Έκλειψη Ηλίου – καί μιά σκοτεινιά


arxigramma-Oι καλύτερες προθέσεις μου να τηρήσω κάποια στοιχειώδη σειρά στις αναρτήσεις, σχεδόν πάντοτε πάνε κατά διαόλου. Όπως καί τώρα! Σα να έχω έναν νεροχύτη γεμάτον (το μυαλό μου), κι εκεί που περιμένω ν’ αδειάσει, ανοίγει από πάνω στο φούλλ …πυροσβεστικός κρουνός. Καί τα γεγονότα τρέχουν σε φάστ φόργουωρντ! Τί να πρωτοπρολάβω να σχολιάσω…
Λοιπόν, τις μέρες που πέρασαν είχαμε την (καραπαράνομη) σύλληψη έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Από το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, όλη η Ελλάδα κάθεται μπροστά στον αποβλακωτήρα (την τηλεόραση, ντέ!) καί χαζεύει τον Μιχαλολιάκο καί τον Κασιδιάρη με τα “βραχιόλια”. Οι δε κάφροι επιχαίρουν, διότι “πήραν ένα μάθημα οι φασίστες” – μη βλέποντας ότι οι επόμενοι γιά …φροντιστήριο είναι οι ίδιοι οι -κατά …δήλωσή τους- …”μη φασίστες”. (Αν ο καθένας μπορεί να σε συλλαμβάνει όποτε γουστάρει, καήκαμε καί γίναμε στάχτη.)
Οι συλληφθέντες είναι οι εξής:

onomata-XA_1
Εκείνο, όμως, που δεν είδε κανένας, είναι ο ισχυρώτατος συμβολισμός του γεγονότος.
Αν δεν τον βλέπετε ακόμη… αντί να κάθομαι να εξηγώ, θα σας μιλήσω με εικόνες:
onomata-XA_2
Τώρα; Αρχίζει να ξεκαθαρίζει τί έχετε μπροστά στα μάτια σας καί δεν το βλέπατε; Ή να βάλω ισχυρότερους φακούς; :-) (Ό,τι πείς εσύ, γιατρέ μου! LOL!!!!)
Πριν συνεχίσουμε, όμως, ας δούμε -με τον δικό μας τρόπο- καί μία άλλη εξάδα ατόμων. Συγκεκριμένα, τους εκτελεσθέντες της “Δίκης των Έξ”, το 1922Οι ομοιότητες των δύο εξάδων δεν είναι απλά εκπληκτικές, είναι ανατριχιαστικές.
Αρχίζουμε με τα ονόματα – καί σας δίνω κατ’ ευθείαν τις αλυσίδες ονομάτων:
onomata-6_1
Αν σας παραξενεύει η σύνδεση του “Δημήτριος” με το “Γεώργιος”, να σας πω ότι οι έφιπποι άγιοι, εκτός του ότι παραπέμπουν στη Θεά Δήμητρα, εορτάζονται αντιδιαμετρικώς απέναντι στον κύκλο του χρόνου. Καί συμβολίζουν -καί χωριστά, καί μαζί- …κάτι, που δεν είναι του παρόντος.
Πάλι δύο Νικολάδες, λοιπόν, καί στους “Έξ” (καί όχι “Έξι”, όπως λένε οι ημιμαθείς). Δεν γνωρίζω αν οι έξι του 2013 είναι μετενσαρκώσεις των έξι του 1922 (θυμάστε, όμως, ότιέχουμε τρόπο να το ελέγξουμε! – αν έχουμε χρόνο καί διάθεση, εννοείται), αλλά η μέγιστη έκπληξη μας περιμένει, αν τοποθετήσουμε τα δώδεκα ονοματεπώνυμα δίπλα-δίπλα.
onomata-12

Λες κι έγινε επίτηδες!…

Να σας τα κάνω καί πενηνταράκια, αν βαρυέστε:
  • Οι κόκκινες ελλείψεις σηματοδοτούν ονόματα από τον “κύκλο” του Χριστού καί των Αποστόλων.
Καί …λογικά …παπάς ο Χριστός, καί …παπαδάκι ο Πέτρος “ο πρώτος”:-)
  • Οι πορτοκαλί ελλείψεις σηματοδοτούν την Παναγία, αν καί αυτό θα έπρεπε να είναι περισσότερο από προφανές.
