Γιος του Elon Musk άλλαξε φύλο και δεν θέλει να ξέρει τον πατέρα του


Ο γιος του Elon Musk, Javier έγινε Vivian και δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με τον πατέρα του.

Ένα από τα παιδιά του Elon Musk φέρεται άλλαξε το όνομά του, στο πλαίσιο αλλαγής φύλου αλλά και επειδή επιθυμεί να αποστασιοποιηθεί από τον πατέρα του, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Τα σχετικά νομικά έγγραφα κατατέθηκαν στην κομητεία του Λος Άντζελες για αίτηση για αλλαγή ονόματος. Την Τετάρτη δικαστήριο του Λος Άντζελες επικύρωσε την αλλαγή φύλου. 

Διαβάστε επίσης:

Σύμφωνα με τη Νew York Post τα νομικά έγγραφα, που επίσης αναγνωρίζουν την αλλαγή φύλου και την έκδοση πιστοποιητικού γέννησης, κατατέθηκαν για λογαριασμό του 18χρονου Javier Musk, όνομα που του δόθηκε κατά τη γέννηση.

Η επίσημη αιτία στο αίτημα της διεμφυλικής κόρης του Elon Musk δηλώνεται ως: «ταυτότητα φύλου και το γεγονός ότι δεν ζει πλέον κι ούτε επιθυμεί να έχει σχέση με τον βιολογικό του πατέρα με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή».

Το πλήρες όνομά της είναι Vivian Jenna Wilson, με το επίθετο της μητέρας της και ότι αναγνωρίζεται ως γυναίκα. Η Vivian είναι ένα τα πέντε παιδιά του Elon Musk με την πρώην σύζυγο του Justine Wilson. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 χώρισε το 2008. Ο Elon Musk έχει 8 παιδιά με διαφορετικές συζύγους και από ότι φαίνεται μεταχειρίζεται τις γυναίκες ως αντικείμενα του σeξ.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'