Τι ήταν τελικά τα μυστηριώδη φώτα στον ουρανό της Ελλάδας; (Βίντεο)


Το βράδυ του Σαββάτου στις 23 Ιουλίου υπήρξαν πολλές αναφορές και σχόλια στα social media για μια συστοιχία άγνωστων φωτεινών σωμάτων που ήταν ορατή από αρκετές χώρες και από την Ελλάδα. Τα ΑΤΙΑ έμοιαζαν σαν διαστημόπλοια ή drones στη σειρά.
Οι περισσότεροι αναρωτιούνταν τι είναι αυτά τα φωτεινά αντικείμενα, ενώ οι πιο ευφάνταστοι μίλησαν έως και για... εξωγήινους.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία τα φώτα είναι πολύ εντυπωσιακά.

Η εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι επρόκειτο για τους δορυφόρους χαμηλής τροχιάς του Starlink. Το Starlink αποτελεί εγχείρημα του Elon Musk.

Διαβάστε επίσης:
Η NASA ανακάλυψε εξωγήινη νοημοσύνη σύμφωνα με τους Anonymous (BINTEO)
H NASA ιδρύει κι επίσημα τμήμα έρευνας των UFO


Ο δισεκατομμυριούχος θέλει να παρέχει δορυφορική σύνδεση στο διαδίκτυο σε κάθε γωνιά του πλανήτη μέσω ενός αυξανόμενου δικτύου ιδιωτικών δορυφόρων που περιφέρονται σε τροχιά. Η εταιρία του πλουσιότερου κατοίκου της Γης γεμίζει με δορυφόρους το διάστημα, μπερδεύοντας μεταξύ άλλων τα αστέρια -και εμάς που τα βλέπουμε. Για το σύστημα Starlink η εταιρεία του Musk εκτόξευσε 143 δορυφόρους με τον ιδρυτή της Tesla και της SpaceX να δηλώνει ότι πάνω από 4000 θα κυκλοφορούν γύρω από την Γη.

Η συγκεκριμένη συστοιχία έγινε ορατή σε πολλές χώρες, μεταξύ άλλων στην Κύπρο, στις γειτονικές Τουρκία και Βουλγαρία, αλλά και στον Λίβανο, σύμφωνα με αναφορές και εικόνες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με τα ισραηλινά μέσα, η αστυνομία δέχτηκε κάποια αναφορά για το θέαμα ενώ ενημερώθηκαν αμέσως και οι δυνάμεις ασφαλείας (IDF) της χώρας.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μας. Έμοιαζε με αλυσίδα φώτων και κινήθηκε σχετικά αργά», δήλωσε ένας κάτοικος της πόλης Nahariya, προσθέτοντας ότι εξαφανίστηκε αφού το παρακολουθούσαν για περίπου 15-30 δευτερόλεπτα.



Σχετική δημοσίευση στο Facebook







Δείτε εδώ ζωντανά την πορεία των δορυφόρων του Starlink.

Ωστόσο ήταν όντως οι δορυφόροι του Elon Musk ή μήπως ήταν κάποιο μυστικό όπλο των Ρώσων ή Μήπως των Κινέζων που κατασκόπευε τις χώρες την ανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ;
Μήπως ήταν drones της τουρκικής υπερτεχνολογίας;

Μήπως τελικά ήταν σκάφη των Ανδρομέδιων;
Εσείς τι πιστεύετε;

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'