Βίλια: Ηγούμενος πυροβόλησε 45χρονο που ζήτησε τα δεδουλευμένα του

* Στη φωτογραφία μοναχός στο Άγιο Όρος πυροβολά τον αέρα στην Ανάσταση
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε την Τετάρτη ο ηγούμενος μονής στα Βίλια ο οποίος πυροβόλησε 45χρονο  σε διαφωνία για τα δεδουλευμένα του για εργασίες του στη μονή. 

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο ηγούμενος πυροβόλησε και τραυμάτισε ένα 45χρονο, που του ζητούσε χρήματα για τα μεροκάματα που είχε κάνει στη Μονή Γοργοεπηκόου του Παλαιού Ημερολογίου στα Βίλια Αττικής.

Ο 45χρονος είχε πάει στη μονή για να μονάσει για λίγες ημέρες και στο διάστημα αυτό, εργάστηκε για τους μοναχούς.

Δείτε επίσης:

Λιγες μέρες μετά, αποφάσισε να πάει και να ζητήσει να πληρωθεί από τον ηγούμενο Μιχαήλ, ωστόσο εκείνος του απάντησε ότι στη μονή δεν συνηθίζεται να πληρώνονται όσοι βοηθούν στις εργασίες. Πάντως, ο ηγούμενος, θέλησε να υποχωρήσει δίνοντας του το ποσό των 170 ευρώ.

Στη συνέχεια ο 45χρονος έφυγε από τη μονή για να εμφανιστεί ξανά τη Δευτέρα μαζί με άλλους δύο άνδρες. Όπως ανέφερε η τηλεόραση του star οι τρεις άνδρες άρχισαν να λογομαχούν με τον ηγούμενο και να προκαλούν φθορές με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και ο ηγούμενος να πυροβολήσει τον 45χρονο στο δεξί μπράτσο.

Εκτός από τον ηγούμενο Μιχαήλ συνελήφθη και ο τραυματίας, καθώς ο ηγούμενος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του, για τις φθορές που προκάλεσε στο μοναστήρι. 
Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στον ηγούμενο είναι αυτά της απειλής, εξίβρυσης, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Και οι δύο κρατούνται στα πλαίσια του αυτοφώρου και πήραν αναβολή για να απολογηθούν την Παρασκευή.

Παραπομπές:
Πηγή φωτογραφίας το βίντεο https://twitter.com/oulosp/status/1122601136157011974

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'