"Ο Αλέξης δεν θα παραδοθεί - Εξιλαστήριο θύμα ο Σινούρης, είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει..."

«Ο Αλέξης δεν πρόκειται να παραδοθεί. Προσωπικό του στοίχημα και στοίχημα της οικογένειας του είναι να εξιχνιαστεί άμεσα το έγκλημα στη Σαχτούρη και να συλληφθούν οι δράστες».



Άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντος του Αλέξη Φράγκου και πρόσωπα που γνώριζαν καλά τον δολοφονηθέντα Κωνσταντίνο Φράγκο εκτιμούν ότι ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία Τσίρκα στην οδό Ανθείας το περασμένο Σάββατο, θα παραμείνει άφαντος για όσο διάστημα εκτιμήσει ο ίδιος ότι θα χρειαστεί ώστε αφ’ ενός να συλληφθούν οι δράστες της δολοφονίας του αδελφού του και αφ’ ετέρου να νιώσει ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του αν τελικώς παραδοθεί.
Τα ίδια πρόσωπα μίλησαν στο thebest.gr και για τον άτυχο Βασίλη Σινούρη. «Χάθηκε εντελώς άδικα. Είναι το εξιλαστήριο θύμα της ιστορίας. Προφανώς, έξω από το κλαμπ στην Σαχτούρη, είδε κάτι που δεν έπρεπε να δει και αυτός ήταν ο λόγος που τον πυροβόλησαν».
Η εκτίμηση αυτή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα δυο πρόσωπα που επέβαιναν στην μοτοσικλέτα ήσαν γνωστά τόσο στον Κωνσταντίνο Φράγκο όσο και στον Βασίλη Σινούρη. «Ο τρόπος που έδρασαν οι δολοφόνοι δείχνει όχι επαγγελματισμό, όπως κάποιοι λένε, αλλά πανικό. Πυροβολούσαν αδιακρίτως αδιαφορώντας για το αν η… μπάλα θα έπαιρνε και αθώους».
Οι εκτιμήσεις μετατοπίζονται και για το έγκλημα στην Ανθείας: «Ήταν καθαρή σύμπτωση η συνάντηση στην Ανθείας. Αλλιώς, στο τζιπ δεν θα επέβαιναν οι δυο γυναίκες, όπως λέγεται».
Ως ώρας από την πλευρά της Αστυνομίας δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και η τακτική αυτή (η πλήρης, δηλαδή, αποσαφήνιση των συνθηκών και των προσώπων που οδήγησαν στις τρεις δολοφονίες), λέγεται ότι είναι σε γνώση των τοπικών εισαγγελικών αρχών.
http://www.thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'