KRYON CHANNELLING: "Ενάντια σε κάθε πιθανότητα"

Ζωντανή επικοινωνία που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ,
στο Μόντρεαλ του Καναδά 
17 Οκτωβρίου 2009

μετάφραση: γ. κυρίτσης
/span>

Χαίρετε αγαπητοί μου, είμαι ο Κρύων της Μαγνητικής υπηρεσίας. Κάτι που έχω ξαναπεί, μέσα στην ενέργεια αυτού του κτιρίου. Ορισμένοι δεν αποδέχονται κάτι τέτοιο [ένα μήνυμα μέσω channeling]. Ακόμη και σήμερα, κάποιοι βρίσκονται εδώ, σαν γηραιές ψυχές που γνωρίζω, που σταυρώνουν τα χέρια και λένε: «Πρόκειται για κάποιον που παριστάνει ότι επικοινωνεί». Δεν περνάει καν από το νου τους ότι μπορεί να είναι αληθινό. Κι όμως ακριβώς δίπλα τους, κάποιος μπορεί επί χρόνια να βλέπει τα χρώματα και να βιώνει τα χαρακτηριστικά της υπερ-διαστατικότητας. Είναι ενδιαφέρον, δύο άνθρωποι στη σειρά – ένας σε πλήρη αντιγνωμία με ότι συμβαίνει και ο άλλος να θεραπεύεται.
Λοιπόν, σας λέει κάτι αυτό; Δείχνει ότι είστε ελεύθεροι, εντελώς ελεύθεροι να αφομοιώσετε ή όχι τις ενέργειες που παρουσιάζονται μπροστά σας. Αυτός είναι ο τρόπος και δεν θα κάνω καμία προσπάθεια να πείσω όσους δεν θέλουν να πειστούν. Βρίσκομαι εδώ με πληροφορίες. Είμαι εδώ με αγάπη, είμαι εδώ για όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ενέργεια αυτή.
Η αφύπνιση είναι πολύ προσωπική εμπειρία. Κάθε ψυχή εδώ τιμάται, άσχετα αν πιστεύετε ότι η επικοινωνία αυτή είναι αληθινή ή όχι. Όλοι τιμώνται εξίσου και αγαπώνται από το Θεό. Νιώστε το αυτό, αν θέλετε. Μερικοί θα φύγουν σήμερα, χωρίς να έχουν πιστέψει τίποτα. Δεν έχει σημασία, καθώς η αγάπη είναι εδώ, ούτως ή άλλως. 
Να πω κάτι σ’ εσένα τον δύσπιστο, που θέλω να το σκεφτείς. Ίσως να μην πιστεύεις πως ότι συμβαίνει εδώ στη σκηνή είναι αληθινό. Ο συνεργάτης μου κάθεται στην πίσω θέση. Δεν βρίσκεται σε έκσταση. Παρακολουθεί, ενώ μου επιτρέπει να έχω το μικρόφωνο και να χρησιμοποιώ την προσωπικότητά του, τη γνώση του, τη γλώσσα του, τη διάνοιά του και την Ακασική εμπειρία του. Αξιοποιώ το Ανθρώπινο όχημα και όλα αυτά τα χρόνια το κανάλι που έχει αναπτύξει μαζί μου, έχει αυξηθεί σε αγνότητα, σε ακεραιότητα και έχει ανοίξει ακόμα παραπάνω. Τώρα μπορώ να σας απευθύνομαι με τρόπους που δεν μπορούσα πριν 20 χρόνια. Όμως ακόμα μπορεί να μην το πιστεύετε.

Σας περιβάλλουν κάποιοι τους οποίους αποκαλείτε αγγέλους ή οδηγούς, ή όπως αλλιώς θέλετε. Βρίσκονται εδώ για να σας υποστηρίζουν σε όλη τη ζωή σας, χωρίς να το γνωρίζετε καν. Περνάτε όλη τη ζωή σας με την συμπαράστασή τους, χωρίς να τους επιτρέπεται να πουν κάτι. Το εγγυάται η ελεύθερη επιλογή σας. Σας αγαπούν απροσμέτρητα, αλλά δεν μπορούν να πουν τίποτα, ή να δηλώσουν την παρουσία τους.
Έρχονται εδώ μαζί σας. Στέκονται δίπλα στο κρεβάτι όταν γεννιέστε και παραμένουν μαζί σας όλη τη ζωή.  Ισοβίως! Όταν παίρνετε την τελευταία αναπνοή σας, θα είναι εκεί. Όμως, αν δεν τους μιλήσετε ποτέ, δεν πρόκειται να πουν λέξη. Αν ζήσετε μια πλήρη ζωή και είστε 90 ή 100 όταν αποβιώνετε… δεν θα πουν λέξη. Σε τέτοιο βαθμό τιμάται η ελεύθερη επιλογή σας. Δεν θα ανακατευθούν στις υποθέσεις σας. Ούτε θα σας παρακινήσουν. Δεν θα σας πουν ότι θα ’πρεπε να κάνετε τούτο ή εκείνο. Ο μόνος τρόπος να επιτρέψουν να νιώσετε οτιδήποτε, είναι αν εκφράσετε την αγνή πρόθεση να επικοινωνήσετε μαζί τους. Και δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα ονόματά τους, καθώς δεν έχουν όνομα.
