Απίστευτο: Για χρόνια «καυτά κορίτσια» της Χαμάς έκλεβαν και συγκέντρωναν φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, συνομιλίες, επαφές, έγγραφα και χάρτες από τους ίδιους του Ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς

Εδώ και χρόνια «καυτά κορίτσια» της Χαμάς έκλεβαν και συγκέντρωναν «υλικό» ...φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, συνομιλίες, επαφές, έγγραφα και χάρτες από τους ίδιους του Ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς, παριστάνοντας τις «ερωτευμένες κοπέλες» και θαυμάστριες του ισραηλινού στρατού.


Tα «καυτά κορίτσια» δεν ήταν παρά μέλη της Χαμάς, της ισλαμικής οργάνωσης, που κατάφεραν μετά από επίμονη προσπάθεια να προσεγγίζουν μέσω κοινωνικών δικτύων και να «ερωτοτροπούν» με στρατιώτες και αξιωματικούς του ισραηλινού στρατού, σε όλες σχεδόν τις μονάδες και ειδικά στις μονάδες που βρίσκονται γύρω από τη αποκλεισμένη Λωρίδα της Γάζας.

Διαβάστε επίσης
• Φήμες για ρωσικό βίντεο με τον Τραμπ σε όργιο
• Όλως τυχαίως σκοτώθηκε στο Μιλάνο ο ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο
• Ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε από τους Άγγλους;

Τα «καυτά κορίτσια» της Χαμάς δεν ήταν ψεύτικα πρόσωπα αλλά πραγματικά πρόσωπα, υπαρκτά με κανονικά προφίλ, όλα σχεδόν κορίτσια «εβραϊκής καταγωγής» που διαμένουν στο εξωτερικό και μέσα στο Ισραήλ. Στη πρώτη φάση τα μέλη της Χαμάς είχαν προσεγγίσει τα κορίτσια αυτά ως «ωραίοι άντρες», και τους είχαν αποσπάσει φωτογραφίες προσωπικές αδημοσίευτες στα κοινωνικά δίκτυα.


Στη δεύτερη φάση τα μέλη της Χαμάς, κατασκεύασαν δεύτερα προφίλ με τα ίδια στοιχεία των πραγματικών και έκαναν αιτήματα φιλίας προς τους ισραηλινούς στρατιώτες και αξιωματικούς.
Τα μέλη της Χαμάς μετά την καθιέρωση μιας στενής δικτυακής επαφής με τους στρατιώτες, δίνοντας τους «αυστηρά προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο» τους έπειθαν να κατεβάσουν στα κινητά τους μια «εφαρμογή» που τους επέτρεπε μόλις εγκατασταθεί να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο του κινητού και έτσι η πρώτη κίνηση που έκαναν τα μέλη της Χαμάς ήταν να αντιγράψουν όλα όσα περιείχε το κινητό.. επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο και παράλληλα τους επέτρεπε να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του κινητού και στα email και το βασικό είχαν την δυνατότητα να καταγράφουν σε ήχο και εικόνα τα πάντα όπου πήγαινε ο στρατιώτης ή ο αξιωματικός, είτε μέσα στις μονάδες είτε μέσα στις αίθουσες συνεδριάσεων.

Τα μέλη της Χαμάς κατάφερναν επίσης μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα «στενής επαφής» να διαγράψουν την«εφαρμογή»από τις συσκευές των Ισραηλινών στρατιωτών και αξιωματικών και, να εγκαταστήσουν πιο «εξελιγμένες εφαρμογές» παρακολούθησης και ελέγχου χωρίς να πάρουν χαμπάρι οι στρατιώτες και χωρίς να αφήνουν ίχνη.

Μαρία Γεωργακοπούλου για τα Αόρατα Γεγονότα από τον Nasim Hanna Alatras

Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς ο ενεργός σύνδεσμος μας.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'