  • Το ελαφρώς δύσκολο είναι η σύνδεση των ονοματεπωνύμων “Γιάννης Λαγός” καί“Γεώργιος Χατζανέστης”.
“Χατζής” είναι (Τουρκιστί) ο προσκυνητής, δηλαδή αυτός που φτάνει στους Αγίους Τόπους (Ιεροσόλυμα) γιά προσκύνημα, καί οπωσδήποτε μέχρι τον ποταμό Ιορδάνη-Ηριδανό. Στον Ιορδάνη βαπτίζει τον Χριστό ο Ιωάννης, ο δε λαγός ως ζώο συνδέεται με τηνΑνάσταση του Χριστού (πασχαλινά λαγουδάκια). Το διακρίνετε κι αυτό τώρα;
Χριστός, Παναγία, Απόστολοι, έφιπποι άγιοι, αρχάγγελος Μιχαήλ, άγιος Νικόλαος εις τετραπλούν… Η έκλειψη του τίτλου, όμως, πού βρίσκεται;
Οι εκλείψεις, ειδικά οι ηλιακές, ανέκαθεν μάγευαν τους ανθρώπους. Μιά “μαγεία”, όμως,παγερή – διότι, όταν η Σελήνη κρύβει τον Ήλιο, ο άνθρωπος συναισθάνεται τη μικρότητά του μπροστά στο Σύμπαν. Κι αυτό, εκτός του ότι φέρνει φόβο, δεν αρέσει σε κανέναν.
Από την άλλη, πολλοί είναι οι εκπρόσωποι των “μαύρων” ιερατείων, που τις ηλιακές εκλείψεις τις χρησιμοποιούν ως αφορμές γιά ανθρωποθυσίες. Εφ’ όσον η λατρεμένη τους σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (Εκάτη, Λίλλιθ, Αστάρτη, όπως θέλετε πέστε την) διψάει γιά αίμα, καί μπορεί -έστω καί προσωρινά- να καταπίνει το φώς της ζωής.
Αν εξετάσουμε τις ηλιακές εκλείψεις από πλευράς Φυσικής καί Βιολογίας, όντως, με τη διέλευση της Σελήνης μπροστά από τον Ήλιο “κάτι” κόβεται – που επηρεάζει καί τη ζωή επάνω στη Γή, το dna, που εξαρτώνται άμεσα απ’ αυτό το “κάτι”. Θέλετε να το πείτε “ροή ηλιακών φορτισμένων σωματιδίων”, θέλετε “θερμότητα καί φώς”, θέλετε “αιθέρα”, όλα ισχύουν. Καί μαζί, καί χωριστά.
Στ’ αστρολογικά βιβλία, πάλι, οι ηλιακές εκλείψεις θεωρούνται κάτι σαν “πυροκροτητές”, που ανάβουν τις “βόμβες” των γεγονότων. Η “έκρηξη”, όμως, δεν καθορίζεται πόσο χρόνο μετά θα λάβει χώραν. Βλέπετε, μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί συγκροτημένη αστρολογική θεωρία περί ηλιακών εκλείψεων – καί υποψιάζομαι πως δεν ξέρει κανείς τίποτε περί αυτών.
Των ανωτέρω όντων σχετικά γνωστών, ο γράφων είχε την περιέργεια να ψάξει να βρεί αστρονομικούς πίνακες εκλείψεων, καί να τους συγκρίνει με ιστορικά γεγονότα.Βρέθηκαν!… Οι κορυφαίοι πίνακες (καί ηλιακών καί σεληνιακών εκλείψεων) θεωρώ ότι βρίσκονται εδώ, στη Νάσα. Με γραφικά σένια, χάρτες, καί άλλα καλούδια. Ό,τι θέλει ο λαός, θα τό ‘βρει! :-) Βασίζονται στους υπολογισμούς του Φρέντ Έσπενακ (που, απ’ όσα κατάλαβα, τον θεωρούν αυθεντία στο θέμα), καί του Ζάν Μέεους, καί τους συνιστώ ανεπιφύλακτα. Αν, μάλιστα, διαθέτετε ζ’μαρ’φών, υπάρχει καί το -τζαμπέ- προγραμματάκιEclipse v. 1.0, πάλι των δύο αυτών κυρίων, που υπολογίζει τις (ηλιακές καί σεληνιακές) εκλείψεις με χάρτες καί τα ρέστα (μέχρι καί προσομοίωση κάνει!!!), όπως στην ιστοσελίδα της Νάσα. (Δεν γνωρίζω αν υάρχει έκδοση καί γιά υπολογιστή.) Ωστόσο, βγάζει υπολογισμούς μονάχα γιά εκλείψεις από το 1900 έως το 2100 (μετά Χριστόν, εννοείται). Αντίθετα, η ιστοσελίδα έχει ΟΛΕΣ τις εκλείψεις από το 1999 πΧ μέχρι το 3000 μΧ.