Κάποιοι ξέρουν ακριβώς για τι μιλάω, καθώς έχουν ανακαλύψει αυτούς τους αρωγούς. Είχαν ανταπόκριση, όταν μια μέρα γονάτισαν και μέσα στους διαλογισμούς τους είπαν: «Δείξτε μου εάν είστε εκεί, επειδή θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα στη ζωή. Θέλω να αλλάξω κάποια πράγματα σ’ εμένα, ενάντια στις πιθανότητες. Θέλω να αλλάξω αυτό που είμαι. Επιθυμώ να βρω το κομμάτι του Θεού μέσα μου».Αυτό τους ενεργοποιεί όλους!
Είναι μοναδικοί και διαφορετικοί για τον κάθε Άνθρωπο. Και μπορείτε να τους νιώσετε εν δράσει. Η συγχρονικότητα αρχίζει να συμβαίνει. Η προσωπικότητά σας αρχίζει να γίνεται πιο άνετη. Η ανησυχία αρχίζει να φθίνει, τα δράματα μειώνονται και τα προβλήματα της ζωής σας δεν είναι πλέον τόσο σκληρά. Θα θέλατε κάτι τέτοιο; Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι είναι αδύνατον, όμως ενάντια σε κάθε πιθανότητα, αυτό είναι πραγματικό.
Ορισμένοι νιώθουν ότι το channeling είναι ανάρμοστο. Λένε: «Είναι παράξενο και αλλόκοτο. Είμαστε εδώ με κάποιον Άνθρωπο που λαμβάνει μηνύματα από την άλλη πλευρά του πέπλου. Πώς μπορεί κανείς να το πιστοποιήσει; Πού φαίνεται αυτό στην πνευματική ιστορία;» Θα σας πω πού υπάρχει στην ιστορία, καθώς συχνά δεν το συνειδητοποιείτε. Όλες οι γραφές στον πλανήτη, οι πιο βαθυστόχαστες γραφές που έχετε ποτέ διαβάσει, δεν προήλθαν από τον Θεό. Προήλθαν από Ανθρώπους που τις έγραψαν για εσάς! Δεν είναι λόγια του Θεού, είναι λόγια Ανθρώπων, υπό την επήρεια του θεϊκού Ανώτερου Εαυτού.
Τόσο βαθυστόχαστα ήσαν! Κάποια γράφτηκαν σε κελί φυλακής, λίγους μήνες πριν το θάνατο του συγγραφέα κι όμως εκείνος δεν ήταν σε κατάσταση ανησυχίας. Βρισκόταν σε κατάσταση χαράς, όταν έγραφε στους τόσους φίλους του και τα λόγια του ηχούσαν: «Δοξάστε το Θεό, από τον οποίο προέρχονται όλα τα καλά». Στη συνέχεια μιλούσε για τη χαρά τού να βρεις τον Ανώτερο Εαυτό. Αυτές είναι οι γραφές, από Ανθρώπους ερωτευμένους με τον Θεό!
Ακούστε.. ο πιο αρχαίος και βαθύς τρόπος να μιλά ο Δημιουργός στην ανθρωπότητα, συμβαίνει τούτη τη στιγμή στην αίθουσα αυτή. Ίσως δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κι όμως κάποιοι θα πουν: «Ο λόγος που δεν είναι κατάλληλο, είναι πως τότε ήταν εντάξει, αλλά όχι τώρα». Λένε: «Έχουμε όλες τις γραφές. Υπάρχει όλη η Γνώση. Δεν χρειαζόμαστε τίποτα νέο. Αυτό είναι από άλλο τόπο και χρόνο».
Ω Άνθρωποι, σας λεω ότι δημιουργείτε μια αλλαγή στον πλανήτη, η οποία είναι πολύ καινούργια. Δεν θέλετε να μάθετε λίγο περισσότερα γι αυτήν; Σας αρκούν όντως εκείνα τα πράγματα του παρελθόντος; Δεν θα θέλατε να ξέρετε τι σας φέρνει σ’ αυτή την αίθουσα σήμερα; Να μάθετε περισσότερα για ενέργειες που στροβιλίζονται εδώ; Το αποψινό μήνυμα είναι μια σύνοψη προς διερεύνηση. Θέλω να το ακούσετε. 



Είναι ένα γλυκό μέρος εδώ απόψε. Σας προσκαλούμε να νιώσετε τις οντότητες, καθώς εργάζονται γύρω σας. Δύο από εσάς στο ακροατήριο έχετε χάσει πρόσφατα αγαπημένα σας πρόσωπα και γνωρίζω ποιοι είναι εδώ… γνωρίζω ποιοι είστε και μιλώ στην καρδιά σας. Δεν υπάρχει αυτό που λέγεται θάνατος. Είναι μια μεταβατική ενέργεια. Το πιο διαρκές και βαθύ πράγμα στον πλανήτη δεν μπορεί ποτέ να καταστραφεί. Είναι αγάπη. Εν τούτοις κατά κάποιο τρόπο νιώθετε ότι χάθηκε. Όμως όχι, καθώς το αγαπημένο άτομο που έφυγε, βρίσκεται ακόμα εδώ. Το μόνο που έχουν κάνει, είναι να κινούνται ανάμεσα στο πέπλο κι εσάς.

