Τεχνολογία της Έχιδνας


Η τεχνολογία της Έχιδνας δεν είναι κάτι καινούριο ! Αλλά κάτι που έγινε πάρα πολύ παλιά Π.Χ. Στα σημερινά δρώμενα Γενετική τεχνολογία και ιατρική , βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν χρήσιμη και θετικά ευεργετική για τους ανθρώπους , κυρίως η ιατρική .

Αλά υπάρχει και ηανήθικη και καταστροφική τεχνολογία - ιατρική - η βιοτεχνολογία. Αποτελώντας μέρος των αποκαλούμενων τεχνολογιών εξουσίας και συνδεόμενη άμεσα με τους τομείς επιτήρησης και ελέγχου προσθέτει ακόμα ένα είδος καταστολής, την βιο-καταστολή. Αυτό πραγματοποιείται μέσω της διατροφής και συγκεκριμένα μέσω των μεταλλαγμένων τροφίμων, όπου εταιρείες όπως οι Syngenta, Aventis, Μosanto επιδιώκουν να ελέγξουν παραγωγούς και καταναλωτές αποκτώντας τον
πλήρη έλεγχο της αγοράς τροφίμων. 
Μεταλλαγμένα τρόφιμα δηλαδή μεγενετική τροποποίηση DNA είτεχημικό , εντόμου , ζώου ,ακόμα και ανθρώπου .Αν αυτό το φρικιαστικό πράγμα 

γίνετε με τα φυτά , φρούτα , σπόρους με αποτέλεσμα την στειρότητα τωνσπόρων των προϊόντων αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο της αγοράς τροφίμων. Αλλά και την μετάδοση ασθενειών στα προϊόντα και τηνκαταπολέμηση με φυτοφάρμακα . Φανταστείτε τώρα να ενώνουν ανθρώπινο DNA με εκείνο ενός ζώου για να δημιουργήσουν έναν νέο οργανισμό , η DNA πουλιού και αλόγου ,ποντικού και σκορπιού , ακόμα και το σπέρμα κάποιου ζώου με ανθρώπινο ωάριο μιας γυναίκας , η και το αντίθετο . Αφήνουν κατά μέρος οποιονδήποτε ηθικό ενδοιασμό και προχωρούν σε ένα επικίνδυνο πείραμα , που μπορούμε να ονομάσουμε γενετική του τρόμου , αυτό ονομάστηκε παλιότερα Τεχνολογία της Έχιδνας .Πάμε λίγο στην μυθολογία* , 
[ήταν τερατόμορφο πλάσμα, μισή φτερωτή γυναίκα με αστραφτερά μάτια κι μισή ένα τεράστιο, φολιδωτό φίδι. Ο Ησίοδος αναφέρει ότι γονείς της ήταν ο Φόρκυς και η Κητώ, ενώ άλλοι αναφέρουν πως γονείς της ήταν ο Τάρταρος και η Γαία ή η Στύγα ή ο Χρυσάορας και η Καλλιρρόη. Ζούσε σε μια βαθιά σπηλιά κάτω από ένα βράχο στην Κιλικία, μακριά από θεούς και ανθρώπους. Στο σπήλαιο έμενε μαζί με τον εκατοντακέφαλο σύζυγό της Τυφώνα. Ήταν αγέραστη και αθάνατη και παράσερνε τα θύματά της σε κοιλώματα της γης όπου και τα καταβρόχθιζε ζωντανά. Κάποιοι άλλοι μύθοι την τοποθετούν στην Πελοπόννησο, όπου τη σκότωσε ο Άργος με τα εκατό μάτια, γιατί η Έχιδνα είχε τη συνήθεια να καταβροχθίζει τους περαστικούς.
Ήταν μητέρα πολλών τερατόμορφων πλασμάτων,. Είχε γεννήσει τον Κέρβερο, τον Όρθρο (φύλακας των κοπαδιών του Γηρυόνη), το Λιοντάρι της Νεμέας, τη Λερναία Ύδρα, τη Φαία της Κρομμυώνας και τη Σφίγγα της Θήβας. Της αποδίδουν επίσης τη Χίμαιρα, το δράκοντα της Κολχίδας, το φύλακα του χρυσόμαλλου δέρατος, το δράκοντα. Η Έχιδνα που φυλούσε τα χρυσά μήλα των Εσπερίδων και τον αετό του Προμηθέα.
Στις ελληνικές αποικίες του Εύξεινου Πόντου διηγούνταν την εξής παράδοση: Ο Ηρακλής κάποτε είχε φτάσει στη Σκυθία και κουρασμένος καθώς ήταν, έβαλε τα άλογά του να βοσκήσουν και αποκοιμήθηκε. Όταν ξύπνησε τα άλογά του είχαν εξαφανιστεί. Ενώ τα αναζητούσε πέρασε μπροστά από τη σπηλιά που ζούσε η Έχιδνα. Εκείνη του υποσχέθηκε να του δώσει πίσω τα άλογά του με τον όρο να μείνουν μαζί. Με τον Ηρακλή έκαναν τρία παιδιά, τον Αγάθυρσο, το Γελωνό (που έδωσε το όνομά του στην πόλη των Γελώνων) και το Σκύθη (που έδωσε το όνομά του στο λαό των Σκυθών).] 



