Ένα νεάντερταλ

kranio-neandertahl-1
arxigramma-Oκύριος Νώϋμαν(νν) ήταν Γερμανός. Πάστορας, ερασιτέχνης συνθέτης ύμνων και ποιημάτων (γιά τα οποία οι κακές γλώσσες λέγανε πως είναι κατάλληλα κατ’ ευθείαν γιά προσανάμματα στο τζάκι), και ερασιτέχνης φυσιοδίφης.
Η μεν Αναγέννηση είχε λήξει προ πολλού, ο δε κύριος Νώϋμαν(νν) μπορεί να μην έγραφε καλά ποιήματα, αλλά το πάλευε να γίνει homo universalis, αναγεννησιακός άνθρωπος, ευρυμαθής. Τηρώντας δε, μία μόδα που είχε παρέλθει, σκέφτηκε να εξελληνίσει το επίθετό του. (Διότι, προφανώς, του την έδινε αυτή η καμπανιστή κατάληξη με τα πολλά “ν”! LOL!) Κι έτσι, τό ‘κανε “Νέανδρος”Νέος άνδρας, δηλαδή – η ακριβής μετάφραση του γερμανικού επιθέτου του.
Ο κύριος Νώϋμαν(νν)-Νέανδρος, όμως, παρά την κακή του σχέση με την ποίηση, έμεινε στην Ιστορία! Και γιατί, ώ ‘γαθοί, ηξιώθη τέτοιας τιμής; Μα, διότι ανακάλυψε -κοντά στον τόπο κατοικίας του- τα υπολείμματα του ανθρώπου του Νεάντερταλ. (Σύνδεσμος 1,σύνδεσμος 2.) Το όνομα αυτό βγαίνει από το εξελληνισμένο επίθετο του πάστορά μας, συν την κατάληξη tahl (-ταλ), που στα Γερμανικά είναι η κοιλάδα. Μ’ άλλα λόγια, “άνθρωπος του Νεάντερταλ” σημαίνει “ο άνθρωπος της κοιλάδας του Νώϋμαν”.
Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν γραφεί πάρα πολλά γιά τον άνθρωπο του Νεάντερταλ, κι άλλα τόσα έμειναν άγραφα… διότι δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν απαντήσεις. Η ύπαρξη αυτού του ανθρωποειδούς προβληματίζει πολύ, διότι το κρανίο του δεν μοιάζει με κρανίο ατόμου της ευρωπαϊκής οικογένειας, ούτε κάν έχει μορφή που θα μπορούσε σαφώς ν’ ανήκει σε προγόνους σημερινών Ευρωπαίων. Άρα, μιλάμε γιά μία φυλή αυτόνομη και ξεκομμένη. Ωστόσο, τα ερωτήματα υπάρχουν:
  • Τί απέγινε η φυλή αυτή; Χάθηκε ή επέζησε;
  • Αν επέζησε, συνέχισε αυτόνομη πορεία, εξελίχθηκε, άλλαξε, ή αναμείχθηκε με άλλες φυλές;
  • Κι αν αναμείχθηκε, με ποιές φυλές αναμείχθηκε; και πού βρίσκονται οι απόγονοι αυτής της επιμειξίας;
  • Και ποιά είναι η θέση της φυλής αυτής στο (τέλος πάντων…) εξελικτικό δένδρο της ανθρωπογενέσεως – και ειδικά των Ευρωπαίων;
Οι “ειδικοί” μας λένε πως η φυλή αυτή ξεκίνησε την ύπαρξή της περίπου 500,000 (πεντακόσιες χιλιάδες) χρόνια πριν την εποχή μας, και “εξαφανίστηκε” περίπου 30,000 (τριάντα χιλιάδες) χρόνια πριν την εποχή μας, από άγνωστα αίτια. Ίσως από ασθένειες που την αποδεκάτισαν, ίσως εξ αιτίας πολέμων με άλλες φυλές.
Ωστόσο, εδώ δεν ήρθατε γιά να διαβάσετε όσα λένε οι “ειδικοί”, αλλά όσα λέει η αφεντιά μου! Λοιπόν, έχουμε και λέμε.
Η χρονολόγηση της ηλικίας λειψάνων παλαιοανθρωπιδών γίνεται ανάλογα με το γεωλογικό στρώμα, στο οποίο βρέθηκαν αυτά. Η χρονολόγηση των γεωλογικών στρωμάτων, με τη σειρά της, γίνεται με φυσικές ή χημικές ή υπολογιστικές μεθόδους, και οι σημερινοί υπολογισμοί είναι αρκετά ακριβείς.
