Το Blackphone το νέο Σούπερ Ασφαλές, ΑντίNSA Τηλέφωνο...βγαίνει στην Αγορά Πολύ Σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ)

To πολυαναμενόμενo αντί NSA smartphone με προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και ιδιωτικής ζωής είναι έτοιμο να χτυπήσει την αγορά πριν από την έναρξη του Ιουλίου, του 2014, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.


Αρκετές χιλιάδες Blackphones, που αναπτύχθηκαν από την Silent Circle σε συνεργασία με την Geeksphone, έχουν ήδη προ-παραγγελθεί και ξεπουληθεί ήδη.

Διαθέσιμο με κόστος 629 $, το smartphone είναι εξοπλισμένο με PrivatOS, ένα Android λειτουργικό σύστημα που δεν βασίζεται στο σεβασμό της ιδιωτικής ζωής, με 879 $, παρέχεται το ελεύθερο λογισμικό και οι υπηρεσίες.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν προστασία της ιδιωτικής ζωής και μέτρα ασφαλείας να σας κάνει την προσωπική σας επικοινωνία εμπιστευτική, παρέχει επίσης κρυπτογραφημένες τηλεφωνικές κλήσεις, κείμενα και βίντεο συνομιλίες, ένα Virtual Private Network για την ανωνυμία του χρήστη στο διαδίκτυο, έξυπνη απενεργοποίηση όλων των Wi-Fi, εκτός από αξιόπιστα hotspots, άμεσες συχνές ασφαλείς ενημερώσεις από την Blackphone, ασφαλή αποθήκευση αρχείων σε cloud από την SpiderOak.

    Επιπλέον, τροφοδοτείται από: "2 GHz quad-core SoC και διαθέτει μια πλήρη σειρά υψηλών χαρακτηριστικών, όπως οθόνη 4.7" HD IPS, LTE, HSPA +, 1GB DDR3 RAM, 16GB χώρο αποθήκευσης, κύρια κάμερα 8MP με φλας και 1.3MP μπροστινή κάμερα, Bluetooth 4.0, 802.11n WiFi, GPS, και πολλά άλλα."

Τα αξεσουάρ μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνουν μια 2-ετή εφαρμογή Silent Circle app, 3 μονοετείς Friend and Family’ Silent Circle συνδρομές Silent Circle, 2 χρόνια στην Disconnect, 2 χρόνια SpiderOak και ένα διεθνές power adapter kit.

Δείτε το demo του Blackphone στο παρακάτω βίντεο από το YouTube:


Το smartphone ξεκίνησε στο Mobile World Congress 2014 που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία. Η κοινοπραξία, SGP Technologies, είναι προτείνεται ως "το πρώτο smartphone στον κόσμο που διαθέτει προστασία της ιδιωτικής ζωής και τον έλεγχο άμεσα στα χέρια των χρηστών του".

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε όχι μόνο την καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, αλλά το καλύτερο συνολικό πακέτο», δήλωσε ο Toby Weir-Jones, Διευθύνων Σύμβουλος της SGP Technologies, κατά την έναρξη.

"Το Blackphone προσφέρει πρωτοφανή αξία σε μια κλειδωμένη χειροκίνητα ασφαλή πλατφόρμα επικοινωνίας και είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, ώστε όποιος χρησιμοποιούσε ένα smartphone πριν, θα νιώθει σαν στο σπίτι από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσει," πρόσθεσε.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Disconnect Search είναι η προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης για το Blackphone και ότι οι χρήστες θα λαμβάνουν την Secure Wireless app μας, η οποία είναι ένα έξυπνο VPN σχεδιασμένο για να παρέχει ασφαλή περιήγηση και σε δραστηριότητα εφαρμογών και να διακόψει την ασύρματη υποκλοπή μέσω Wi-Fi , 3G και 4G δίκτυα,"είπε ο Casey Oppenheim, συν-διευθύνων σύμβουλος της Disconnect.

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://www.linkedin.com/pub/toby-weir-jones/0/b4/38a
  2. https://disconnect.me/
  3. http://www.linkedin.com/profile/view?id=126455390&authType=NAME_SEARCH&authToken=Fhgq&locale=en_US&srchid=975792851392983759013&srchindex=1&srchtotal=3&trk=vsrp_people_res_name&trkInfo=VSRPsearchId%3A975792851392983759013%2CVSRPtargetId%3A126455390%2CVSRPcmpt%3Aprimary
  4. https://www.blackphone.ch/press-releases/



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Το Blackphone το νέο Σούπερ Ασφαλές, ΑντίNSA Τηλέφωνο...βγαίνει στην Αγορά Πολύ Σύντομα (ΒΙΝΤΕΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'