8 στρατιώτες των ΗΠΑ εξαφανίστηκαν κατά την προσπάθεια μετακίνησης αρχαίας ιπτάμενης μηχανής (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό που προκάλεσε την ξαφνική βιασύνη των πλέον ισχυρών ηγετών του δυτικού κόσμου να πάνε στο Αφγανιστάν, η έκθεση αυτή συνεχίζει, ήταν για να δουν άμεσα την ανακάλυψη από Αμερικανούς στρατιωτικούς επιστήμονες αυτού που περιγράφεται ως "Vimana", παγιδευμένο σε ένα "Time Well" (πηγάδι χρόνου) που έχει ήδη προκαλέσει την «εξαφάνιση» τουλάχιστον 8 Αμερικάνων στρατιωτών...
κατά την προσπάθεια τους να το μετακινήσουν από το σπήλαιο μέσα στο οποίο βρίσκεται σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις εδώ και 5.000 χρόνια.Τι είναι ένα Vimana;

Vimana είναι μια λέξη με πολλές σημασίες που κυμαίνονται από το ναό και το παλάτι έως και τις μυθολογικές ιπτάμενες μηχανές που περιγράφονται στα σανσκριτικά έπη.

Αναφορά στα αρχαία ινδικά ιπτάμενα οχήματα προέρχεται από τις αρχαίες ινδικές πηγές, πολλά είναι τα γνωστά αρχαία ινδικά έπη, και υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες από αυτά. Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν καν μεταφραστεί στα Αγγλικά ακόμη από τα παλιά σανσκριτικά.Οι Αρχαίες Ιπτάμενες Μηχανές γνωστές και ως Βιμάνας

Προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι πριν από λίγα χρόνια, οι Κινέζοι ανακάλυψαν μερικά σανσκριτικά έγγραφα στη Λάσα του Θιβέτ και τα έστειλαν στο Πανεπιστήμιο του Chandrigarh να μεταφραστούν.

Η Δρ Ruth Reyna του πανεπιστημίου είπε πρόσφατα ότι τα έγγραφα περιέχουν οδηγίες για την κατασκευή διαστρικών διαστημόπλοιων!

Η μέθοδος τους της πρόωσης, είπε, ήταν «αντι-βαρυτική» και βασίστηκε σε ένα σύστημα ανάλογο με εκείνο του «laghima," την άγνωστη δύναμη του εγώ που υπάρχει σε φυσιολογικό μακιγιάζ του ανθρώπου, "μια φυγοκεντρική δύναμη αρκετά ισχυρή για την εξουδετέρωση όλων των βαρυτικών έλξεων".

Σύμφωνα με την Ινδουιστική Γιόγκι, είναι αυτή η «laghima», η οποία επιτρέπει σε ένα άτομο να αιωρείται. Η Δρ Reyna είπε ότι επί του σκάφους, με τα μηχανήματα αυτά, τα οποία ονομάζονται "Αστράς" σύμφωνα με το κείμενο, οι αρχαίοι Ινδοί θα μπορούσαν να στείλουν ένα απόσπασμα ανδρών σε κάθε πλανήτη, σύμφωνα με το έγγραφο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι χιλιάδων ετών.

Τα χειρόγραφα είπε επίσης αποκαλύπτουν το μυστικό της «antima» (Το αμετάκλητο του Θανάτου), «το καπάκι της αορατότητας» και της «Garima» (Μεγαλείο), όπως και το "πώς να γίνει κάποιος τόσο βαρύς όσο ένα βουνό από μόλυβδο."

Ακολουθεί το trailer της ταινίας του 2008 The Objective. Η ταινία είχε ίδια υπόθεση. Τυχαίο;Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'