Τα όνειρα που έχετε με τα πρόσωπα αυτά είναι αληθινά. Τα μηνύματα που λάβατε είναι αληθινά και αυτοί οι αγαπημένοι σας βρίσκονται εν πνεύμα εδώ απόψε. Κάθονται στο πλάι σας και σας φωνάζουν:«Μη μπαίνεις σε θλίψη, καθότι είμαι εδώ για την υπόλοιπη ζωή σου». Χρειαζόταν να το ακούσετε και ίσως γι αυτό να ήρθατε. Είναι τόσο πραγματικό για μένα! Μπορώ να δω τις διαστάσεις και από τις δυο πλευρές του πέπλου, ενόσω βρίσκομαι μπροστά σας τώρα.
Θα ήθελα να σας εξηγήσω κάτι. Έχουν συμβεί πράγματα στον πλανήτη, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Οι Άνθρωποι δεν τα εξετάζουν αρκετά, ώστε να δουν περί τίνος πρόκειται. Θέλω να σας περάσω διαμέσου των θαυμάτων των τελευταίων 20 ετών.
Η Αρχή της Αλλαγής 
Η Αρμονική Σύγκλιση στο 1987 έθεσε τη νέα ενέργεια, προετοιμάζοντας τη Γη για την αλλαγή κι εσείς μπήκατε μέσα για τα καλά. Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ταχύτατα. Ο συνεργάτης μου το 1989 μου επέτρεψε να έρθω και να αρχίσω την επικοινωνία. Οι πρώτες πληροφορίες που του πέρασα, εκδόθηκαν το 1993. Ανέφερα ότι το μαγνητικό πλέγμα του πλανήτη επρόκειτο να αλλάξει… ριζικά. Πράγματι, συνέβη στη διάρκεια της ζωής σας, όσο δεν είχε γίνει στη ζωή των γονιών σας ή των παππούδων σας. Σας είπα ότι ενάντια στις πιθανότητες, θα το δείτε να μετακινείται πολύ… να μετακινείται σε 10 χρόνια όσο δεν συνέβη σε 100. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, αυτό θα συνέβαινε στη διάρκεια της ζωής σας. Και συνέβη! Είναι κάτι που μετράται σήμερα. Γίνεται εύκολα με μια πυξίδα.Ενάντια στις πιθανότητες, μετακινήθηκε και η επιστήμη σας το παρατήρησε.

Είναι καταγεγραμμένο στα επιστημονικά αρχεία, ότι η ηλιόσφαιρα του ήλιου έχει επίσης αλλάξει σημαντικά. Έχει ελαττωθεί. Υπάρχει μια μαγνητική πηγή που εισέρχεται στο ηλιακό σας σύστημα, η οποία είναι μέρος της Γαλαξιακής Ευθυγράμμισης που βιώνετε αυτή την περίοδο. Όλα αυτά στο σωστό χρόνο, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, όλα κατάλληλα αγαπητοί μου Άνθρωποι.
Όλα είναι σε αντιστοιχία με ότι είπαν οι Μάγια: μια από τις υψηλότερες δονήσεις που έχει δει ποτέ η Γη, πρόκειται να εκδηλωθεί κατά την αλλαγή αυτή. Και ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί το 2012. Συνέβη το 1998! Βρίσκεστε ήδη στην αλλαγή. Και η μόνη έκρηξη που πρόκειται να γίνει το 2012, είναι η έκρηξη της μυθολογίας του δυτικού κόσμου, που προσπαθεί να σας κάνει να φοβάστε μια ημερομηνία! Βρίσκεστε στην αλλαγή αυτή τη στιγμή και το μαγνητικό πλέγμα είναι μέρος της. Σας το ανέφερα πριν 20 χρόνια και τώρα είναι εδώ. Το βιώσατε, ενάντια σε κάθε πιθανότητα. 
Κάποιοι θα έλεγαν: «Και λοιπόν, θα συνέβαινε ούτως ή άλλως. Δεν μου κάνει τόση εντύπωση, εφόσον είναι ένα αστρονομικό γεγονός». Οι Άνθρωποι το συνηθίζουν αυτό. Ακόμα και μετά από κάτι πολύ ιδιαίτερο, λένε ότι θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς. 
Είναι αλήθεια. Η Γαλαξιακή Ευθυγράμμιση θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, ακόμα κι αν οι Άνθρωποι δεν βρίσκονταν στον πλανήτη για να την απολαύσουν. Όμως η εσωτερική δονητική αλλαγή που τη συνοδεύει είναι θεσπέσια και την παρατηρείτε παντού. Ίσως να χρειαστούν λίγα ακόμα «ενάντια στις πιθανότητες» επεισόδια, προτού αρχίσετε να κατανοείτε ότι πρόκειται για μια μοναδική εποχή αλλαγών για όλους σας. Είναι διαφορετικό. Βλέπετε πράγματα που ούτε οι αρχαίοι σας πρόγονοι δεν είδαν ποτέ. Είναι μια εποχή αλλαγών.

