Παντρεύτηκε η Samantha Fox (Βίντεο)


Η Samantha Fox παντρεύτηκε την αγαπημένη της κι έβαλε ταφόπλακα σε χιλιάδες φαντασιώσεις ανδρών που μεγάλωσαν στα 80s. Η γυναίκα που πολλοί είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους να ποζάρει με μαγιό και να ξεχειλίζουν τα κάλη της, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της.

Στα μέσα της δεκαετίας του 80, η Βρετανίδα ποπ τραγουδίστρια, προκάλεσε ντελίριο στον ανδρικό πληθυσμό. Το όνομα της ήταν Samantha Fox.

Τώρα η φαντασίωση εκατομμυρίων ανδρών που τότε ήταν έφηβοι και έκαναν σαν τρελοί να δουν το video clip της Samantha Fox να λέει «touch me», καταστρέφεται. Η γυναίκα που πολλοί είχαν αφίσα στο δωμάτιο τους να ποζάρει με μαγιό και να ξεχειλίζουν τα κάλη της, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς της.


Γάμος μετά από 6 χρόνια σχέσης
Η σύντροφος της Samantha Fox και πλέον σύζυγος της ονομάζεται Linda Olsen. Οι δυο γυναίκες είχαν 6 χρόνια σχέσης και τελικά αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους σε μια πολυτελή τελετή που έγινε στο Essex. Η Olsen είναι από τη Νορβηγία και 46 ετών κι εργάζεται ως τουρ μάνατζερ για το τουριστικό πρακτορείο Fox. Γνωρίστηκαν το 2016 και ανακαινίζουν το σπίτι τους στο ανατολικό Λονδίνο. Ο Adam, γιός της Olsen από προηγούμενο γάμο ζει μαζί τους ενώ ο δεύτερος γιος της ο Noah ζει στη Νορβηγία. 

Δείτε επίσης

Η 56χρονη τραγουδίστρια εντυπωσίασε με την εμφάνιση της αφού ο χρόνος από το χυμώδες κορμί της φαίνεται ότι στάθηκε αρκετά καλός. Φορούσε ένα στράπλες νυφικό φόρεμα και ασημένια παπούτσια με ψηλό τακούνι. Δίπλα της τα παρανυφάκια ήταν ντυμένα σε ροζ χρώματα.

Η Sam έφτασε στο χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες που στον αριθμό κυκλοφορίας του έγραφε: «Η Samantha και η Linda παντρεύονται στις 18 Ιουνίου».


Το ζευγάρι επισημοποίησε τον έρωτα του πριν από δυο χρόνια όταν και αρραβωνιάστηκε αλλά λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσαν να παντρευτούν έτσι όπως το φανταζόντουσαν και ήθελαν.

Εκπρόσωπος της Samantha δήλωσε για το γάμο: «Samantha και η Linda είναι τόσο ευτυχισμένοι μαζί και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι τόσο ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Η Samantha Fox και η πρώην σύντροφος και μάνατζερ της Myrra Stratton

Η Samantha πέρασε μια εξαιρετικά άσχημη περίοδο της ζωής της όταν το 2015, η τότε της σύντροφος, Myrra Stratton νικήθηκε από τον καρκίνο. Ήταν μαζί 15 ολόκληρα χρόνια και ο θάνατος της την σημάδεψε.

Μέχρι που μετά από λίγους μήνες εμφανίσθηκε στη ζωή της η Linda για την οποία η Samantha είχε πει: «Δεν είναι στο χώρο της ψυχαγωγίας, κάτι που είναι υπέροχο. Έχω πλέον ερωτευτεί μια άλλη γυναίκα. Γνώρισα κάποια πριν από μερικούς μήνες και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Όσο μεγαλώνεις η ζωή περνάει τόσο γρήγορα».

Το 1983 όταν ήταν 16 ετών έκανε το πρώτο της single ωστόσο το 1983 επίσης η μητέρα της Carole Wilken, έδωσε φωτογραφίες της στη Sun και την προώθησε ως μοντέλο στη σκανδαλοθηρική εφημερίδα. Οι γονείς της έδωσαν την άδεια τους να ποζάρει τοπλες στη σελίδα 3 της Sun και στις 22 Φεβρουαρίου 1983 δημοσιεύθηκε η πρώτη γυμνόστηθη φωτογραφία της Sam. Είναι πιθανόν η Samantha να βίωσε οικογενειακή κακοποίηση, ωστόσο αυτό που σίγουρα συνέβη είναι ότι οι γονείς της την χρησιμοποίησαν για να βγάλουν λεφτά.

Αν και μόλις 1.55 ύψος που σε καμία περίπτωση δεν το λες ύψος μοντέλου, η Sam επι τρια χρόνια εργαζόταν σαν μοντέλο. Ήταν από τις σeξι κοπέλες που ο κόσμος ήθελε να βλέπει συχνά στη «σελίδα 3» της Sun στη Βρετανία. Για την ακρίβεια ήταν η πιο περιζήτητη κοπέλα της «σελίδας 3».



Από φωνή κορμάρα
Μέχρι που το 1985 έκανε το άλμα στην ποπ μουσική με το τραγούδι «touch me». Η επιτυχία ήταν ανέλπιστα μεγάλη και το τραγούδι έφτασε στο νούμερο ένα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, τη Νορβηγία, την Πορτογαλία, τη Σουηδία, και την Ελβετία, και έγινε το πρώτο από τα τρία κορυφαία 10 σινγκλ στο UK Singles Chart.

Αυτό που έχει σημαδέψει την τραγουδίστρια είναι η σχέση της με τον πατέρα της. Ο Patrick Fox πρώην ξυλουργός, διαχειριζόταν τα οικονομικά της κόρης του μέχρι το 1991.

Τότε ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο που έκανε με λογιστές η Sam, εντόπισε 2,3 εκατομμύρια λίρες από την περιουσία της να έχουν κάνει φτερά από τους λογαριασμούς της.

Η Sam μήνυσε τον πατέρα της και από τότε μέχρι και τον θάνατο του 10 χρόνια μετά δεν ξαναμίλησαν ποτέ.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για μετριάσουμε τον πόνο των φανατικών θαυμαστών της είναι να σας θυμίσουμε το Touch me.

Δείτε το βίντεοκλιπ του Touch me.



Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'