Λοιπόν, δεν θα το πιστέψετε!… ή, μάλλον θα το πιστέψετε… ότι ο συσχετισμός ηλιακών εκλείψεων καί σημαντικών ιστορικών γεγονότων υπερβαίνει το 90%!Δηλαδή, πάνω από τα 9 στα10 παγκόσμιας σημασίας γεγονότα συνδέονται με ηλιακή έκλειψη εκεί κοντά. (Χρονική απόσταση γεγονότος καί εκλείψεως: μέχρι 35-38 μέρες το πολύ-πολύ.)
Όπως καταλαβαίνετε, με τη βοήθεια των εκλείψεων “στρίμωξα” χρονικά αρκετά ιστορικά γεγονότα με αβέβαιη ημερομηνία, καί με κάθε “στρίμωγμα” γελούσαν καί τα μουστάκια μου! Βέβαια! Έμπαιναν όλα σε μιά λογική σειρά. Εννοείται, πως θα χαρώ αν χρησιμοποιήσετε γιά τις δικές σας έρευνες το ισχυρώτατο αυτό εργαλείο χρονισμού, που σας έδωσα έτοιμο.
Η έκπληξη, όμως, ήταν γιά την αφεντιά μου πως οι εκλείψεις συμβαίνουν ΜΕΤΑ το γεγονός!!!!! Σε ποσοστό που υπερβαίνει το 80%. Δηλαδή, στα 10 “παγκόσμια” γεγονότα που λέγαμε, τα 8 -καί πλέον- προηγούνται της έκλειψης! Τρανό παράδειγμα (που “βγάζει μάτια”), η κήρυξη του Α’ ΠΠ. Γιά την ακρίβεια, έχουμε πολλές αλληλοδιαδοχικές διμερείς κηρύξεις πολέμων, που ξεκινάνε από την 28η Ιουλίου 1914. Ακολουθούν η 1η Αυγούστου, η 3η του μήνα, κτλ. Καί, στις 21 του μήνα Αυγούστου 1914, έχουμε ολική έκλειψη Ηλίου ορατή πάνω από τα εμπόλεμα στρατόπεδα!
Κανονική ανθρωποθυσία μαζικής κλίμακας, δηλαδή… Πρώτα άρχισε η ανθρωποσφαγή, κι έπειτα ήρθε η Εκάτη ν’ απολαύσει το γεύμα…
Μιλούσαμε, όμως, γιά τη σύλληψη των έξι βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η έκλειψη, εδώ, πού βρίσκεται; Μά, στο ίδιο το γεγονός!!! …Αν καί είναι συμβολική. Δηλαδή, έχουμε όντως έκλειψη Ηλίου, αλλά σε συμβολισμό.
Πρώτα-πρώτα, η αυγή αναφέρεται στον Ήλιο. Μία “χρυσή” αυγή αναφέρεται δέκα φορές στον Ήλιο – εξ ορισμού. Δεν θα μπορούσε να είναι “χρυσή” η αυγή (δηλ. η ανατολή) της Σελήνης, ή της Αφροδίτης. Καί η τριπλέττα των Ηλίων στα ονοματεπώνυμα αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα του ηλιακού συμβολισμού. Επομένως – καί συμβολικώς: φυλάκιση βουλευτών Χρυσής Αυγής = έκλειψη Ηλίου.
Προσθέστε ακόμη αυτό που έγραψα εδώ ήδη μερικές φορές: ότι η ΧΑ είναι ενεργούμενο της “Μεγάλης Ανατολής” της αγγλίτσας, καί το πιάσατε το νόημα. Προσθέστε κι αυτά που λέγαμε γιά Σελήνη κι ανθρωποθυσίες, καί το πιάσατε ακόμη περισσότερο.