Τέρατα και φρικιαστικά πράγματα ! θα μου πείτε βέβαια αυτά δεν γίνονται . Τι έγινε λοιπών υπάρχουντερατογενέσεις ; Η απάντηση είναι ναι αλλά όχι τόσοεπικίνδυνες όσο ο μύθος της Έχιδνας . Όσο αναφορά την Μυθολογία δεν είναι εξολοκλήρου παραμύθια ηαπλά μια φαντασία των ανθρώπων η Ορθόδοξη πίστη και Εκκλησία λένε ότι ο διάβολος μπορεί να πάρει όποια μορφή θέλει, μέχρι και του αγγέλου φωτός ! Αυτό που ίσος δεν επιτρέπετε να πάρει είναι η μορφή τουΙησού Χριστού του Θεανθρώπου . Αν είμαστε χριστιανοί δεν πρέπει να τοξεχνούμε ! Ας πούμε λίγα για την ιστορία του διαβόλου - Εωσφόρου - Σατανά - πριν όταν ήταν άγγελος στον παράδεισο : Η Αγία Γραφή, αναφέρει σε πολλά σημεία την επικοινωνία των ανθρώπων με τους αγγέλους και ιδιαίτερα με τους επικεφαλείς των αγγελικών ταγμάτων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Συγκεκριμένα, ο αρχάγγελος Μιχαήλ εμφανίσθηκε στον Αβραάμ για να σώσει τον Ισαάκ, τον οποίο ήταν έτοιμος να θυσιάσει ο Αβραάμ κατά εντολή του Θεού, που θέλησε να δοκιμάσει έτσι την πίστη του δούλου του Αβραάμ. Στον Λώτ, για να τον σώσει όταν ο Θεός αποφάσισε να καταστρέψει τα Γόμορα, στον Πατριάρχη Ιακώβ, στον μάντη Βαρλαάμ, στον Ιησού του Ναυή. Επίσης ο Μιχαήλ, ήταν αυτός που οδήγησε το λαό του Ισραήλ στη φυγή από την Αίγυπτο. Οι άγιες Γραφές αναφέρουν ακόμη πολλά θαύματα, τα οποία επιτέλεσε ο αρχιστράτηγος Μιχαήλ. Ο δε Γαβριήλ ήταν αυτός που ανήγγειλε στην Παρθένο Μαρία το χαρμόσυνο γεγονός της γέννησης του Ιησού Χριστού, του Σωτήρα του κόσμου. Και σε άλλα σημεία της Αγίας Γραφής, συναντάμε τους αγγέλους να μεταφέρουν στους ευσεβείς ανθρώπους το θέλημα του Θεού, που αποβλέπει πάντα στην προστασία και στη λύτρωσή μας.
Ο Άγγελος του φωτός ήτανε από τους ομορφότερους στον Παράδεισο ο πρώτος στην ιεραρχία των αγγέλων. Το όνομά του σήμαινε «αυτός που μεταφέρει το φως». Η μετέπειτα ονομασία του ως «Σατανάς» προέρχεται από την εβραϊκή λέξη σατάν, η οποία χρησιμοποιήθηκε στην ελληνική μετάφραση των Εβδομήκοντα με τις λέξεις «Σατανάς» ή «Διάβολος» και δηλώνει τον επίβουλο, τον εχθρό. Αυτός που άλλοτε «έφερε το φως» με
τατράπηκε στον κατ’ εξοχήν εχθρό του ανθρώπου. Επειδή είχε μεγάλη δόξα, η σοφία του διεφθάρη και η υπερηφάνεια του μετατράπηκε σεαλαζονεία, με αποτέλεσμα να απαιτεί να είναι ίσος με το Θεό. Η αλαζονεία λοιπόν ήταν ένα από τα βασικά αίτια που οδήγησαν τον Εωσφόρο στην πτώση. Όπως καταγράφεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, μαζί του παρέσυρε και ένα μεγάλο αριθμό αγγέλων περίπου το 1/3 από όλα τα τάγματα. Οι δαίμονες που τον ακολούθησαν είναι πνεύματα ακάθαρτα σε διαφορετικές πτυχές το καθένα και ο Σατανάς είναι ακάθαρτος σε όλες τις πλευρές του! Τότε ήταν που ο αρχάγγελος Μιχαήλ σύναξε όλους τους άλλους χορούς των Αγγέλων σε ομόνοια και ενότητα και φώναξε δυνατά το «Πρόσχωμεν».

