Οι πραγματικοί κεραυνοί του Διός

Τους γνωρίζατε; Που να τους γνωρίζετε; Εμείς οι θνητοί νέο-Έλληνες γνωρίζουμε μόνον αυτά που μας έχουν πει.  Πως να δεχτούμε λοιπόν σαν αλήθεια το εάν υπήρξε ή δεν υπήρξε ο Δίας;


Ο πλανήτης όμως υπάρχει… Κι εφ’ όσον υπάρχει, πρέπει να γνωρίζουμε πως ακτινοβολεί!!!
Εγώ δεν το γνώριζα. Το έμαθα μόλις.

Έμαθα δήλαδη πως ο πλανήτης Δίας ακτινοβολεί περισσότερο από τον Ήλιο μας.
Δεν μπορούσε κάποια άλλη πληροφορία αυτήν την στιγμή, να «δέσει» καλύτερα με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Και με τις ακτινοβολίες και με τους αυξημένους καρκίνους…
Γενικά, η μεγαλύτερη ακτινοβολία του Διός, ακόμη κι από τον Ήλιο μας, αυτήν ειδικώς την στιγμή, είναι μάλλον …διόλου σύμπτωση!

Σκεφθήκατε ποτέ γιατί οι πρόγονοί μας έκαναν τον Δία νά ρίχνει κεραυνούς;
Οι επιστήμονες βρήκαν ότι ο πλανήτης Δίας ακτινοβολεί και στέλνει ακτινοβολία περισσότερη από τον ήλιο στην γη μας. Όταν τα μόρια του ήλιου και του Δία συγκρούονται πάνω στην ατμόσφαιρα της γης, ανοίγονται «δρόμοι».
Αυτοί οι «δρόμοι»  για μια απειροελάχιστη στιγμή είναι άδειοι, και τότε βρίσκει την ευκαιρία η συγκεντρωμένη δύναμη της καταιγίδας να εκτονωθεί, δημιουργώντας τον Κεραυνό. Να γιατί πρέπει να μελετήσουμε τους προγόνους μας. Όλοι οι μύθοι είναι συμβολικοί. Περιέχουν 7 κρυπτογραφημένα θέματα. Ο Πίνδαρος παρακαλούσε τις Μούσες να τον βοηθήσουν να τους αποκρυπτογραφήσει. Εμείς έχουμε ακακρυπτογραφήσει 2. Έλληνας δικηγόρος αποκρυπτογράφησε και τρίτο κώδικα αλλά εξαφανίστηκε. Μέσα στους κώδικες πιστεύουν ότι υπάρχουν οδηγίες για υπερτεχνολογία. Αυτήν που ήξερε το ιερατείο.

Ας κρατήσουμε την ακτινοβολία. Αυτή η πληροφορία, για την ώρα, ζυγίζει όσο πάρα πολλές …αποκρυπτογραφήσεις!

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'