Το άλλοτε κραταιό μέλος της ΧΑ μήνυσε τον Μιχαλολιάκο


«πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή ως αντισυστημική, αφού ο στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου με κατασυκοφάντησε στο καθεστώς εν γνώσει του τελευταίου;»


Μήνυση κατέθεσε το άλλοτε κραταιό στέλεχος της Χρυσής Αυγής και δεξί χέρι του αρχηγού της Νίκου Μιχαλολιάκου, ο Περίανδρος, κατά της ΧΑ. Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΧΑ χαρακτηρίζει το Μιχαλολιάκο «ηγετίσκο» και απαγορεύει στο κόμμα να χρησιμοποιεί το όνομα του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο άλλοτε επιστήθιος φίλος του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την «απογοήτευση» του από το «αλισβερίσι» που έκανε ο «άλλοτε φίλος και συναγωνιστής» του προκειμένου «να μειωθεί η ποινή του».
Ο Ανδριτσόπουλος είχε καταδικαστεί για το σοβαρό τραυματισμό του Δημήτρη Κουσούρη τον Ιούνιο του 1998 έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο ίδιος υποστήριζε ανέκαθεν ότι είναι αθώος και δεν είχε καμία σχέση με την επίθεση. Αναφέρει δε πως αυτό το γνώριζε τόσο ο Παναγιώταρος όσο και ο Μιχαλολιάκος.
Όπως αναφέρει η Real News, μετά την αποφυλάκιση του Περίανδρου το 2009, εκείνος δημοσιοποίησε τις σοβαρότατες διαφωνίες του με το Μιχαλολιάκο καθώς και ότι ο δεύτερος απέκρυψε ότι είχε εγκαταλείψει ο Ανδρουτσόπουλος το κόμμα.
Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει ότι «οι άκαπνοι ακόμη μια φορά κρύφτηκαν στην ένοχη σιωπή τους» και διερωτάται «πώς είναι δυνατόν να εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή ως αντισυστημική, αφού ο στενός συνεργάτης του Μιχαλολιάκου με κατασυκοφάντησε στο καθεστώς εν γνώσει του τελευταίου;».
http://aienaristeyein.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'