Είναι ο Μεγαλοπόδαρος Bigfoot ή Κάτι άλλο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ)

Το κυνήγι του Μεγαλοπόδαρου Bigfoot, γνωστός και ως Sasquatch, Yeti ή απαίσιος χιονάνθρωπος, κλπ., έχει αποδειχθεί ότι είναι τόσο αόριστο όσο η κατσαρόλα με το χρυσάφι των ξωτικών στη βάση του ουράνιου τόξου.



Τα τελευταία χρόνια, οι εικόνες, οι ταινίες και τα βίντεο έχουν δώσει λίγες πληροφορίες για τον καθορισμό της ύπαρξης του θρυλικού τριχωτού ανθρώπου θηρίου που ζει δήθεν στα δάση της Βόρειας Αμερικής και σε άλλες χώρες.

«Οφείλω να ομολογήσω ότι όταν για πρώτη φορά άρχισα να εργάζομαι σε αυτή τη σειρά, ήμουν σκεπτικιστής», λέει ο Keith Hoffman, ο εκτελεστικός παραγωγός του Animal Planet του ντοκιμαντέρ "Finding Bigfoot."

Στο βίντεο του Animal Planet που βλέπετε παρακάτω, ο Hoffman εισάγει πλάνα από το Νέο Μεξικό, που, όπως λέει, είναι η έδρα για πολλές υποτιθέμενες θεάσεις του Bigfoot. Το βίντεο δείχνει αυτό που περιγράφεται ως «ένα σώμα που έχει σαφώς δύο πόδια, περπατάει μέσα στο δάσος", όπως αποτυπώνεται σε μια θερμική κάμερα, "μια κάμερα που βλέπει τη θερμότητα."



Ο Hoffman παραδέχεται ότι είναι δύσκολο να δούμε καθαρά την εικόνα στο βίντεο, παρά το γεγονός ότι φαίνεται να κινείται.

"Είτε θα πρέπει να είναι ένας οδοιπόρος ή ο Bigfoot, έτσι δεν είναι;" υποθέτει. "Οι πεζοπόροι είπαν ότι έκαναν θόρυβο στο κάμπινγκ και ότι αυτό το πράγμα περπατούσε τριγύρω και ήταν σαν να καραδοκεί. Σύμφωνα με πολλούς ανθρώπους, "στους Bigfoots αρέσει να κρύβονται."

Αλλά αυτό που μας απομένει είναι ένα ασαφές βίντεο, που γυρίστηκε πριν από τρία χρόνια, που φιλοδοξεί να δείξει κάτι που περπατάει στα δύο πόδια.

Μπορούμε να αποκλείσουμε τελείως το ενδεχόμενο της φάρσας ή του hoax;

"Είναι αυτό απλώς ένα ανθρώπινο περπάτημα στο δάσος;" αναρωτιέται ο πρώην σκεπτικιστής Hoffman. "Ένα πράγμα που το κάνει να φαίνεται σαν να είναι μια φάρσα είναι ότι δεν συνέχισαν να τραβάνε το βίντεο. Ο τύπος λέει ότι σκόνταψε και έπεσε. Ο σκεπτικιστής της ομάδας, ο έρευνητής βιολόγος Ranae Holland, θεωρεί ότι ήταν πιθανώς κάποιος περίεργος πεζοπόρος μέσα στο δάσος, αλλά δεν μπορεί πραγματικά να εξηγήσει γιατί ήταν τόσο πολύ ψηλότερος από το μέσο όρο του ανθρώπου."

Ο Hoffman λέει ότι είναι ακόμα στον αέρα τα σχετικά με τον εικαζόμενο Bigfoot πλάνα.

"Πάω να θέσει αυτό το θέμα στο κέντρο του πίνακα, πραγματικά δεν ξέρω."

Μια λέξη να συμβουλέψω όλους τους κυνηγούς του Bigfoot εκεί έξω: "Συνεχίστε το κυνήγι."

Σχετικά Θέματα:

  1. Κυνηγός ισχυρίζεται ότι παγίδευσε τον Μεγαλοπόδαρο και σχεδιάζει να τον κάνει περιοδεία...(ΒΙΝΤΕΟ)
  2. O Καναδός Μεγαλοπόδαρος σε Βίντεο - Ψέμα ή Αλήθεια;



Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένων ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Αναφορές:

  1. http://press.discovery.com/us/apl/executives/keith-hoffman/
  2. http://www.animalplanet.com/tv-shows/finding-bigfoot
  3. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2325912/Hunt-Bigfoot-northern-New-Mexico-thermal-imaging-reveals-7-foot-tall-figure-stalking-mountainous-woods.html



Άδεια Creative Commons
Οι αναρτήσεις μας μπορούν να δημοσιεύονται από οποιονδήποτε αρκεί να αναφέρεται με ενεργό σύνδεσμο ο δημιουργός.

Το έργο με τίτλο Είναι ο Μεγαλοπόδαρος Bigfoot ή Κάτι άλλο (ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟ) από τον δημιουργό ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'