Στις ίδιες καταγραφές, του 1993, ανέφερα ότι θα αλλάξουν ριζικά οι καιρικές συνθήκες. Ότι μέσα σε 20 χρόνια θα δείτε δραματικές αλλαγές. Είδατε καθόλου; Είναι εδώ. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι δεν ειπώθηκαν ορισμένες λέξεις κλειδιά. Ποτέ δεν μίλησα γιαυπερθέρμανση, έτσι δεν είναι; Η αύξηση της θερμοκρασίας είναι ένα φυσικό κυκλικό περιστατικό του επερχόμενου ψύχους! Σχετίζεται με τον υδάτινο κύκλο του πλανήτη και έχει επιταχυνθεί γεωλογικά. Ο χρόνος είναι σχετικός, όπως έχουν πει και οι καλύτεροι επιστήμονές σας. Κατά τη δονητική ανύψωση του πλανήτη, εσείς επιταχύνατε το χρόνο – όχι τον χρόνο που δείχνουν τα ρολόγια σας, ούτε εκείνον που υπολογίζεται σύμφωνα με τα ραδιοϊσότοπα… όχι αυτού του είδους ο χρόνος. Αντιθέτως, είναι η υπερ-διαστατικότητα του χρόνου… κάτι που προκαλείται από μια υπερδιάστατη αλλαγή. Τον έχετε όντως επιταχύνει. Κινείται πολύ πιο γρήγορα και το σώμα σας το γνωρίζει. Το νιώθετε. Γνωρίζετε ότι πάει πιο γρήγορα, έτσι δεν είναι; Κάτι που γνωρίζει και η Γη. 
Η γεωλογία επιταχύνεται. Συμβαίνουν πράγματα που οι γεωλόγοι δεν περίμεναν στα επόμενα 100 χρόνια. Είναι η αλλαγή στον υδάτινο κύκλο που επηρεάζει τον καιρό. Σας το είχαμε πει και τώρα βρίσκεστε μέσα σ’ αυτήν. Ενάντια στις πιθανότητες, ο καιρός έχει αλλάξει! Δεν το έκανε αυτό κατά τη ζωή των γονιών, των παππούδων, ή των προπάππων σας. Κι ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, είστε εδώ να το δείτε.

Πάλι κάποιοι θα έχουν να πουν: «Και λοιπόν, θα συνέβαινε έτσι κι αλλιώς. Δεν αποδεικνύει τίποτα Κρύων. Θα πρέπει να μου δείξεις κάτι παραπάνω». Εντάξει, θα το κάνω. Και μέχρι να τελειώσω, θέλω να το δείτε καθαρά. Υπάρχουν πολλές συμπτώσεις σ’ αυτή την αλλαγή και το γεγονός ότι σας είπαμε για πολλές από αυτές, πολλά χρόνια προτού συμβούν, το κάνει πιο ιδιαίτερο, σωστά; Αν θέλετε λοιπόν να παραμείνετε διανοητικοί, κάντε το. Όμως σε κάποιο σημείο, η διάνοια πρέπει να υποκλιθεί στα δεδομένα.
Όλες οι παλαιές προφητείες μιλούσαν για ένα σενάριο Αρμαγεδδόνα. Το τοποθετούσαν γύρω στην πρόσφατη αλλαγή της χιλιετίας σας. Μια σύγκλιση ενέργειας ήταν να συμβεί με τις δύο υπερδυνάμεις στη Γη, με τη μία να εξαπολύει ατομικές βόμβες στην άλλη. Μετά θα είχατε το λεγόμενο «τέλος της Γης», ή τουλάχιστον το τέλος της όπως την ξέρατε. Πολλοί προφήτες το προέβλεψαν. Δεν είναι κάτι που έφτιαξε ο Κρύων σαν θέμα συζήτησης. Μπορείτε να το δείτε στις θρησκείες σας. Υπάρχει και στα τετράστιχα του Νοστράδαμου. Θα το βρείτε επίσης στα γραπτά των αυτοχθόνων, για τα δυναμικά του μέλλοντος.
Τότε, ενάντια σε κάθε πιθανότητα, κάτι συνέβη. Κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβεί σε λογικό και διανοητικό επίπεδο, όμως συνέβη. Μέσα σε μια νύχτα, ένας από τους γίγαντες του σκηνικού της Γης, κατέπεσε πολιτικά. Η Σοβιετική Ένωση έπαψε να υπάρχει. Αν είχατε ρωτήσει τους γονείς σας σχετικά, θα έλεγαν: «Αδύνατον». Πριν είκοσι χρόνια, αν είχατε ρωτήσει το Πεντάγωνο για την περίπτωση να συμβεί αυτό, θα απαντούσαν: «Αδύνατον». Αν ρωτούσατε το Κρεμλίνο, θα αποκρίνονταν:«Αξιογέλαστο». Κι όμως, ενάντια στις πιθανότητες, συνέβη. Είναι μέρος της αλλαγής. Μέρος της ενέργειας αυτής της νέας εποχής που πλησιάζει. Η εξάλειψη μιας εκ των υπερδυνάμεων έπρεπε να γίνει. Ούτε μια βόμβα δεν έπεσε. Ούτε μια μάχη δεν έγινε. Η συνειδητότητα το πέτυχε, αν το παρατηρήσατε.
