Πάτρα ΤΩΡΑ: Συνελήφθη μετά απο ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο ο... σκοπευτής που σημάδευε με όπλο διαδηλωτές στην πορεία- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Συνελήφθη πριν λίγο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές που περνούσαν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.


Τα τελευταία περίπου 30 λεπτά η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασημί Φόρντ Φόκους με τις ιταλικές πινακίδες στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που φορούσε μαύρο σορτς, βγήκε απο το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Υψηλάντου και σε στάση... σκοποβολής σημάδεψε διαδηλωτές με το όπλο του!
Εκείνη την ώρα σημειώνονταν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη. Επιστρέφοντας απο το μνημείο Τεμπονέρα προς το κέντρο της Πάτρας, άτομα που βρίσκοταν στις παρυφές της πορείας, πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της οργάνωσης και ακολούθησε πετροπόλεμος.
Η πορεία ανεβαίνει την οδό Γούναρη προς το μνημείο Τεμπονέρα. Στιγμιότυπο έξω απο τα γραφεία της Χ.Α.







thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'