Όμως, εάν βρέθηκε ένας σκελετός μέσα σε σπήλαιο πχ ενός εκατομμυρίου ετών, καθόλου δεν σημαίνει αυτό πως ο εν λόγω παλαιοανθρωπίδης έζησε ένα εκατομμύριο χρόνια πριν. Εάν εσείς σήμερα πάτε εκδρομή και μπήτε σε μιά σπηλιά, κι εκεί χάσετε τον σουγιά σας, τί σημαίνει αυτό γιά τους μελλοντικούς Παλαιοντολόγους; ότι ο σουγιάς έχει την ηλικία του σπηλαίου; Έ, όχι δά!
Μόνο σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις (πχ αρχάνθρωπος στην Τρίγλια Χαλκιδικής, σπήλαιο Πετραλώνων), όπου το πέτρωμα γιά κάποιον λόγο “κολλάει” στον σκελετό, ταυτίζονται οι δύο χρονολογήσεις. Η χρονολόγηση του αρχανθρώπου των Πετραλώνων με τη βοήθεια των πετρωμάτων κατέστη δυνατή, επειδή επάνω στο κρανίο του είχε αρχίσει να σχηματίζεται σταλαγμίτης από το νερό της οροφής του σπηλαίου! (Οι λοιποί της ομάδας του τον εναπέθεσαν σε μιά γωνιά του σπηλαίου νεκρόν, και αργότερα εγκατέλειψαν το σπήλαιο – το οποίο δεν ξανακατοικήθηκε.)
Κατ’ εμένα, λοιπόν, οι νεάντερταλ όχι μόνο δεν είναι τόσο παλιά φυλή, όσο τους υπολογίζουν οι “ειδικοί”, όχι μόνο δεν εξαφανίστηκαν, αλλά ζουν και βασιλεύουν ανάμεσά μας. Στον σημερινό κόσμο. Μόνο που είναι τόση η βλακεία, η ύπνωση, η τύφλωση της “κοινής γνώμης” εφτά δις ανθρώπων ( ; ) , που κανείς δεν βλέπει τα προφανή. Ως απόδειξη των όσων ισχυρίζομαι, ορίστε ο πλέον διάσημος νεάντερταλ των τελευταίων μηνών – γιά την ακρίβεια, αντιπροσωπευτικό μέλος μίας υποφυλής τους:
A-L
Ιδού (από τη Γουΐκι) και δύο από τα κρανία των αρχαίων ομοφύλων του, γιά να κάνετε σύγκριση:
kranio-neandertahl-1
kranio-neandertahl-2
Βαθουλωμένα μάτια με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, πρόσωπο που στενεύει προς τα κάτω, έντονα υπερόφρυα τόξα, μικρό μέτωπο με έντονη κλίση προς τα πίσω, προγναθισμός καθαρά διακριτός έως πολύ έντονος. Αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά της ευρωπαϊκής υποφυλής των νεάντερταλ. ( Οι νεάντερταλ γενικά κατοικούσαν -και κατοικούν- στη βόρεια Ευρώπη, ιδίως σε κάτι Γερμανίες και Ολλανδίες. Έτσι, δεν είναι παράξενο που το δεύτερο κρανίο βρέθηκε στην Σαπέλ ώ Σαίν της Γαλλίας. Μιλάω γιά ευρωπαϊκή υποφυλή, διότι υπάρχει και το αφρικανικό παρακλάδι των νεάντερταλ, που χαρακτηρίζεται από -τα παραπάνω συν- πλατυρρινία).
Αν προσέξετε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, οι δύο γονείς του τα μισο-είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά σ’ αυτόν εκδηλώθηκαν πολύ εντονώτερα.
Οι νεάντερταλ έχουν κι ακόμη ένα χαρακτηριστικό: την έντονα ανεπτυγμένη τηλεπάθεια. (Θυμηθήτε το αυτό, θα χρειαστεί παρακάτω.)