Οπότε, τώρα, μοιραίως θα συγκρίνουμε την τύχη των έξι με την τύχη των Έξ! Δεν μπορούμε να το αποφύγουμε!  Η διαβολική σύμπτωση ( ; ), μάλιστα, είναι πως οι συλλήψεις καί των δύο εξάδων έγιναν τέλη Σεπτεμβρίου. Καί νά ‘ταν μόνον αυτό…
Όμως, τα του 1922 μας είναι γνωστά από την Ιστορία. Δίκη, που άρχισε στις 31 Οκτωβρίου, καταδίκη των Έξ σε θάνατο, θρασύτατη παρέμβαση του πρέσβυ της αγγλίτσας υπέρ των Έξ, καί -παρ’ όλ’ αυτά- τυφεκισμός τους. (Κακώς, που δεν τουφέκισαν καί τον άγγλο πρέσβυ, αλλά τί να κάνουμε. Ουδείς τέλειος, ουδέ κάν ο Πλαστήρας.) Υπ’ όψιν, οι αρχικές συλλήψεις ήταν οκτώ… καί σας έχω πεί τη σημασία του οκτώ: είναι το έμβλημα του ιεροφάντη. (Καί στο άρθρο μου γιά τα πιθανά τζαμιά της Αθήνας, κάνω λόγο γιά οκτάγωνο κεντρικά. Όχι τυχαία, όπως καταλαβαίνετε.) Εκείνο, που ίσως δεν ξέρετε, είναι η σημασία της 31ης Οκτωβρίου. Είναι δρυϊδική γιορτή, το αντίθετο της Πρωτομαγιάς στον κύκλο του χρόνου. Στο δε Μεξικό είναι η Γιορτή των Νεκρών – το αντίθετο της 1ης Μαΐου, που είναι η ανοιξιάτικη γιορτή της ζωής.
Να υποθέσω ότι οι σημερινοί έξι θα εκτελεστούν; Δεν γίνεται. Νομοθετικώς, τουλάχιστον, απαγορεύεται. (Αλλά, πάλι, η φόρα που πήραν οι καννίβαλοι του 15% που κυβερνούν την Ελλάδα, δε σταματάει. Κι άλλα πράγματα απαγορεύονται νομοθετικώς, αλλά …έγιναν… Ποτέ δεν ξέρει κανείς τί του ξημερώνει με τον χαζό, τον γκαβό, καί τον χοντρό. Καί τον Κλουβιέλη με τον μποντυμπιλντερά.) Αλλά να υποθέσω ότι η δίκη των σημερινών έξι θ’ αρχίσει 31 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Πέμπτη; Δεν αποκλείεται καθόλου.
Θα μου πεί κανείς, προς τί η τόση συζήτηση μέχρι τώρα; Απλά γιά να γεμίζει το Διαδίκτυο με κείμενα δικά μου;
Όχι… Έχω πεί κατ’ επανάληψη πως η κουβέντα τέλοςΌ,τι συζητάμε εδώ, οδηγεί σε πρακτικά αποτελέσματα. ΠΡΕΠΕΙ να οδηγεί σ’ αυτά. Λοιπόν, μέχρι στιγμής έχουμεσίγουρα κάποια πορίσματα από τον συμβολισμό:
  • Πως έγινε έκλειψη Ηλίου, έστω καί συμβολική.
  • Πως κάπου μυρίζει ανθρωποθυσία, έστω καί συμβολική. (Αν καί του Φύσσα δεν ήταν καθόλου συμβολική.)
  • Πως οι ανθρωποθυσίες δεν είναι γιά να …γεμίζουν βιογραφικά (δε λέω… και γι’ αυτό είναι …χρήσιμες, αλλά όχι κυρίως γι’ αυτό), αλλ’ αποσκοπούν στο χόρτασμα των σκοτεινών θεοτήτων (Εκάτης, Κρόνου… – η σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ έγινεΣάββατο, την ημέρα του Κρόνου), ώστε αυτές να “ευλογήσουν” επερχόμενα επίσης σκοτεινά γεγονότα.
