Βόμβα από τη CIA : Γνωρίστε τον Σατανά, τους Δαίμονες σε μια εξωγήινη εισβολή!

Σε ένα βίντεο από το κανάλι στο youtube του CourageousNerdz, αποκαλύπτει μια ανατριχιαστική έρευνα που συνδέει το Lucis Trust (Λούσις Τραστ , πρώην Lucifer Trust μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1922) το κίνημα Occupy (Το Occupy είναι ενα διεθνές κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας) και την περίφημη ομάδα χάκερ Anonymous με τη CIA, η οποία κάνει αναφορά στη λέξη γνωριμίας με τον Σατανά, τους δαίμονες και μια εξωγήινη εισβολή.


Αυτό φαίνεται από μια ποικιλία από διάφορα πράγματα, αλλά ξεκινώντας με την ανάγνωση του άρθρου του Lucis Trust "Η Εσωτερική Έννοια του Εωσφόρου."

Αυτό ήταν από το 2011, αλλά οι πραγματικές βόμβες που έπεσαν είναι από το 2013, ξεκινώντας από το σημείο 8:17 στο βίντεο που ακολουθεί.

Στο σημείο απο το 11:00 λεπτό όμως, λέει για τη συνομωσία της CIA το 2014" να ξεκινήσει μια παγκόσμια εισβολή εκπεσόντων δαιμόνων ," που εκτίθεται, σύμφωνα με το CourageousNerdz.APOCALYPSE QUIETLY ARRIVES AND HE BRINGS HIS... από Courageousnerdz
APOCALYPSE ARRIVES AND HE BRINGS HIS FRIENDS... από Courageousnerdz


atheatignosi
atia-ufo

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'