Πώς το βλέπετε αυτό; Να καταπέσει μια υπερδύναμη, μόνο με τη συνειδητότητα; Αυτό είναι το τρίτο στη λίστα μου, οπότε πόσα άλλα γεγονότα θα χρειαστούν, για ν’ αρχίσετε να βλέπετε πως, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, κάτι συμβαίνει; Πριν τρία χρόνια σας έδωσα μια προφητεία, η οποία δεν ήταν προφητεία, ούτε ένα μελλοντολογικό χαρακτηριστικό, αλλά μάλλον η αναφορά ενός από τα ισχυρότερα δυναμικά που υπήρχαν στην πραγματικότητά σας.
Αυτά είναι γεγονότα που μπορούσαμε να δούμε να πλησιάζουν, καθώς τα δημιουργείτε σιγά-σιγά.  Έχουμε την ικανότητα να βλέπουμε τα δυναμικά όσων δημιουργείτε, τα οποία δεν μπορείτε να δείτε εσείς. Έτσι το είδα και σας το είπα. Ότι η τεράστια χώρα κάτω από τα σύνορα σας (οι ΗΠΑ) θα έχανε τη σταθερότητα των μεγαλύτερων εταιρειών της· τα κάστρα της οικονομίας θα κατέπιπταν. Ανέφερα ότι θα άρχιζε με τις ασφαλιστικές, όπως και έγινε.
Όταν κοιτάτε εκείνες τις εταιρείες, οι οποίες αποτελούσαν το Αμερικάνικο όνειρο των Ηνωμένων Πολιτειών, εκείνες που εφηύραν και δημιούργησαν το αυτοκίνητο για τον υπόλοιπο κόσμο… είναι σήμερα «χωρίς δουλειά». Ενάντια στις πιθανότητες.
Προ εικοσαετίας αν είχατε ρωτήσει ένα στέλεχος εταιρείας αυτοκινήτων, αν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο, θ’ αποκρινόταν: «Όχι. Είμαστε ισχυροί. Τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο». Ενάντια στις πιθανότητες, συνέβη. Και είναι σημαντικό να καταλάβετε γιατί. Αγαπητοί μου, δεν πρόκειται για τιμωρία. Αυτές οι επιχειρήσεις δεν έπεσαν επειδή ήσαν διεφθαρμένες. Ούτε επειδή έκαναν κάτι λάθος. Δεν δουλεύει έτσι. Αν γινόταν έτσι στη Γη, πολλά πράγματα θα είχαν καταπέσει πολύ καιρό πριν, έτσι δεν είναι; Δεν δουλεύει έτσι. Αντιθέτως, ήταν οι αρχικοί σπόροι της αλλαγής στα οικονομικά και τραπεζικά, που έχουν να κάνουν με την ακεραιότητα. Η συνειδητότητα του πλήθους αποφάσισε να ξαναστήσουν από την αρχή τον τρόπο που λειτουργούν οι τράπεζες και οι ασφαλιστικές εταιρείες με τα χρήματά τους. Οι κανόνες έπρεπε να αλλάξουν και το πραγματοποιούν! Ακόμα πολλοί αναρωτιούνται τι συνέβη. Συμβαίνει ένα οικονομικό κλάδεμα στον πλανήτη, που ξεκίνησε στη Βόρεια Αμερική, για το οποίο σας μιλήσαμε πριν λίγα χρόνια. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, συνέβη όπως είπαμε.
Τώρα, τι θα κάνετε με αυτές τις πληροφορίες; Αυτή είναι η τέταρτη μιας σειράς έξι εκδηλώσεων που κάνω. Ενάντια στις πιθανότητες, συνέβησαν. Αρχίζετε μήπως να βλέπετε την εικόνα; Πόσοι έχετε το κουράγιο, την ωριμότητα και τη διορατικότητα να γιορτάσετε την οικονομική ύφεση; Μπορείτε να πείτε:«Σ’ ευχαριστώ Θεέ που προχωράμε με λίγο περισσότερη ακεραιότητα, σε πράγματα που νομίζαμε ότι μπορεί να μας βουλιάξουν»;  Οι διάφοροι συνωμοσιολόγοι θα σας λένε ότι διάφορα αρνητικά θα συμβούν και πως είστε όλοι καταδικασμένοι. Η ειρωνεία είναι ότι χρησιμοποιούν την ύφεση σαν απόδειξη! Ακόμα δεν είναι κατανοητό ότι κλαδεύετε το σύστημα, για να υπάρξει ακεραιότητα.
Να σας πω κάτι ακόμα για τη χώρα νότια από εσάς [ΗΠΑ]. Ενάντια στις πιθανότητες… σε όλες τις πιθανότητες, έχουν μη λευκό πρόεδρο. Κάτι τέτοιο δεν ήταν να συμβεί για δύο γενεές ακόμη. Ρωτήστε έναν κοινωνιολόγο, καθώς αυτοί μελετούν τα ενδεχόμενα. Απλώς υπήρχε υπερβολικό μίσος και προκατάληψη, πάρα πολλά θέματα και φυλετικά προβλήματα, ώστε να επιτραπεί κάτι τέτοιο. Κι όμως συνέβη. Με όλη την υπάρχουσα φυλετική διαμάχη, ίσως αναρωτιόσασταν πώς θα ξεδιάλυναν ποτέ τέτοια φυλετικά ζητήματα. Κι όμως ενάντια σε κάθε πιθανότητα, εξέλεξαν έναν μελαψό άνδρα. Σας λέω ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μόνο με αλλαγή συνειδητότητας. Συνέβη πολύ πριν της ώρας του, σύμφωνα με όσους μελετούν τέτοια ζητήματα.