Άρα, καταλαβαίνουμε πως κάτι άσχημο ετοιμάζεται γιά την Ελλάδα! Τί;
Αρχές με μέσα Οκτωβρίου συνέρχεται στο Ισραήλ το μεικτό διϋπουργικό συμβούλιο Ελλάδας καί Ισραήλ. Μέσα Οκτωβρίου έρχεται ο Αρχοντώνης στο Άγιο Όρος. Καί η …επόμενη ηλιακή έκλειψη, ορατή μάλιστα από την Ελλάδα, είναι στις 3 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Κυριακή. (Εκλογές;;; ) Σημειώστε ότι στις 18 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Παρασκευή (δηλ. τις μέρες που θα βρίσκεται στο Όροc ο Μήτσος), σημειώνεται σεληνιακή μερική έκλειψη, ορατή από την Ελλάδα. (Αν καί τη σημασία των σεληνιακών εκλείψεων, σε σχέση πάντοτε με τα γεγονότα, ακόμη δεν την έχω ξεκαθαρίσει πλήρως.)
Σημειώστε ακόμη, ότι η πολιτική έκφραση της Χρυσής Αυγής ακροβατεί ανάμεσα στη θρησκεία της αρχαίας Ελλάδας καί τη θρησκεία της σύγχρονης Ελλάδας. (Άσχετο πόσο καταλαβαίνουν καί τη μία καί την άλλη, ή πόσο τις σέβονται, ή πόσο τις έχουν υιοθετήσει ως τρόπο ζωής τα στελέχη αυτού του κόμματος. Δεν εξετάζουμε αυτά τώρα.) Άρα,συμβολικώς η “έκλειψη” της Χρυσής Αυγής (με έμβλημα τον μαίανδρο) σημαίνει κι “έκλειψη” της Ελλάδας!… Καί με τις δύο σημασίες της “έκλειψης”! (Αστρονομικό φαινόμενο – όλεθρος έως απολύτου εκμηδενισμού. Εκ του “εξαλείφω”.)
Καλά όλ’ αυτά, αλλά δεν ξεκαθαρίσαμε ακόμη προς τί οι αναφορές στον Αρχάγγελο Μιχαήλ καί τον Άγιο Νικόλαο. Χμμμ… Αυτό θα το καταλάβουμε καλύτερα, αν δούμεακόμη μία “εξάδα” καί κάνουμε συγκρίσεις!
Karyatides-onomata
Ασεβές εκ μέρους μου; Από άποψη συμβολισμού, όχι. Άλλως τε, οι εντολοδότες αυτών που μπουζουριάσανε τους έξι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, τα γνωρίζουν άριστα αυτά.Αυτός ακριβώς ήταν κι ο σκοπός τους, να ντύσουν με τον συγκεκριμένο ισχυρό συμβολισμό την “ανθρωποθυσία” των χρυσαυγιτών βουλευτών! Τί νομίζετε; Γίνεται ανθρωποθυσία χωρίς τελετουργία;
Έτσι, προκύπτει ακόμη ένα συμπέρασμα: Πως οι ηπαπάρα υποχωρούν μεν τροχάδην (μόλις πρόσφατα ο “αγάπης” δήλωσε ότι στο εξής δεν θα πρόκειται πλέον γιά τις ηπαπάρα “που γνωρίζαμε” – δεν θα επεμβαίνουν ακάλεστες σε ξένες χώρες, δηλαδής), αλλά δεν είναι τόσο εύκολο γιά την αγγλίτσα να ξανακάτσει στο σβέρκο της Ελλάδας. Με τη σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ, κάποιος κάνει φοβερή πλάκα στους άγγλους!… Κάποιος τετραπέρατος, αλλά καί με βαθύτατη γνώση της Ελληνικής Ιστορίας,παλαιοτέρας τε καί συγχρόνου. Κι έχει απόλυτο δίκιο η Πολυμήδη, που λέει ότι παγκοσμίως οι χάβρες, οι στοές, τα περιστύλια ουδόλως είναι μονοιασμένα μεταξύ τους, η δε αριστερά χείρ της …”χήρας” δεν γνωρίζει τί ποιεί η δεξιά …χείρ της …”χήρας”! “Δικοί τους” άνθρωποι είναι οι χρυσαυγίτες, της Μεγάλης Ανατολής της αγγλίτσας, όπως “δικοί τους άνθρωποι” ήταν καί τα ίδια τα ινδάλματα των χρυσαυγιτών – Χίτλερ, Χίμμλερ, Ρόζενμπεργκ, καί Σία. Παρ’ όλ’ αυτά, οι απανταχού της Γής ιουδαίοι έστησαν πανηγύρι με τη σύλληψη.
