Τερατώδες Γατόψαρο 127 κιλών ψαρεύτηκε στην Ιταλία (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)


Οι Ιταλοί ερασιτέχνες ψαράδες Dino Ferrari και ο δίδυμος αδελφός του Dario δελεάστηκαν από το τερατώδες βάρους 127 κιλών, μήκους 2,67 μέτρων γατόψαρο την Πέμπτη στο δέλτα του ποταμού Πάδου, στην Ιταλία. Μετά τη λήψη αυτών των φωτογραφιών και το ζύγισμα του γατόψαρου, που τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αποκάλεσαν "Το τέρας του Πάδου", οι ψαράδες το άφησαν πίσω στο ποτάμι.


Οι αδελφοί χρησιμοποίησαν καλάμι ψαρέματος και χρειάστηκε να παλέψουν για 40 λεπτά για να σηκώσουν το τεράστιο γατόψαρο.


Το τερατώδες γατόψαρο 127 κιλών που ψαρεύτηκε στην Ιταλία
Δείτε επίσης:
Ο Dino είπε στην Telegraph:
"Το αμερικανικό γατόψαρο δεν μεγαλώνει σε τόσο μεγάλες διαστάσεις -στη καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να ζυγίζει 50 κιλά". Υπολόγισε ότι το ψάρι είναι περίπου 30 ετών, ανάλογα με το μέγεθος του, προσθέτοντας ότι το είδος αυτό μπορεί να ζήσει μέχρι και 50 χρόνια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αδελφοί της Ferrari πιάνουν ένα τεράστιο γατόψαρο στον ποταμό Πάδο. Αυτό το βίντεο από το 2013 δείχνει να ψαρεύουν ένα ελαφρώς μικρότερο δείγμα, ή ίσως είναι το ίδιο απλώς δύο χρόνια νεότερο.


Συγγραφή-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων Αόρατα Γεγονότα
Αναφορές:
  1. http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/11434339/Monster-catfish-which-looks-big-enough-to-swallow-a-man-whole-caught-in-Italy.html
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Wels_catfish
Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται εμφανώς με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Τερατώδες Γατόψαρο 127 κιλών ψαρεύτηκε στην Ιταλία (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'