Αυτά δεν είναι εσωτεριστικά γεγονότα. Είναι γεγονότα της καθημερινής σας ζωής και υπάρχει λόγος που τα αναφέρω για να τα εξετάσετε. Επειδή όταν φτάσουμε στο έβδομο, θα χρειαστεί να πιστέψετε, καθώς θα ακούγεται αδύνατον. Αυτό ήταν το πέμπτο.
Το έκτο αρχίζει μόλις να συμβαίνει και είδατε φέτος ενδείξεις του. Πάλι σας είχα αναφέρει ένα ενδεχόμενο δυναμικό, όχι μια μελλοντική προφητεία, σαν μάντης. Απλώς το δυναμικό το οποίο εξελισσόταν, που δεν μπορούσατε να δείτε. Στο βιβλίο The Great Shift [Η Μεγάλη Αλλαγή], που μετέφρασε το ίδιο άτομο που οργάνωσε αυτή τη συνάντηση (Martine Valeé), είπα ότι θα υπάρξει μια επανάσταση στο Ιράν. Όντως υπήρξε και τώρα θα ’θελα να σας πω την υπόλοιπη ιστορία.
Το παρατηρήσατε; Κάτι που άρχισε φέτος. Υπάρχουν οι σπόροι για μια μείζονα Ιρανική επανάσταση. Ω ναι, καταστάληκε… ή μήπως όχι; Αναπτύσσεται ακόμα και τώρα που σας μιλώ. Οι πολλοί λίγοι ελέγχουν τους πολλούς σ’ εκείνη τη χώρα, η οποία αποκαλείται σαν Αυτοκρατορία του Κακού. Δεν είναι περίεργο; Το ίδιο ίσχυε με τους Σοβιετικούς και δείτε τι συνέβη.
Ας δείξει η ιστορία τι θα συμβεί, καθώς σας δίνω τώρα τα ενδεχόμενα δυναμικά. Αυτό είναι το έκτο. Το κίνημα στο Ιράν θα ονομαστεί η «Μεγάλη Επανάσταση». Θα απομακρυνθούν οι μουλάδες. Θα το δείτε. Αν τα δυναμικά παραμείνουν τόσο ισχυρά όσο σήμερα, θα το δείτε. Και με την απομάκρυνση των μουλάδων, θα ανακαλύψετε ένα νέο Ιρανικό πολιτισμό, ώριμους στην πίστη τους, που ξέρουν τι θέλουν και θα δημιουργήσουν σταθερότητα. Στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει τόσο σταθερό – είστε έτοιμοι για τη δήλωση αυτή; – που η σταθερότητα του Ιράν μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μια σταθερή Μέση Ανατολή. Η Ιρανική επιρροή μπορεί τελικά να οδηγήσει στο έβδομο που θα σας πω στη συνέχεια, καθώς οι Ιρανοί μπορεί κάλλιστα να επιφέρουν ειρήνη στο Ισραήλ.
Ορίστε ο πλήρης κύκλος: Είκοσι χρόνια πριν ανέφερα: «Όπως οι Ιουδαίοι, έτσι και η Γη». Και αναζητούσατε μια λύση, η οποία όμως δεν θα προέλθει από τη Βόρειο Αμερική, όπως πολλοί πίστευαν. Έλεγαν: «Οι Βορειοαμερικάνοι είναι οι μόνοι που μπορούν να το στήσουν αυτό. Τα Ηνωμένα Έθνη μόνο θα μπορούσαν να το κάνουν». Παρακολουθήστε με ποιο τρόπο στήνεται! Θα είναι Μεσανατολίτες με Μεσανατολίτες. Όπως ανέφερα πριν, ένα ώριμο σταθερό Ιράν θα κάνει ειρήνη με τους γύρω του, ίσως και να ιδρύσει μια ένωση Ισλαμικών κρατών και με τις πηγές που διαθέτουν και την οικονομική τους ωριμότητα, θα δουν ότι μόνο μια λύση κράτους μπορεί να δουλέψει στο Ισραήλ. Θα θελήσουν την ειρήνη στην περιοχή, καθώς αυτό θα επιδράσει στη δική τους σταθερότητα.
Αρχίζετε να καταλαβαίνετε; Κι ακόμα δεν σας είπα το έβδομο. Διστάζω λίγο… ακούγεται υπερβολικά απίστευτο. Άκου συνεργάτη μου, μπορεί να μη συμβεί κατά τη διάρκεια της ζωής σου, αλλά θα βρίσκεσαι εδώ.
Αυτό θα έχει νόημα για κάποιους από εσάς, ενώ άλλοι θα ξύνετε το κεφάλι σας, λέγοντας: «Δεν καταλαβαίνω». Ακούστε: Η τελική ανακατασκευή του Ναού του Σολομώντα στην Ιερουσαλήμ θα αρχίσει με Ισλαμική χρηματοδότηση, μαζί με χρηματοδότηση υποστηρικτών του Ισραήλ.
