Συγνώμη από το εργοστάσιο των iPhone στην Κίνα, η εταιρεία δεν πλήρωνε τα μπόνους


Συγγνώμη για το τεχνικό σφάλμα στο σύστημα πληρωμών ζήτησε η Foxconn, εξωτερικός συνεργάτης της Apple μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν χτες στο μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής iPhone στην Κίνα.


Όπως αναφέρουν οι Global Times, η Foxconn, προσέφερε πληρωμές ύψους 1.400 δολαρίων στους νεοπροσληφθέντες εργαζόμενους που διαμαρτυρήθηκαν την Τετάρτη και δεσμεύτηκε να τηρήσει τις συμφωνίες αμοιβών, σε μια προσπάθειά της να καταπνίξει τις αναταραχές μετά τις βίαιες συγκρούσεις των εργαζομένων με την αστυνομία.

Μετά τα επεισόδια, η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει όλα τα έξοδα των εργαζομένων ακόμη και όσων θα μπουν σε καραντίνα.

Δείτε επίσης

Είμαστε ευχαριστημένοι, δήλωσε ένας εργαζόμενος που επέλεξε να δεχτεί τη συμφωνία και να φύγει λόγω ανησυχιών για ένα νέο ξέσπασμα του Covid-19 στο εργοστάσιο.

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα, εξαιτίας των αυξανόμενων κρουσμάτων, το εργοστάσιο έκλεισε, με αποτέλεσμα αρκετοί εργαζόμενοι να χάσουν τη δουλειά τους.

Ωστόσο το εργοστάσιο άνοιξε ξανά, προσλαμβάνοντας νέους εργαζομένους με την υπόσχεση γενναιόδωρων μπόνους.

Φαίνεται όμως πως η εταιρεία δεν εκπλήρωσε τις υποσχέσεις της, καθώς οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν χτες για τις εργασιακές συνθήκες, για το κακής ποιότητας φαγητό που τους παρέχεται ή ακόμη για το ότι δεν πληρώθηκαν το μπόνους που τους είχαν υποσχεθεί.

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στην Κίνα
Στο μεταξύ σε όλη τη χώρα σημειώθηκε χθες ημερήσιο ρεκόρ κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, σύμφωνα με τις αρχές που εξακολουθούν να εφαρμόζουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα και να διενεργούν μαζικά τεστ.

Σύμφωνα με την εθνική επιτροπή υγείας, τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 31.454 κρούσματα του νέου κορονοϊού, εκ των οποίων 27.517 ασυμπτωματικά.

Αόρατα Γεγονότα
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'