H NASA ιδρύει κι επίσημα τμήμα έρευνας των UFO


Μετά την αποκάλυψη από τις αμερικανικές αρχές πολλών πρώην απόρρητων εγγράφων για τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, τα γνωστά ΑΤΙΑ ή UFO, η NASA ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ειδικό τμήμα που θα μελετήσει τα διαθέσιμα στοιχεία που υπάρχουν για την εμφάνιση τέτοιων άγνωστων αντικειμένων με στόχο να δοθούν επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις για τα διάφορα περιστατικά που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα.


Τα απόρρητα έγγραφα, αποχαρακτηρίστηκαν αρκετά πρόσφατα.

Το νέο τμήμα θα μελετήσει τα «Άγνωστα Ιπτάμενα Φαινόμενα» (UAP) όπως μετονόμασε η αμερικανική διαστημική υπηρεσία τα UFO. «Η NASA πιστεύει ότι τα εργαλεία της επιστημονικής αναζήτησης είναι ισχυρά και εμείς τα διαθέτουμε. Εμείς έχουμε επίσης πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα παρατηρήσεων της Γης από το Διάστημα που είναι πολύ σημαντικά στην επιστημονική έρευνα. Έχουμε τα εργαλεία και την ομάδα που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για το άγνωστο. Αυτός είναι ο ίδιος ο ορισμός της επιστήμης», αναφέρει σε δήλωση του ο Τόμας Ζουρμπούχεν, αναπληρωτής διαχειριστής της Διεύθυνσης Επιστημονικής Αποστολής της NASA.

Δείτε επίσης
Τι ήταν τελικά το UFO στο Κατάκολο
Το τμήμα αυτό θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση για εννέα μήνες και θα πρέπει τότε να παρουσιαστεί δημόσια ένα πόρισμα από την μελέτη των ντοκουμέντων και άλλων δεδομένων για τα UAP. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των μελετών θα αποφασισθεί αν το τμήμα αυτό θα σταματήσει να υπάρχει ή θα συνεχίσει τη λειτουργία του.

Αυτό που υποψιαζόμαστε είναι ότι η NASA βρήκε άλλον ένα τρόπο να τρώει τα χρήματα του αμερικανικού λαού. Μην ξεχνάμε ότι αυτο που μόνιμα ψάχνει η NASA δεν είναι UFO ή εξωγήινοι αλλά χρηματοδότηση.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'