Ο δρόμος με τα κίτρινα τούβλα οδηγεί στη... Λεμούρια; (Βίντεο)


Η χαμένη ήπειρος του Ειρηνικού Ωκεανού. Μου ή Λεμούρια. Η Λεμούρια, επίσης γνωστή ως Pacifica, MU και ο Έντγκαρ Κέυση την αποκάλεσε Zu ή Οz, δεν είναι αυτό που φαίνεται αντίθετα από ότι ισχύει για την Ατλαντίδα. Είναι σαν το πεπρωμένο της ανθρωπότητας που προβλέπεται στην σχέση της ως προς το χρόνο. Η προέλευση και η πτώση της συνδέονται με την καταστροφή που έγινε όταν βυθίστηκε η ήπειρός αυτή στη θάλασσα κάτι που οφείλεται σε φυσικούς κατακλυσμούς και στην ανθρώπινη αλαζονεία.
Τα λίθινα μνημεία άγνωστηςπροέλευσης διασχίζουν ολόκληρο τον Ειρηνικό, από την υποβρύχια περιοχή της Ιαπωνίας στο Yonaguni, τα αινιγματικά πετρογλυφικα στο μεγάλο νησί της Χαβάης, στο νησί του Πάσχα είναι μεταξύ των ιερών και μεγαλιθικών περιοχών.

Πολλοί θεωρούν ότι το νησί του Πάσχα ήταν μέρος της Λεμούριας. Οι εκατοντάδες της κολοσσιαίων αγαλμάτων και της γραπτής γλώσσας δείχνουν έναν προηγμένο πολιτισμό, όμως εμφανίστηκε εκεί επιτόπου. Οι μύθοι του νησιού του Πάσχα μιλούν για τη Hiva που βυθίστηκε κάτω από τα κύματα και οι άνθρωποι της τράπηκαν σε φυγή.

Διαβάστε επίσης:
Εκτός από την Ατλαντίδα υπάρχει και η... μυθική Λεμούρια!
Μυστήρια: Οι χαμένες ήπειροι της ανθρωπότητας

Δεν είναι λίγοι οι ερευνητές που υποστηρίζουν την ύπαρξη της.

Τους τελευταίους μήνες, το ζήτημα έχει αναδυθεί στην επιφάνεια.

Κι αυτό γιατί επιστήμονες το ερευνητικού σκάφους (E/V) Nautilus ανακάλυψαν μια αρχαία αποξηραμένη κοίτη λίμνης που μοιάζει με «δρόμο από κίτρινα τούβλα».

Η εμφάνιση του εδάφους οδήγησε τους ερευνητές να το περιγράψουν ως «ο δρόμος προς την Ατλαντίδα». Ωστόσο στον Ειρηνικό Ωκεανό δεν πρόκειται για την Ατλαντίδα αλλά για τη Λεμούρια, ΜU ή την μυθική Ρλυέ του Χάουαρντ Φίλιπς Λάβκραφτ.

Η ομάδα βρισκόταν στην περιοχή που ονομάζεται κορυφογραμμή Liliʻuokalani στο Εθνικό Θαλάσσιο Μνημείο Papahānaumokuakea (PMNM) στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Τα μέλη της ερευνούσαν υποθαλάσσια βουνά που σχηματίζονται από ηφαιστειακή δραστηριότητα, με τη βοήθεια ενός τηλεχειριζόμενου οχήματος.

Το PNMM βρίσκεται βορειοδυτικά από τη Χαβάη και περιλαμβάνει 583.000 τετραγωνικά μίλια (1.510.000 km2) θαλάσσιων υδάτων μαζί με δέκα νησιά.

Το E/V Nautilus πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, μελετώντας τα γεωλογικά και βιολογικά συστήματα των θαλάσσιων βουνών της ευρύτερης περιοχής.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ένας από τους επιστήμονες λέει: «Είναι ο δρόμος για την Ατλαντίδα», ενώ ένας άλλος προσθέτει: «Μοιάζει με τον δρόμο με τα κίτρινα τούβλα στο παιδικό μυθιστόρημα "Ο Μάγος του Οζ"». Ο δρόμος προς τη Λεμούρια να διορθώσουμε εμείς.

Ο σχηματισμός (τούβλα σε ορθογώνιο σχήμα) φαίνεται να δημιουργήθηκε από ανθρώπους.

Η εξήγηση που δόθηκε είναι ότι αποτελεί ένα «παράδειγμα αρχαίας ενεργής ηφαιστειακής γεωλογίας», σύμφωνα με την περιγραφή στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το κανάλι «EVNautilus» στο YouTube.

Το ερευνητικό σκάφος Nautilus εργάζεται για το Ocean Exploration Trust, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό αφιερωμένο στην εξερεύνηση των ωκεανών.

Παράλληλα, μεταδίδει αποσπάσματα από τις καταδύσεις, παρέχοντας στο διαδικτυακό κοινό πλάνα απ’ όσα «πιάνουν» τα τηλεχειριζόμενα οχήματα.

«Ο δρόμος προς τη Λεμούρια»



Εσείς τι νομίζετε;
Πρόκειται για κάποιον χαμένο πολιτισμό του Ειρηνικού Ωκεανού και το διεθνές κατεστημένο το αποκρύπτει ή όντως πρόκειται για φυσικό σχηματισμό;

ο Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'