Ετοιμάζεται νέος Αττίλας;



Αν όχι που αποσκοπεί αυτό το βίαιο “ξύσιμο” των Ρώσων από το νησί της Κύπρου;

Όπως είναι γνωστό στο νησί εκτιμάται ότι υπάρχουν περί τα 70 δις ευρώ ρώσικα κεφάλαια!





Η απόφαση λοιπόν του Αναστασιάδη, με πρόσχημα την χρεοκοπία της Κύπρου, να κουρέψει τις καταθέσεις των “Κυπρίων” εκεί αποσκοπεί! Γιατί για ποιών κυπρίων τις καταθέσεις να μιλήσουμε όταν η Κύπρος έχει αυτή την στιγμή συγκεντρωμένα 110 δις ευρώ καταθέσεων και τα 70 δις είναι ρώσικα;

Αν λοιπόν το κούρεμα αφορά μόνο τους Κύπριους τότε θα πρέπει να εξαιρεθούν από τον νόμο που θα ψηφιστεί οι ξένοι υπήκοοι και οι εταιρείες που αυτοί έχουν, όπως εξαιρέθηκαν στην Ελλάδα οι αλλοδαποί και οι διαθέτοντες ξένο διαβατήριο από τα μέτρα. Πράγμα όμως το οποίο μου φαίνεται εντελώς απίθανο να συμβεί!

Επομένως το μέτρο αποσκοπεί στους Ρώσους κυρίως, όπως πολύ σωστά επισημαίνει και ο κος Σώρρας σε συνέντευξή του σε ραδιοσταθμό της Κύπρου.

Αν όμως η υπόθεση αυτή αληθεύει, τότε γενιώνται μιά σειρά από συλλογισμούς που οδηγούν σε κάποια ασφαλή συμπεράσματα. Οτι δηλαδή η Γερμανία, αποσκοπεί να βάλει χέρι στα ρώσικα κεφάλαια, να απομονώσει την Κύπρο από τον μόνιμο υποστηρικτή της την Ρωσσία και να οφελήσει τον εαυτό της σίγουρα και όχι μόνο!

Γιατί αν παρατηρήσουμε προσεκτικά τις κινήσεις των Γερμανών έπειτα από την τελευταία επίσκεψη της Μέρκελ στην Τουρκία και συσχετίσουμε τις αντιδράσεις των τούρκων απέναντι στην Ελλάδα από την περίοδο εκείνη και έπειτα, τις επισκέψεις στην Τουρκία των Ελλήνων δοσίλογων προδοτών ΓΑΠ και Σαμαρά, τις Τουρκικές αντιδράσεις με την ένταση των διεκδικήσεών τους στην Ελληνική ΑΟΖ, τις πρόσφατες συνομιλίες των Ισραηλινών με τους Τούρκους πάνω σε θέματα αγωγών και την προδιαγραφόμενη έναρξη των επιχειρήσεων στην Συρία, τότε εύκολα θα αισθανθούμε την δυσωδία της προδοσίας του Ελληνισμού για μία ακόμα φορά από τους άσπονδους φίλους μας τους Γερμανούς, τους Ισραηλίτες καί τους Τούρκους, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, δια μέσου δοσίλογων προδοτών του Έθνους!

Γιατί αν οι Ρώσσοι δυσαρεστηθούν τότε ποιοί θα υποστηρίξουν τους Κύπριους σε περίπτωση νέου Αττίλα; Οι εξαθλιωμένοι Έλληνες; Οι Ισραηλίτες;ή μήπως οι Γερμανοί και οι ΗΠΑ;

Για τους ευρω-λάγνους βλέπε γερμανο-λάγνους να υπενθυμίσω ότι Γερμανοί και Τούρκοι έχουν κοινή καταγωγή! Είναι και οι δύο Ούννοι και να προσθέσω την συμπεριφορά των Γερμανών στην Ελλάδα και κατά τον Β’ΠΠ και κατά την περίοδο 1912-1922 της γενοκτονίας του Ελληνισμού των παραλίων της Μ. Ασίας και του Πόντου υπό την καθοδήγηση των Γερμανών, που πεισματικά αρνείται να αποδεχθεί η Τουρκία.

Όλα δείχνουν πως το Φυσικό Αέριο της Κύπρου στην καλύτερη περίπτωση δεν θα αποδώσει ποτέ πόρους στην Κύπρο και θα κατευθυνθεί μέσω τούρκικων αγωγών στην Ευρώπη με κόστος που θα απορροφά “φαινομενικά” τουλάχιστον όλα τα προσδοκόμενα από την Κύπρο οφέλη. Γιατί προς όσους δεν το γνωρίζουν, υποσημειώνουμε ότι, η Κύπρος έχει υπογράψει τέτοια συμφωνία με την Noble ώστε πρώτα να αποκοστολογείται το παραγόμενο φυσικό αέριο και έπειτα να της αποδίδονται τα ποσοστά της. Γεγονός που σημαίνει δηλαδή ότι τα πρώτα χρόνια, ίσως και 20-30, να μην δικαιούται η Κύπρος τίποτα μέχρις ότου η Noble να αποσβέσει το αρχικό κόστος εξόρυξης.

