Δεν έχει τέλος ο τρόμος στις ΗΠΑ - Πυροβολισμοί σε συγκρότημα κατοικιών στο Σιάτλ, 5 νεκροί


Ένα νέο αιματηρό περιστατικό, αυτή τη φορά στο Σιάτλ, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον. Μπαράζ πυροβολισμών σε συγκρότημα κατοικιών με τουλάχιστον πέντε νεκρούς. Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν ότι υπήρξε συμπλοκή στο συγκρότημα διαμερισμάτων Federal Way του Σιάτλ.
Περίπου στις 09:30 τοπική ώρα, οι αστυνομικοί κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο συγκρότημα διαμερισμάτων Federal Way του ανατολικού Σιάτλ. Σύμφωνα με τη USA Today, φτάνοντας στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο άνδρες τραυματισμένους, στο πάρκινγκ του κτιρίου.
 Ο ένας από τους τραυματίες, προσπάθησε να φτάσει το όπλο του και τότε οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ. Ο άνδρας είναι νεκρός, αλλά δεν είναι σαφές αν έχασε τη ζωή του από τα πυρά των αστυνομικών ή από τα τραύματά που ήδη είχε. Στο πάρκινγκ, η αστυνομία βρήκε ακόμη δυο νεκρούς άνδρες. Όταν ανέβηκαν οι αστυνομικοί στα διαμερίσματα, βρήκαν ακόμη έναν άνδρα νεκρό σε ένα διαμέρισμα και μια γυναίκα σε ένα άλλο. Συνολικά τα θύματα είναι πέντε, τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα. Δεν είχε σαφές ακόμη ποια ήταν η αιτία που προκάλεσε το νέο μακελειό.
http://aienaristeyein.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'