Το ΟΧΙ της Κύπρου, καλέι σε άμεση παραίτηση Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Κυπριακό Κοινοβούλιο, λέει 36 ΟΧΙ, 19 ΑΠΟΧΕΣ. Ακόμα και ο προδότης Αναστασιάδης, μπροστά στην λαϊκή πίεση, μπροστά στο ''οικονομικό παράδοξο'' της εντολής των Γερμανών, βλέποντας να επικρατεί με άνεση το ΟΧΙ, δεν είπε ''ναι'', αλλά προτίμησε ακόμα και με την αποχή να ακουστεί δυνατά ότι η Κύπρος, όλη είπε ΟΧΙ.

Το ΟΧΙ της Κύπρου, δεν αποτελεί ''σφαλιάρα'' προς την Μέρκελ, και τον Σόιμπλε μόνο. Το ΟΧΙ, δείχνει την πόρτα της εξόδου, στην τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη. Επί τρία χρόνια οι μνημονιακοί βουλευτές μας έλεγαν:''Δεν μπορούσαμε να πούμε ΟΧΙ, ήταν μονόδρομος. Θα Χρεοκοπούσαμε αύριο. Έτσι μας είπαν οι εταίροι μας''. Το ίδιο ειπώθηκε και στους Κυπρίους την Παρασκευή, αλλά έστω και με έναν Μερκελιστή Πρόεδρο, είπαν ΟΧΙ. Οι βουλευτές της, απάντησαν πατριωτικά, περήφανα. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου για αυτό το ΟΧΙ, αλλά και τόσο μεγάλη η οργή μου, για τους ντόπιους νενέκους μας, που ειλικρινά η πτώση της κυβέρνησης εδώ, δεν με καλύπτει.
Οι κύριοι Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης, Παπακωνσταντίνου κτλ, με το σημερινό ΟΧΙ της Κύπρου, απέδειξε και στους πιο δυσκολόπιστους, ότι μας έλεγαν ψέματα. Οικτρά ψέματα, που στοίχισαν στον Ελληνικό λαό πολύ ακριβά, ακόμα και σε ζωές. Είναι σωστός, ο ''Πιτσιρικός'', που γράφει ''Μια διαφορά των πολιτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι πως τους Κύπριους δεν τους κρατούν στο χέρι με μίζες του παρελθόντος''. Οι πολιτικοί των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, είναι τόσο βουτηγμάνοι στα σκατά, που για να σωθούν, είναι ικανοί και πρόθυμοι να μας αφανίσουν όλους.
Αντιλαμβάνομαι την αμηχανία τους, απόψε, για το ΟΧΙ της Κύπρου, όσο και αν προσπαθούν να επικροτήσουν την απόφαση των Κυπρίων, κάνοναντας μας να ξεχάσουμε ότι και ο Έλληνας υπουργός συμφώνησε στο μοιραίο Eurogroup της Παρασκευής για τον εξευτελισμό της Κύπρου. Οι ''κουμπάροι'', που δεν είναι αναρχοσυριζαίοι, τους ξεφτίλισαν, και άνοιξαν για τους νενέκους μας τα κελιά του Κορυδαλλού, διάπλατα.

πηγη
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'