Ποιός όμως μπορεί να γνωρίζει από τώρα, όταν το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου, δηλαδή του Ισραήλ, της Κύπρου και της Ελλάδας, περάσουν από την Τουρκία που θα φτάσει το κόστος του; Αλλά και το κυριότερο, γιατί άραγε η Τουρκία να αρκεστεί στην διέλευση και μόνο του φυσικού αερίου από την χώρα της, όταν μάλιστα της αποσπούν το κουρδικό κομμάτι;



Συνεκτιμώντας λοιπόν την συμπεριφορά των Γερμανών, των Ισραηλινών αλλά κυρίως των Τούρκων μπορούμε να κάνουμε την υπόθεση ότι, οι “φίλοι” μας οι Αμερικανοί, οι Εβραίοι και οι Γερμανοί, έχουν κλείσει τα πετρέλαια με τους Τούρκους σαν αντίβαρο στην χασούρα του Κουρδιστάν και έχουν ήδη προδώσει Κύπρο και Ελλάδα της οποίας μάλιστα τα πετρέλαια της νοτιοανατολικής ΑΟΖ της και Ανατολικά του 25ου μεσημβρινού έχουν παραδώσει στην Τουρκία.

Μιά τέτοια υπόθεση είναι πολύ σοβαρή και ερμηνεύει απόλυτα τις κινήσεις όλων, τόσο στα κράτη που αναφέραμε, όσο στην Κύπρο αλλά και την Συρία. Στόχος η απομόνωση της Ρωσσίας, η ρήξη στον άξονα Ρωσσίας-Κύπρου, η απομόνωση της Κύπρου και η υφαρπαγή του ορυκτού πλούτου της, όπως έγινε δηλαδή και με την Ελλάδα.

Όμως ας εστιάσουμε λίγο στην Τουρκία.

Όπως πιστεύουμε για τους Αμερικανούς, Γερμανούς και Ισραηλίτες, αν δεν προτιμούν κιόλα τους Τούρκους σαν συνέταιρους στα πετρέλαια της Ανατολικής Μεσογείου λόγω Κουρδιστάν, Ρωσίας, Συρίας και Ιραν, σίγουρα αδιαφορούν για τους Έλληνες και τους Κυπρίους, των οποίων τα συμφέροντα είναι απρόθυμοι εξυπηρετήσουν έως αντίθετα των δικών τους.

Το Ελληνικό δράμα είναι ότι για μεν τους Ρώσους είμαστε φιλοδυτικοί ώς μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ενώ για τους Αμερικάνους, Γερμανούς και Ευρωπαίους θεωρούμεθα ρωσόφιλοι ώς Ορθόδοξοι.

Οπότε και από τις δύο μεριές είμαστε για την πυρά, για να μην προσθέσω και τους εβραίους οι οποίοι επιθυμούν την εξαφάνισή μας από εποχής Μ. Αλεξάνδρου!

Ο ρόλος λοιπόν της Τουρκίας στην περιοχή αναβαθμίστηκε από την εποχή του ψυχρού πολέμου, δυσανάλογα με την προσφορά της στον Β’ ΠΠ, ενώ οι Αμερικάνοι μολύνθηκαν όπως φαίνεται, με τον ιό των Ναζί χάριν της αντιπαλότητάς τους με τους Ρώσους, απαρχής γενομένης από τον Στρατηγό Πάτον.

Όμως αυτά ίσως αποτελούν αντικείμενο ενός άλλου άρθρου και ας συζητήσουμε για τους Τούρκους τώρα.

Οι Τούρκοι λοιπόν γνωρίζουν ότι ακόμα και αν τους παραχωρήσουν στα χαρτιά δικαιώματα συνεκμετάλλευσης των πετρελαίων όλης της Ελλάδας και όλης της Κύπρου “ουδέν εποίησαν” αν αυτά αντίκεινται στους κανόνες διεθνούς δικαίου και γίνονται σε ξένα χωράφια. Μιά Ελληνική κυβέρνηση και μία Κυπριακή αντίστοιχη θα τα ανατρέψει εν μία νυκτί!!!

Τι πρέπει λοιπόν να γίνει;

Ότι γινόταν από ανέκαθεν!!! Πόλεμος και κατάληψη της υπόλοιπης Κύπρου και μερικών Ελληνικών νησιών που θα της επιτρέψουν διεύρυνση της ΑΟΖ της στα υποσχόμενα όρια!

Μεταξύ μας πολύ αμφιβάλω αν ήδη η Τουρκία δεν έχει ενημερώσει σχετικά τους εταίρους της και δεν έχει ήδη πάρει και την άδεια γι αυτό! Προς τί άλλωστε οι κινήσεις αποδυνάμωσης της Ελλάδας και της Κύπρου με την συνεργασία δοσίλογων κυβερνήσεων; Το δυστύχημα για τον Ελληνισμό είναι ότι κυβερνώμεθα από άτομα κατώτερα των περιστάσεων που έταξαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του εχθρού!

Οσονούπω λοιπόν ίδομεν!


πηγή
http://agkyrovoli.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'