίσως να προλάβουν και να… πολεμήσουν !
ΠΗΓΗ ΑΠΟ:MIA ΣΤΑΛΑ

ΠΗΓΗ:http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'