Μαριονέτα ο Biden - Νέα γκάφα του κοιμισμένου Joe - Είχε σκονάκι με οδηγίες (Βίντεο)


Mεγάλη ανησυχία για τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως για τον Joe Biden. Επέδειξε κατα λάθος σκονάκι με οδηγίες. Τι δείχνει το σκονάκι; Ότι στο παρασκήνιο υπάρχουν κάποιοι που τον κουμαντάρουν. Κάποιοι που τον καθοδηγούν προς την έναρξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.


Γράφει ο Nicolavs Lvpvs

Πολλοί ήδη αμφιβάλλουν για τη διανοητική ικανότητα του προέδρου καθώς πλησιάζει τα 80 και θα μπορούσε να πάσχει από γεροντική άνοια ή Αλτσχάιμερ ή κάτι άλλο.
Ένα νέο περιστατικό πρόσφατα είχε σαν αποτέλεσμα ο Joe Biden να γίνει ξανά αντικείμενο σχολίων καθώς αποκάλυψε ένα «σκονάκι» που είχε με οδηγίες για το πώς πρέπει να ενεργήσει, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε κατά λάθος στους φωτογράφους τη λίστα με τις οδηγίες που ανέφερε μεταξύ άλλων «κάθισε στη θέση ΣΟΥ», «ΚΑΝΕ σύντομα σχόλια» και «ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ». Ο 79χρονος Μπάιντεν είχε επίσης οδηγίες να μιλήσει σε συγκεκριμένους συμμετέχοντες, να τους κάνει ερωτήσεις και να τους ευχαριστήσει πριν αποχωρήσει.




Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν φαίνεται να έχει πιαστεί να χρησιμοποιεί σκονάκι, αφού νωρίτερα φέτος εντοπίστηκε με έτοιμες απαντήσεις για τα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια ομιλίας για την Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από... γκάφες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την απώλεια της ισορροπίας του και την πτώση του σε δημόσια θέα. Επίσης δεν ξεχνάμε όταν έκανε χειραψίες στον αέρα.




Όλα αυτά, εχουν προκαλέσει μεγάλες ανησυχίες για διανοητική ικανότητα του προέδρου καθώς πλησιάζει τα 80, παρά το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τα σχόλια και τις εικασίες σχετικά με την υγεία του.

Στη διάρκεια της συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας στην αίθουσα Ρούσβελτ του Λευκού Οίκου, ο Μπάιντεν έδειξε στους φωτογράφους το σχέδιο οκτώ σημείων για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται. Αντί να αναφερθεί ονομαστικά στον «Πρόεδρο», ο συγγραφέας του σημειώματος αναφερόταν στον Μπάιντεν ως «ΕΣΥ», με έντονα κεφαλαία γράμματα. 

Το σκονάκι ζητούσε από τον Μπάιντεν να καθίσει, με την προτροπή «ΚΑΘΙΣΕ στη θέση ΣΟΥ». Στη συνέχεια, το σημείωμα έλεγε στον πρόεδρο να μιλήσει μόλις οι δημοσιογράφοι μπουν στην αίθουσα: «ΚΑΝΕ σύντομες παρατηρήσεις (2 λεπτά)».

Αφού αποχώρησαν οι δημοσιογράφοι, ο Μπάιντεν κλήθηκε να μιλήσει σε κάποιους από τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση. «ΡΩΤΗΣΕ την Liz Shuler, πρόεδρο της AFL-CIO, μια ερώτηση» και στη συνέχεια «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ τους συμμετέχοντες» και «ΑΠΟΧΩΡΗΣΤΕ».

Μαριονέτες της Πλούσιας Ελίτ
Το Κατεστημένο των πλουσίων της Ελίτ της Δύσης προτιμά να χειρίζεται μαριονέτες να κυβερνούν τις διάφορες Πολιτείες που αποκαλούν στην Ελλάδα ως «Δημοκρατίες».

Ωστόσο στα αγγλικά αποκαλούνται Republics. Από το λατινικό Res Publicum που σημαίνει Δημόσια θέματα δηλαδή Πολιτεία. Το πολίτευμα της Ρωμαϊκής Πολιτείας δεν ήταν ποτέ η Δημοκρατία. Ήταν το ολιγαρχικό σύστημα της αντιπροσωπευτικής «δημοκρατίας». Στο ρωμαϊκό ολιγαρχικό πολίτευμα εκλέγονταν και είχαν δικαίωμα υποψηφιότητας μόνο οι πλούσιοι συγκλητικοί και οι αντιπρόσωποι τους. Σας θυμίζει τίποτα αυτό;
Στην Δημοκρατία του Εφιάλτη στην Αθήνα, οι φτωχοί μπορούσαν να εκλεγούν με κλήρωση.
Στην Ελλάδα βέβαια εσκεμμένα αποκαλούν την Πολιτεία ως Δημοκρατία ώστε να νομίζουν οι πολίτες ότι η Ελλάδα έχει Δημοκρατία.

Η Ελλάδα όχι μόνο δεν έχει την αθηναϊκή Δημοκρατία που οι πολιτικοί παραμυθιάζουν το λαό με τη γενέτειρα της Δημοκρατίας αλλά έχει το ολιγαρχικό πολίτευμα της αρχαίας Ρώμης. 

Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα που θα επεκταθώ άλλη φορά.

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'