Τί γνωρίζουμε γιά τον νεαρόν αυτόν νεάντερταλ; Λίγα, όσα ανέφερε η ειδησεογραφία. Ότι ήταν “ένα ήσυχο παιδί”, “έξυπνος και καλός μαθητής”, αλλά και ότι “ξαφνικά” τού ‘στριψε και σκότωσε τη μάνα του και αρκετούς μικρούς μαθητές σ’ ένα δημοτικό σχολείο (καθώς και μέλη του προσωπικού του σχολείου)… πριν αυτοκτονήσει. Και ότι κανείς δεν γνωρίζει την αιτία – την οποία αποδίδουν σε ψυχικές διαταραχές.
Η άποψή μου, όμως, είναι ότι δεν ήταν τίποτε το διαφορετικό, απ’ αυτό γιά το οποίοκατασκευάστηκε η ράτσα του. Και γράφω “κατασκευάστηκε”, διότι η συγκεκριμένη φυλή όντως κατασκευάστηκε στο βιολογικό εργαστήριο κάποιων “Προμηθέων”… τότε ακριβώς, που η (τρομάρα της) επιστήμη λέει ότι “εξαφανίστηκε”. Δηλαδή, περίπου τριάντα χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή μας. Πριν τον κατακλυσμό του Φορωνέως – τον προηγούμενο από τον γνωστό ( ; ) μας, του Δευκαλίωνος. Ο δε ρόλος των νεάντερταλ ήταν αυτός ακριβώς: να χρησιμεύσουν ως δολοφονικές μηχανές εναντίον των ανθρώπων της τότε εποχής. (Η τηλεπάθεια χρησίμευε στα νεάντερταλ γιά αποδοχή στρατιωτικών διαταγών στο πεδίο μάχης από μακριά, χωρίς χρήση μέσου μεταδόσεως.)
Κι από φαγητό… ό,τι βρουν. Μη αποκλειομένων των νεκρών εχθρών τους, ή ακόμη και των ομοφύλων τους. Οι επιστήμονες λένε πως, όντως, οι νεάντερταλ έτρωγαν τους Κρο-Μανιόν (τους πραγματικούς προγόνους των σημερινών Ευρωπαίων), και κυρίως τα μωρά των τελευταίων.
Αν μη τί άλλο, καταλαβαίνετε τώρα πού οφείλεται η -τουλάχιστον- αντικοινωνική συμπεριφορά μερικών σημερινών …Ευρωπαίων; Ή η ροπή τους προς την παρανομία και το έγκλημα; Ή ο ανθελληνισμός τους; Ή τα απανωτά περιστατικά καννιβαλισμού στη Γερμανία και άλλες …πολιτισμένες χώρες; Ή οι φήμες ( ; ) περιστατικών παιδιών που απάγονται γιά να φαγωθούν ζωντανά; Κάτι είχε υποψιαστεί -ή γνώριζε- ο (ιουδαίος) εγκληματολόγος Λομπρόζο (σύνδεσμος 1σύνδεσμος 2), κι έκανε μετρήσεις των κρανίων των εγκληματιών…
Και δεν είναι η μόνη φορά, που παίχτηκε αυτό το έργο, δηλ. της βιολογικής παραγωγής δολοφονικών φυλών! Οι Άτλαντες προ του 9,600 πΧ, αλλά και μετά, τα ίδια ακριβώς κάνανε! Και οι ναζιστές δοκίμασαν – αλλά δεν πρόλαβαν. Και κάποιες “υπερεσίες” πέραν του Ατλαντικού, με αποτελέσματα ακόμη σε εμβρυϊκό στάδιο – κι ευτυχώς. (Σας ζητώ, όμως, συγνώμη, διότι -δυστυχώς- εδώ δεν μπορώ να σας δώσω την αιτιολογία της χρονολογήσεως που χρησιμοποιώ. Η χρονολόγηση της προϊστορίας με ακρίβεια δεκαετίας αποτελεί ερευνητική εργασία μου σε εξέλιξη.)
Ά! Και δεν ήταν καθόλου έξυπνος. Τηλεπαθητικός ήταν – συνεπώς, μπορούσε (μέχρι έναν βαθμό) να διαβάζει τα μυαλά των άλλων, καθώς και να “μυρίζεται” τις λύσεις στα μάλλον εύκολα προβλήματα. Ένα τέτοιο άτομο, πάω ό,τι στοίχημα θέλετε, δεν είναι ο κλασικός τύπος του επιστήμονα με τον “ακολουθιακό” τρόπο σκέψης (sequential thought – δηλαδή προχωράμε με λογικά βήματα από το Α στο Β κι από ‘κεί στο Γ, κτλ).