Παρεμπιπτόντως: Δεν ήταν μονάχα πως ήταν εβραίοι εξ αίματος (καί με αποδείξεις dna, παρακαλώ) ο μυστακοφόρος, ο συμπλεγματικός διοπτροφόρος, ο …Τριανταφυλλόβουνος, καί οι παρεμφερείς γιαλαντζή …Άριοι (μη χέσω!). Ο καλός μελετητής της Ιστορίας γνωρίζει ότι, με την έναρξη του Β’ ΠΠ (καί λίγο μετά) παραμερίστηκαν όλα τα μη “χειραγωγήσιμα” στελέχη του Γ’ Ράϊχ, παναπεί όλοι οι μη εβραίοι, ώστε να μείνει να παίρνει αποφάσεις μόνος του ο σκληρός εβραϊκός πυρήνας. Παραμερίστηκαν, γιά παράδειγμα, ο υπουργός Οικονομικών δόκτωρ Σάχ (τον προσέλαβαν εξ αρχής οι ναζιστές, αν καί τέκτονα, επειδή ήταν καλός στη δουλειά του καί πατριώτης). Ο υπουργός Γεωργίας Βάλτερ Νταρρέ, με το υπουργείο του να είναι πρωτοπόρο στις πειραματικές καλλιέργειες. Καί με τρικλοποδιά(δήθεν τάχαμ δεν ήξερε κανένας τίποτε, “ήταν πρωτοβουλία του Φύρερ” η “κάτω απ’ το τραπέζι” ειρήνευση με την αγγλίτσα) ο Ρούντολφ Έςς, γυιός Γερμανού κι Ελληνίδας εξ Αλεξανδρείας, το γένος Γεωργιάδου. (Το ξέρατε αυτό; ) Άδειασμα κανονικό στους μη “όμαιμους”! Ο δε -πιθανώτατα Ελληνικής καταγωγής, αν καί όχι απόλυτα σίγουρα- φον Κανάρης τη σκαπούλαρε επί χρόνια χάρη στην ευφυΐα του, αλλά ξηλώθηκε με πρόφαση ότι δεν πρόλαβε καί δεν προστάτεψε τον μυστακοφόρο εβραιάκο από τη βομβιστική απόπειρα εναντίον του, το καλοκαίρι του 1944.
Εκτός, λοιπόν, απ’ τον Μιχαλολιάκο, που αντιστοιχεί σαφώς στον ηγετικό πλανήτη Φαέθωνα, δεν γνωρίζω ποιός από τους υπόλοιπους πέντε βουλευτές αντιστοιχεί σε ποιόν πλανήτη. Μπορώ μόνο να υποθέσω ότι ο ωραιοπαθής Κασιδιάρης αντιστοιχεί στην Αφροδίτη. Οπότε, η αντιστοιχία μας λέει πως ο Μιχαλολιάκος θα “καταστραφεί” όπως ο Φαέθων, ή όπως κατέστρεψε με πριόνι ο -γνωρίζων τον συμβολισμό- αλήτης συφιλιδικός πόρδος Έλγιν την αντίστοιχη Καρυάτιδα του Φαέθωνα. (Παρά τιςκακοηθέστατες ψευτιές καί μαλακίες, που γράφει η επεξηγηματική πινακίδα του νέου μουσείου, ότι δήθεν δίπλα στην Καρυάτιδα αυτή έσκασε βόμβα των Ελλήνων, που πολιορκούσαν την Ακρόπολη το 1827.) Δηλαδή, μπορεί τον Μιχαλολιάκο να τον “φάνε” στη φυλακή τίποτε (μη χέσω!) …”αντιφασίστες” κρατούμενοι, ή να πάθει κάποιο βαρύ νόσημα. Ο δε Κασιδιάρης να πέσει θύμα απαγωγής, ή να φύγει μόνιμα σε ξένο κράτος (αγγλίτσα, όπως η Καρυάτιδα της Αφροδίτης; ), ή να καταδικαστεί -μονάχα αυτός- σε ισόβια. Ίσον, “απαγωγή” από την κοινωνία. (Αν καί, το να τον βάλουν μόνιμα σε ειδική αίθουσα του Βρεττανικού Μουσείου να κάνει το άγαλμα, το βλέπω λιγάκι χλωμό! :-) )
Η αναφορά, επομένως, στον Ήλιο καί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ μας πάει κατ’ ευθείαν στον μύθο των Γνωστικών, που λέει πως με την έκρηξη του Φαέθωνα (“πτώση του Εωσφόρου”, βιβλικώς), ο Αρχάγγελος άρπαξε το πράσινο σμαράγδι του Εωσφόρου, καί το έβαλε στο σπαθί του. Συνεπώς, ο συμβολισμός μας λέει ακόμη ότι κάτι τέτοιο πάει να γίνει:ολική καταστροφή της Ελλάδας, καί …αρπαγή του ορυκτού της πλούτου!!!!!Αυτός, δε, που παίζει με συμβολισμούς καί παράνομες συλλήψεις βουλευτών, παριστάνει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ!!! Τόση δύναμη νομίζει πως έχει… (Δεν έχουμε καί Απόκριες, ρέ κακομοίρη… Συγκρατήσου λίγο!)