[Παύση]
«Τώρα το παράκανες Κρύων. Αυτή είναι ενάντια σε κάθε πιθανότητα και πολύ αφελής δήλωση. Είναι άσχετη και κάπως προσβλητική για τους Ιουδαίους». Είναι πράγματι;
Δεν είναι παρατραβηγμένο. Αφήστε με να σας εξηγήσω τι υπάρχει σήμερα. Στην Ιερουσαλήμ τώρα υπάρχει κάτι σαν στατική ειρήνη. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν τρεις βασικοί θρησκευτικοί παίκτες που αλληλομισούνται, οι οποίοι έχουν να μοιραστούν τον πιο καθαγιασμένο, ιερό τόπο που υπάρχει για τον καθένα τους. Και τυχαίνει να είναι ακριβώς ο ίδιος τόπος για όλους τους. Στο μέρος που είναι να ξανακτιστεί ο Ναός, είναι ο τόπος ανάληψης του Μωάμεθ, προφήτη του Ισλάμ. Ο λόφος του Ναού είναι επίσης πολύτιμος για Ιουδαίους και Χριστιανούς.
Οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι ο Ισαάκ, γιος του Αβραάμ, σχεδόν δολοφονήθηκε εκεί. Η ιστορία τους είναι ξεκάθαρη επ’ αυτού. Ακόμα και οι Χριστιανοί το πιστεύουν. Όμως στον Ισλαμικό κόσμο, ήταν ο Ισμαήλ, ο άλλος γιος του Αβραάμ που βίωσε αυτό το γεγονός στο Όρος. Οπότε και οι δύο μοιράζονται τους ίδιους ιερούς τόπους και συνυπάρχουν σε μια ειρήνη αναγκαιότητας. Το έχετε παρατηρήσει; Εκείνο δεν είναι σημείο ταραχών στο Ισραήλ. Είναι ολόγυρά του, αλλά κρατούν το Λόφο του Ναού ιερό. Βλέπετε, de facto μοιράζονται το χώρο αυτό για δύο γενεές.
Τώρα, ας εισαγάγω τη νέα ενέργεια. Όσα σας λέω τώρα έχουν ήδη δρομολογηθεί και παρ’ όλο που φαίνεται παρατραβηγμένο, ότι Ιουδαίοι και Άραβες θα έρχονταν μαζί να χρηματοδοτήσουν την εκ νέου ανέγερση του Ναού του Σολομώντα, οι σπόροι αυτού έχουν ήδη εμφανιστεί. Αναλογιστείτε για μια στιγμή τους απίστευτους πόρους και των δύο πλευρών!
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά για τον Ιουδαϊκό ναό και στο μέσο του θα επιτραπεί το μεγαλείο του Ισλαμικού Ναού του Όρους. Μαζί θα κτίσουν κάτι που θα μοιραστούν και θα συνεχίσουν να μοιράζονται, αλλά κατά τη διαδικασία αυτή, θα το φτιάξουν λαμπρότερο από ποτέ… ίσως πιο μεγαλόπρεπο απ’ ότι έχει ποτέ κτιστεί! Μαζί θα βρουν τρόπους ώστε αμφότεροι να μπορούν να επισκεφτούν το δικό τους τμήμα και οι Παλαιστίνιοι να επισκέπτονται το δικό τους μέρος για πρώτη φορά, ελεύθερα και ανοικτά. Ακόμα και όσοι δεν είναι Ισλαμιστές θα μπορούν να πάνε και να απολαύσουν την ομορφιά αυτού του ιερού τόπου, για πρώτη φορά, χωρίς κάποιους να παρευρίσκονται με αυτόματα όπλα, μήπως γίνουν φασαρίες.
Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και για πρώτη φορά στην ιστορία, το έθνος των Ιουδαίων και το Ισλάμ θα έρθουν μαζί σε μια ουδέτερη περιοχή, με κοινή συμφωνία και με τη βοήθεια του Ιράν. Τελικά θα υπάρξει σταθερότητα. Ποιος θα είναι πραγματικά ο ωφελημένος από αυτό; Θα είναι το Ιράν, το μεγαλύτερο και πιο σταθερό έθνος στη Μέση Ανατολή.
Θα έρθει μια μέρα συνεργάτη μου, που η Μέση Ανατολή και οι ταραχές εκεί θα είναι μια μακρινή ανάμνηση. Τι ενθυμείστε από την Ιρλανδία και τα προβλήματά τους. Τι γίνεται με τη Γερμανία, την Ιαπωνία ή τη Ρωσία; Οι πρότεροι εχθροί για μισό αιώνα, τώρα εμπορεύονται ελεύθερα μεταξύ τους και έχουν οικονομίες αλληλοπλεκόμενες. Είναι καιρός να δείτε το ίδιο στη Μέση Ανατολή. Αδύνατον; Ενάντια σε κάθε πιθανότητα;
«Όπως οι Ιουδαίοι, έτσι και η Γη», σας είχα πει. Όταν δείτε το σπόρο αυτού του δυναμικού στο Ισραήλ, θα γνωρίζετε ότι οδεύετε για ειρήνη στη Γη. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο χαρακτηριστικό, μπορείτε να δείτε τι μπορεί να συμβεί στον πλανήτη. Εχθροί χιλιάδων ετών, μπορεί να κοιταχτούν στα μάτια και να πουν:«Δεν συμπαθούμε ο ένας τον άλλο, αλλά ας συνεργαστούμε να κτίσουμε κάτι ιδιαίτερο. Ας το κάνουμε μοναδικό, ώστε να το απολαμβάνουμε και οι δύο. Ας ανοίξουμε το δρόμο. Δεν συμφωνούμε και είχαμε τους πολέμους μας. Αλλά αυτός ο Ιερός τόπος είναι πολύ όμορφος για να τον αφήσουμε να υπάρχει με μίσος». Αναμένετε καθαρότερα μυαλά, καθώς η ενέργεια αλλάζει, ενάντια στις πιθανότητες. Αυτό είναι το έβδομο.
