«Ανησυχώ για τη ζωή μου», είχε δηλώσει μόλις πριν μία εβδομάδα στην Espresso ο Μιχάλης Ασλάνης

Είχε πέσει θύμα απάτης, όπως είχε υποστηρίξει, από 2 γυναίκες, η μία εκ των οποίων ήταν Πατρινή...


Τον δικό του αγώνα ώστε να σταθεί ξανά στα πόδια του οικονομικά έδινε τον τελευταίο καιρό ο Μιχάλης Ασλάνης που πριν λίγη ώρα βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα του στο Κολωνάκι στην οδό Σκουφά, στην Αθήνα. Όπως είχε γράψει η εφημερίδα Espresso, μόλις 8 μέρες πριν, ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι είχε πέσει θύμα εξαπάτησης από δύο γυναίκες, η μία εκ των οποίων ήταν υπεύθυνη για τις υποχρεώσεις του σπιτιού του.

Ο σχεδιαστής μόδας που επέστρεψε στο Κολωνάκι ύστερα από οκτώ μήνες, καθώς αναγκάστηκε να κλείσει το ατελιέ του στην Πλάκα, σε μια εξομολόγηση ψυχής αποκλειστικά στην «Espresso» είχε εξηγήσει πώς δύο γυναίκες που διαχειρίζονταν τα οικονομικά του, όχι μόνο τον κατέστρεψαν, αλλά έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν ίχνη πίσω τους, ενώ έχει αρχίσει να φοβάται ακόμη και για την ίδια του τη ζωή.

Η μία κοπέλα μάλιστα -με καταγωγή από την Αλβανία- είχε πολύ στενή σχέση μαζί του, όπως είχε αποκαλύψει. Εκτός του ότι η μητέρα της φρόντιζε το σπίτι του μετρ της Ελληνικής μόδας, ήταν εκείνος που τη βοήθησε να σπουδάσει (τη γνώρισε σε ηλικία δεκαέξι ετών), ενώ μετά το τέλος των σπουδών της στη Λογιστική την προσέλαβε στην επιχείρησή του.

Η δεύτερη γυναίκα ήταν από την Πάτρα και δούλευε πολλά χρόνια στον οίκο μόδας. Το δεξί του χέρι, όπως τη χαρακτηρίζει, φαίνεται πως τελικά ήταν πολύ... μακρύ, αφού τον κατέκλεβε κανονικά, όπως είχε υποστηρίξει ο αδικοχαμένος σχεδιαστής.

Ο Μιχάλης Ασλάνης στις δηλώσεις του αυτές στην εφημερίδα «Espresso», δεν είχε κρύψει και τους έντονους φόβους του για τη ζωή του. «Ανησυχώ πλέον και για την ίδια μου τη ζωή, νομίζω ότι έχω μπλέξει, είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκκρεμούν πολλές υποθέσεις. Μιλάω με τους δικηγόρους μου για να δούμε τι θα κάνουμε και πώς θα βρεθεί μια λύση.

Δίνω μεγάλο αγώνα. Αν κι έφυγαν μόνες τους, αφού πρώτα με "έγδυσαν", τώρα λαμβάνω περίεργα τηλεφωνήματα από τους δικηγόρους τους, γιατί μου ζητούν και αποζημίωση από πάνω. Οι... κυρίες πήραν μαζί τους και τρεις μοδίστρες τις οποίες είχα ξοφλήσει».

Αν και πρόσφατα είχε περάσει μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, ο Μιχάλης Ασλάνης δεν μπορούσε να πιστέψει ότι εξακολουθεί να ταλαιπωρείται. «Είμαι 63 ετών και αντί να ξεκουράζομαι ή να έχω κάποια σύνταξη, περνάω πολύ δύσκολα και ταλαιπωρούμαι. Δεν μπορώ να διανοηθώ το μέγεθος της απατεωνιάς.

Με την κρίση άρχισα ένα-ένα να τα μαθαίνω. Μου έλεγαν όλοι "πρόσεχε τους αλλοδαπούς", αλλά κι εγώ είμαι Μικρασιάτης, από οικογένεια προσφύγων, δεν έδινα σημασία κι έλεγα "γιατί να μη βοηθήσω;" Αλλά πού να το φανταζόμουν...» Αυτό που σκεφτόταν τις τελευταίες μέρες ο σχεδιαστής ήταν η οικογένειά του καθώς ετοιμαζόταν να καταγγείλει τα περιστατικά στην Αστυνομία καθώς και να κινηθεί δικαστικά.

«Για τους μόνους που λυπάμαι είναι για την οικογένειά μου. Οι δικοί μου άνθρωποι θα στενοχωρηθούν όταν διαβάσουν αυτά. Θέλω να τους ζητήσω μια μεγάλη συγγνώμη, γιατί θα πικραθούν. Πάντα με στηρίζουν και είναι δίπλα μου. Εγώ φταίω για τις επιλογές μου και δεν είχα μυαλό να δω τα λάθη μου» είχε πει ο σχεδιαστής.

*Να θυμίσουμε ότι ειδικά τα νυφικά του Ασλάνη είχαν αφήσει εποχή τις δεκαετίες του '80, του '90 και πιο πρόσφατα και πως κ' στην Πάτρα υπήρχαν επιχειρήσεις που αντιπροσώπευαν τα ρούχα και ιδίως τα υπέροχα νυφικά του φορέματα.

http://www.thebest.gr

4 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΔΕΣ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...ΟΥΣΤ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΛΙΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι εσύ το διαβάζεις...αλλά ούτως ή άλλως ρε μεγάλε εδώ δεν ασχολούμαστε με τη συρία σ αυτή τη σελίδα...πιστεύεις οτι έχουμε ανάγκη τα κλικ όπως εσύ; δεν κάνουμε τουμπα στη δεκάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ...ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ...ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί η Συρία πουλάει και ο τρόμος...δεν το χεις καταλάβει ακόμα;

    δεν μας ενδιαφέρει ο τρόμος...ούτε τα κλικ...και ελπίζω να σου σπάει πολύ τα νευρα το τραγούδι των Rotting Crist και να μη διαβάζεις αυτη τη σελίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'