Οι Βουδιστές μοναχοί της Βιρμανίας αντιστέκονται στον Soros και στους Σαλαφιστές εισβολείς!

" ... Το 2013 ο μουσουλμανικός πληθυσμός στην μικρή πόλη Meiktilar … η περίφημη πόλη λίμνη της ενδοχώρας στη Μέση Βιρμανία …. αυξήθηκε κατά 30.000 …. από το μηδέν που ήταν το 1960 …. ο συνολικός πληθυσμός της Meikhtilar είναι τώρα … «μόνο» 100.000 μουσουλμάνοι … που αντιπροσωπεύουν το 30% των κατοίκων της.  



Με την οικονομική βοήθεια από τον ισλαμικό κόσμο εκτός Βιρμανίας οι μουσουλμάνοι της Meiktilar ευημερούν - ανάμεσα στην πλειοψηφία των βουδιστών που έχουν προβληματιστεί από τον αυξανόμενο αριθμό των εύπορων αλλοδαπών μουσουλμάνων που εμφανίζονται καθημερινά στην πόλη τους. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι έχουν κατασκευαστεί 14 τεράστια τζαμιά και ισλαμικά τεμένη - θρησκευτικές σχολές - που κτιστήκαν με την ελεύθερη ροή των δολαρίων από τους « βενζινάδες» Wahhabist της Σαουδικής Αραβίας. 





Οι ταραχές άρχισαν από πέρυσι στο Arakan και ήταν αποτέλεσμα της αδυσώπητης πίεσης στη Βιρμανία από την Σαουδική και την ηγεσία του ισλαμικού κόσμου να χορηγήσει υπηκοότητα στα εκατομμύρια των παράνομων μουσουλμάνων που εισβάλουν στη Βιρμανία από το σύνορα της με το Μπαγκλαντές, όχι μόνο στην Meikhtilar, αλλά τώρα στο σύνολο της Βιρμανίας ... "




για να διαβάσετε ολόκληρο 

το άρθρο στον σύνδεσμο εδώ ...

http://mavroskrinos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'