Ο υπερήφανος άγγελος έπεσε σαν αστραπή στα Τάρταρα κόλαση αυτός και όσοι των ακολούθησαν....
Η μορφή του έγινε τόσο φριχτή και άσχημη ώστε είναι αδύνατον να μην προκαλεί πάντοτε φόβο ! Ωστόσο παίρνει τη μορφή αγγέλου φωτός όταν του επιτρέπετε από τον Θεό ! 
Ο αριθμός των Αγγέλων είναι απεριόριστος. Αποτελούν κατά την πίστη μας, εννέα συνολικά Τάγματα που φέρουν τα εξής ονόματα: Θρόνοι, Χερουβείμ, Σεραφείμ, Κυριότητες, Δυνάμεις, Εξουσίαι, Αρχαί, Αρχάγγελοι και Άγγελοι. Ο Εωσφόρος που από υπερβολική υπερηφάνεια καυχήθηκε να ανεβάσει πιο ψηλά το θρόνο του και να γίνει όμοιος με τον ύψιστο Θεό έπεσε σαν αστραπή από τον ουρανό και παρέσυρε μαζί του στην πτώση και ολόκληρο το τάγμα των Αγγέλων του. Τότε ήταν που ο αρχάγγελος Μιχαήλ σύναξε όλους τους άλλους χορούς των Αγγέλων σε ομόνοια και ενότητα και φώναξε δυνατά το «Πρόσχωμεν».Οι άγγελοι κατά τον Μέγα Βασίλειο δημιουργήθηκαν πριν από τον υλικό κόσμο, ενώ ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος συμπληρώνει πως δημιουργήθηκαν με κίνητρο την «εκστατική» του αγάπη και αγαθότητα, με σκοπό να συμμερισθούν ως λογικά όντα τη μακαριότητα του. Οι άγγελοι σύμφωνα με το Χριστιανισμό είναι μέρος του σύμπαντος κόσμου και ο κάθε άγγελος έχει την δική του ατομικότητα, χαρακτήρα και θέληση. Επίσης ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός προσπαθώντας να δώσει έναν ορισμό περί των αγγέλων αναφέρει ότι είναι φύσεις νοερές, αεικίνητες, αυτεξούσιες, ασώματες. Υπηρετούν τον Θεό και είναι κατά χάριν αθάνατες, που δεν περιορίζονται από το χρόνο και το χώρο, ενώ δεν έχουν φύλο. Παρ΄ όλη τη καθαρότητα και απλότητα της αγγελικής φύσης, οι άγγελοι είναι δεκτικοί της κακίας. Αποτέλεσμα της ελευθερίας τους είναι και η πτώση του δεκάτου τάγματος του Εωσφόρου. Στις ιδιότητες τους δεν είναι η γνώση των μελλόντων, παρά μόνο αν τους το αποκαλύψει ο Θεός, ούτε η γνώση της ανθρώπινης θελήσεως. Η μετακίνησή τους γίνεται ταχύτατα, αλλά δεν είναι πανταχού παρόντες. Κάθε φορά βρίσκονται σε συγκεκριμένο τόπο, δίχως να γνωρίζουν το τι συμβαίνει αλλού. Τώραπλέον δεν υπαρχή το ενδεχόμενο να πέσει κάποιος άγγελος όπως παλιάοι καλοί είναι καλοί και υμνούν πάντα Το Θεό , και οι κακοί που ακολουθήσαν τον Εωσφόρο . Αυτά τα λίγα συνοπτικά . Τα πιστεύουμε η δεν τα πιστεύουμε ! Ένα άλλο παράδειγμα είναι ο βίος του αγίου Γεωργίου που σκοτώνει το δράκοντα Διαβάστε εδώ υπάρχει δράκος θα μου πείτε ; Η απλά είναι ένας μύθος ! Έτσι δυστυχώς μάθαμε να λέμε κάποια πράγματα είτε μυθικά πρόσωπα , είτε μυθικά τέρατα . Ο διάβολος πάρα πολύ παλιά έμπαινε σε σώματα κακών ανθρώπων [ ο λεγόμενος δαιμονισμός ] δηλαδή σε αυτούς που δεν πιστεύουν που έχουν μίσος και τροπή προς το κακό , σε αυτούς που τον ακολουθούν με το θέλημά τους . 
Η φωτογραφία που βλέπετε είναι μια εταιρία -κλινική που γίνετε κλωνοποίηση ανθρώπων ώστε να φέρουν των εκλεκτό - αντίχριστο , ακόμα και με την λεγόμενη κρίση δαπανούν τεράστια ποσά για το κατάλληλο κλώνο που θακατακτήσει την ανθρωπότητα φυσικά η ψυχή τουέχει πουληθεί στον διάβολο . * Εδώ πρέπει νατονίσουμε ότι ο Θεός επιτρέπει ένα σκεύος ανθρώπινο μεν τεχνητό δε καιέτσι δεν μαγαρίζετε το σώμα των ανθρώπων * μήπως λιπών τα ρυπαρά γένη που αναφέρετε ο άγιος Αντρέας διά Χριστόν σαλός ,που αναφέρει γιατη γη Γωγ και Μαγώγ* Αποκάλυψη Ιωάννου με 72 βασιλείς , για το Αλέξανδρο τον Μακεδόνα που έκλεισε τις πύλες .


Μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα λόγια του αγίου , φυσικά όχι ! Ακόμα και τον βίο του αγίου Γεωργίου που σκοτώνει τον δράκοντα τι είναι παραμύθια όπως η κοκκινοσκουφίτσα ; Ας σταματήσουμε να παραμυθιαζόμαστε και δούμε τα πράγματα λίγο με μια σοφιστική πλευρά , ο κόσμο μας δεν είναι αθώος αλλά ούτε μόνο ύλη , αυτός που λέει ότι πιστεύει μόνο αυτό που βλέπει με τα ανθρώπινα μάτια του και βγάζει συμπεράσματα από το μυαλότου , είναι ο ποιο απαράδεκτος ..... όσο και μορφωμένος είναι άνθρωπος αγαπητοί χριστιανοί, η φωτογραφία είναι από το βιβλίο μπορείτε να το ζητήσετε σε εκκλησιαστικό βιβλιοπωλείο.
Ακόμα στο ιερατικό βιβλίο των ιερέων της ορθοδοξίας γράφετε ηπροτελευταία ευχή του ΟΡΘΡΟΥ σας βάζω ακριβές αντίγραφο :
ΕΥΧΗ ΙΑ’


Ὁ Θεὸς, ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ τας νοερὰς καὶ λογικὰς ὑποστησάμενος δυνάμεις τῷ σῷ θελήματι, σοῦ δεόμεθα καὶ σὲ ἱκετεύομεν, πρόσδεξαι ἡμῶν μετὰ τῶν κτισμάτων σου πάντων τὴν κατὰ δύναμιν δοξολογίαν καὶ ταῖς πλουσίαις τῆς σῆς ἀγαθότητος ἀντάμειψαι δωρεαῖς· ὅτι σοὶ κάμπτει πᾶν γόνυ ἐπουρανίων καὶ ἐπιγείων καὶ καταχθονίων καὶ πᾶσα πνοὴ καὶ κτίσις ὑμνεῖ τὴν ἀκατάληπτόν σου δόξαν· μόνος γὰρ εἶ Θεὸς ἀληθινὸς καὶ πολυέλεος.
Ὅτι σὲ αἰνοῦσι πᾶσαι αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν, καὶ σοὶ τὴν δόξαν ἀναπέμπομεν, τῷ Πατρὶ καὶ τῷ Υἱῷ καὶ τῷ Ἁγίῳ Πνεύματι, νῦν καὶ ἀεὶ καὶ εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων. Ἀμήν.
Όπως βλέπετε μας μιλάει για καταχθόνιους δηλαδή ζούνε κάτω από την γη . Ας μην είμαστε λοιπόν πλεονέκτες και τα λέμε όλα παραμύθια ο διάβολος χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί τεχνολογία απλά στα χρόνια που ζούμε είναι αόρατος και αόρατη είναι και τεχνολογία πανούργα στα τρόφιμα ,στο περιβάλλων , ακόμα και στον ίδιο τον άνθρωπο , αλλά Το Σχέδιο Του Τριαδικού Θεού είναι άλλο . 

Ας τον υμνούμε πάντοτε και να τον δοξάζουμε όσο και αν δύσκολα μαςέρθουν αμήν .

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ!

http://conspiracyfeeds.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'