Υπάρχει το ενδεχόμενο, προτού συμβεί όλο αυτό, να γίνει άλλο ένα λαμπάδιασμα στην περιοχή… τέτοια είναι η παλιά ενέργεια και έτσι είναι εκείνοι που επιθυμούν να πάνε την ενέργεια του πλανήτη προς τα πίσω. Για κάποιο καιρό θα υπάρχουν ορισμένοι που θα δώσουν και τη ζωή τους, για να φέρουν τη Γη πίσω στο σκοτάδι και σε μια στοιχειώδη, μη φωτεινή συνειδητότητα. Όμως σας έχω δώσει μια ματιά του μέλλοντος… σε κάποια χρονική απόσταση, αλλά αρκετά κοντά για να είναι αληθινό για εσάς.
Τι θα κάνετε με όλες αυτές τις πληροφορίες; Πολλοί θα γελάσουν, τονίζοντας τα προβλήματα και το υπάρχον μίσος και λέγοντας ότι είναι απλώς «ενάντια σε κάθε πιθανότητα». Εάν το κάνουν, τότε χαμογελάστε, καθώς ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Ενάντια σε κάθε πιθανότητα είναι η σημερινή ενέργεια και αντιπροσωπεύει την αλλαγή.
Τι είναι ενάντιο σε κάθε πιθανότητα στην προσωπική σας ζωή; Γνωρίζω ποιοι είναι εδώ. Έχει να κάνει με την οικογένεια; Ή με την υγεία σας; Για ποιο πράγμα έχετε πει: «Δεν μπορώ να το κάνω»; Τι έχετε αναγάγει σαν αδύνατον; Είναι μέρος της τρισδιάστατης λίστας που κάνουν οι άνθρωποι… τα εφικτά και τα ανέφικτα. Και τα αντιμετωπίζουν αυτά σαν να είναι νόμοι της φυσικής!
Θα σας ζητήσω απόψε να γίνετε υπερδιάστατοι μαζί μου, επειδή βλέπω ποιοι είστε και αναγνωρίζω το μεγαλείο όσων κάθονται στα καθίσματα αυτά. Βλέπω τη δημιουργική ικανότητα που έχετε όλοι. Πετάξτε τις λίστες όσων δεν μπορείτε να κάνετε. Αν υπάρχει κάτι όγδοο στη λίστα που ανέφερα, είστε εσείς. Τι είναι εκείνο που έχετε αποφασίσει ότι δεν μπορείτε να κάνετε ενάντια στις πιθανότητες; Μπορείτε να θεραπευτείτε. Ίσως να είναι η θεραπεία της αγάπης και γνωρίζετε σε ποιον απευθύνομαι. 
Με ποιο μέλος της οικογένειάς σας δεν μιλάτε πλέον; Ίσως να έχουν αλλάξει. Μήπως έχετε εσείς αλλάξει; Γνωρίζατε τι κάνει η αγάπη στον πλανήτη αυτό; Είναι ο δημιουργός της ειρήνης. Ανασυστήστε σχέσεις που νομίζετε ότι χάθηκαν. Αδύνατον; Ενάντια σε κάθε πιθανότητα; Ποιον συναντήσατε σήμερα, στη συγχρονικότητα αυτής της συνάντησης, που δεν γνωρίζετε; Έχετε σκεφθεί: «Θα πάω σε κάποιον που δεν γνωρίζω. Ίσως να είναι εδώ με κάτι που χρειάζομαι. Ίσως να έχω εγώ κάτι γι αυτόν»; Αυτή είναι η συγχρονικότητα! Το ξέρετε ότι γι αυτό συνευρίσκονται οι γηραιές ψυχές;

Θα έρθει μια εποχή που αυτός θα είναι ο λόγος να έρχεστε σε τέτοιες συναντήσεις. Όχι για να ακούσετε τους ομιλητές, αλλά για να συναντήσει ο ένας τον άλλο! Όμως δεν το έχετε αναγνωρίσει αυτό ακόμα, έτσι δεν είναι; Υπάρχουν τόσα πολλά εδώ που είναι κρυμμένα. Τόσο πολύ δυναμικό… ενάντια στις πιθανότητες.
Αυτή είναι η ενέργεια του Κρύων. Είναι θηλυκή ενέργεια δοσμένη μέσω μιας αρσενικής φωνής, όπως ξέρετε, σωστά; Είναι μια ενέργεια Μητέρας-Πατέρα. Γι αυτό είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε να δείτε τι υπάρχει μέσα στον καθένα σας. Το κάνουμε για να σας υπενθυμίσουμε ποιοι είστε και να σας ζητήσουμε ν’ αρχίσετε να τα ξαναθυμάστε όλα.
Κι έτσι είναι.
ΚΡΥΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'