Νέα γυναικοκτονία: Ελληνοκύπριος κατηγορείται για το φόνο 39χρονης νοσηλεύτριας στο Λονδίνο


Πλέον είναι πολύ συχνές οι γυναικοκτονίες από Έλληνες στην Ελλάδα, τώρα όμως επεκτείνονται και στη Μεγάλη Βρετανία. Έρχονται οι Έλληνες κι αλλοιώνουν τον πολιτισμό του Ηνωμένου Βασιλείου. Για τη δολοφονία 39χρονης νοσηλεύτριας στο Λονδίνο κατηγορείται 50χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθει τη περασμένη Παρασκευή όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, πρόκειται για τον Λεωνίδα Γιωργάλλα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 39χρονη Kathleen John, νοσηλεύτρια στο North West London Hospitals Trust στο βορειοδυτικό Λονδίνο.

Διαβάστε επίσης:

Η δολοφονία από τον Κύπριο κομμωτή φαίνεται να συνέβη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της προηγούμενης Παρασκευής.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία κλήθηκε στο στο Γουέμπλεϊ, στο βορειοδυτικό Λονδίνο, κατόπιν πληροφοριών ότι μια γυναίκα έπεσε από ύψος λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα. Όταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο με το παραϊατρικό προσωπικό, διαπίστωσε τον θάνατό της.

O 50χρονος Ελληνοκύπριος συνελήφθη κι εμφανίστηκε σήμερα στο Δικαστήριο του Willesden, φορώντας μια γκρι αθλητική φόρμα και μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και την ημερομηνία γέννησής του.

Θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η υπόθεσή του ήταν πολύ σοβαρή για να αντιμετωπιστεί από δικαστές και παραπέμφθηκε στο Δικαστήριο του Στέμματος. Ο συλληφθείς προφυλακίστηκε και στη συνέχεια θα εμφανιστεί στο Old Bailey για ακρόαση της υπόθεσης στις 3 Αυγούστου.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'