Άσε που, μετά την έκρηξη του Φαέθωνα, το Ηλιακό μας Σύστημα παρουσίασε έντονες αλλαγές τροχιών. (Ώστε να επανέλθει σε κάποια κατάσταση κβαντοβαρυτικής ισορροπίας.) Άρα, τί, αντίστοιχα; Αλλαγή συνόρων της Ελλάδας… προς το χειρότερο;
Κι όσο γιά τον Άγιο Νικόλαο παύλα Ποσειδώνα, έ, να μη μπούνε στον συμβολισμό καί οι Άτλαντες; Πιθανολογώ ότι ο τύπος, που την έσπασε στους άγγλους, μας λέει (μ’ αυτόν τον τρόπο, με τους δύο σύγχρονους Νικολάδες) εμμέσως ότι είναι της Νέας Ατλαντίδας. Των ηπαπάρα, δηλαδή.
Αυτά, λοιπόν, καί εν αναμονή.
Υγ 1: Ο νους είναι άγριο άλογο, καί οι συμβολιστικές αντιστοιχίες μερικές φορές οδηγούν σε συμπεράσματα τελείως παλαβά. (Ή, μήπως, όχι; ) Πχ… Η Αφροδίτη είχαμε πεί πως συμβολίζει την πανάρχαια απόκρυφη υψηλή γνώση. Επομένως, αν ο Κασιδιάρης αντιστοιχεί στην καρυάτιδα της Αφροδίτης, μήπως έχει στην κατοχή του τίποτε πανάρχαιες τέτοιες γνώσεις;
Η αλήθεια είναι πως, δεν τον κόβω γιά γατόνιο βιβλιόφιλο, που ψάχνει παλαιοβιβλιοπωλεία γιά γραπτούς θησαυρούς. Δεν είναι ο τύπος του. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ μην υποτιμάς τον συνάνθρωπό σου! Πράγμα που πιθανώτατα (δηλ. υποτίμηση συνανθρώπου) δεν κάνουν όσοι εμβάτσοι κάνουν “κατ’ οίκον έρευνες”! Όπως καί ουδείς υποτιμά το πλιάτσικο! :-) (Άν βρεθούν τέτοια βιβλία σε κατ’ οίκον επιδρομή, καταλαβαίνετε πού θα καταλήξουν! Τί “τεκμήρια γιά το δικαστήριο”, καί θρίχες!)
Επίσης… μιά που μιλάμε γιά Σελήνη, στη Χρυσή Αυγή υπάρχει η …Σελήνη Ζαρούλια. Μητέρα κι αυτή, όπως η αρχαία συνονόματή της, μιάς κόρης, καί σύζυγος …αρχηγού εκ Σπάρτης! (Άντε, από ‘κεί κοντά.) Να υποθέσω τα επόμενα; Πάρηδες, Τρωϊκούς, καί τα ρέστα; Μέγας ο πειρασμός προς τούτο!
Υγ 2: Βγήκε ένταλμα γιά 32 συλλήψεις, καί οι αρχικές (το Σάββατο) ήταν 19. Κάποιος μας λέει ότι, αν καί παιδιά της “Μεγάλης Ανατολής” της αγγλίτσας, οι χρυσαυγίτες δεν είναι …τέλειοι ποδίτσες (32 έναντι του 33). Το δε 19 είναι καθαρά ο μετωνικός κύκλος της Σελήνης, που καθορίζει το κάρμα.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'