Πάταγος από νέες φωτογραφίες UFO στο Μεξικό (Φωτο)


Νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν ένα UFO (ATIA) κυκλοφόρησαν στο Μεξικό πρόσφατα κι όπως είναι φυσιολογικό έχουν προκαλέσει πάταγο σε όλη τη χώρα. Το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο έχει σχήμα δίσκου.

Η μεγάλη διαφορά με παλαιότερες φωτογραφίες UFO είναι ότι οι συγκεκριμένες είναι πεντακάθαρες. Τις μοναδικές φωτογραφίες τράβηξε ένας μηχανικός αυτοκινήτων στο Μεξικό στις 17 Αυγούστου και είναι από τα πρώτα θέματα στα ειδησεογραφικά δίκτυα της χώρας. Οι φωτογραφίες έγιναν viral στα social media όπως το twitter, όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί η αυθεντικότητά τους.

Δείτε επίσης:
• Καταγραφή UFO από κινητό τηλέφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)
• ΜΕΞΙΚΟ: Αρχαιολόγοι ανασκάπτουν περίεργα εξωγήινα κρανία
• ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ 1 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΥ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΡΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο μηχανικός αυτοκινήτων, Juan Manuel Sanchez, απαθανάτισε το UFO όταν προσπάθησε να καταγράψει τα σύννεφα της καταιγίδας που πλησίαζε το σπίτι του. Την ιστορία του υποστηρίζουν η σύζυγος και οι συνεργάτες του Juan, που είδαν επίσης το άγνωστης ταυτότητας αντικείμενο.

Ο Juan ανέφερε πως σοκαρίστηκε όταν είδε το UFO και απογοητεύτηκε καθώς δεν κατάφερε να τραβήξει βίντεο. Κατάφερε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες πριν το αντικείμενο εξαφανιστεί. Ο μηχανικός αυτοκινήτων υποστήριξε επίσης πως αργότερα την νύχτα της ίδιας είδε περίεργα φώτα στον ουρανό, κάτι που επιβεβαίωσαν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής.

«Εργαζόμασταν έξω από το συνεργείο και είδα μερικά πολύ σκούρα σύννεφα. Τράβηξα την πρώτη φωτογραφία και όταν τράβηξα τη δεύτερη και την τρίτη, είδα πως ένα σημείο κινούνταν προς τα πάνω. Ήταν ακριβώς πάνω από εκείνο το σπίτι. Είχε μέγεθος περίπου 15 μέτρων από τη μία άκρη στην άλλη και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 800 μέτρων», ανέφερε ο Juan.

Δείτε τις φωτογραφίες με το UFO στο Twitter



- Εσείς τι πιστεύετε;
- Πρόκειται για αληθινές φωτογραφίες;
- Πρόκειται για μυστική τεχνολογία των ΗΠΑ, της Κίνας, της Ρωσίας;
- Ή μήπως πρόκειται για εξωγήινα σκάφη;

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'