Εάν νομίζετε πως γράφω χοντράδες και πράγματα φανταστικά, ρωτήστε όποια “υπερεσία” θέλετε! Θα δείτε πως συμφωνούν μαζί μου απόλυτα. Πλάκα σας κάνω, διότι δεν πρόκειται να σας απαντήσουν, όσο και να τους χτυπήσετε την πόρτα. Ωστόσο, το ότι τα νεάντερταλ είναι δολοφονικές μηχανές και τηλεπαθητικά, το γνωρίζουν άριστα οι “υπερεσίες”. (Ενδεχομένως το γνωρίζουν κι από υπερ-απόκρυφες παραδόσεις κάποιων “αδελφοτήτων”, και δεν είναι απλά πως το διαπίστωσαν στην πράξη.) Και το εκμεταλλεύονται.
Εάν παρακολουθείτε την ειδησεογραφία, ειδικά τη “συνομωσιολογική”, θα γνωρίζετε πως η υπόθεση του δολοφόνου του Κοννέκτικατ έχει πολλές ανεξήγητες πλευρές. Κοινώςβρωμάει. Ιστότοποι και ιστολόγια με αντικείμενο “τα καημένα τα παιδάκια που σκοτώθηκαν”, οι οποίοι και τα οποία, όμως, εμφανίστηκαν αρκετές μέρες ΠΡΙΝ το φονικό, και διάφορα άλλα τέτοια παράδοξα. Η όλη εικόνα παραπέμπει στον …”τηλεχειρισμό” του δολοφόνου από “κάποιους” (συν …σκηνοθεσία), άρα ουδόλως πήρε “ξαφνικά” ανάποδες στροφές ο “καλός και ήσυχος μαθητής”.
Μ’ άλλα λόγια, κάποια στιγμή “κάποιοι” πάτησαν το κουμπί, και ξεκίνησε το βιολογικό ρομποτάκι να σκοτώνει.
(Ο “τηλεχειρισμός” του δολοφόνου, με τη σειρά του, θυμίζει τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στη δημοσιότητα γιά κάποια πειράματα της …“υπερε-Σίας”, όπως τοπρόγραμμα νοητικού ελέγχου “Μόναρκ”. Από το ελληνικό “μονάρχης”, όπως ονομάζεται ένα όμορφο είδος πεταλούδας. Γιά παράδειγμα, δες σύνδεσμο 1σύνδεσμο 2,σύνδεσμο 3.)
Είχαμε καθαρή περίπτωση “προγραμματισμένου” δολοφόνου, δηλαδή, στον οποίο στο τέλος δόθηκε η τηλεπαθητική εντολή ν’ αυτοκτονήσει (γιά να μην “κελαηδήσει” αργότερα ενώπιον δικαστηρίου). Αλλά γιατί σκότωσε τόσους ανθρώπους; Γράφτηκε στα ΜΜΕ ότι τον έβαλαν (άγνωστο ποιοί) ειδικά να σκοτώσει μικρά παιδιά, ώστε να προκαλέσει κύμα κατακραυγής, γιά να περάσει ευκολώτερα νομοθεσία κατά της οπλοκατοχής. Είναι πιθανό, αν και η οποιαδήποτε νομοθεσία δεν εμποδίζει τους κακοποιούς να προμηθευτούν μέχρι κι επιθετικά ελικόπτερα!
Μόνο που ο οικοδεσπότης σας διαφωνεί ως προς τον σκοπό όλων αυτών. Δεν ήταν η απαγόρευση της οπλοκατοχής! Ή, έστω, δεν ήταν μόνον αυτός. Ήταν κυρίως ο πειραματισμός σε “επιχειρησιακό” επίπεδο, ώστε να διαπιστώσουν οι μυστηριώδεις “κάποιοι” μας κατά πόσο έχουν κάνει πρόοδο στην επανάκτηση των ικανοτήτων χειρισμού των βιολογικών δολοφονικών ρομπότ των Ατλάντων και των “Προμηθέων”. Κάντε τον συσχετισμό με την εποχή του Ελληνο-Ατλαντικού πολέμου, και θα καταλάβετε το γιατί μερικές απόκρυφες παραδόσεις λένε πως ο μαύρος αρχιμάγος των Ατλάντων, ο Οντουάρπα, σήκωνε πτώματα να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή. Πτώματα, ή φτηνά βιολογικά ρομπότ-κρέατα. Το ίδιο κάνει.
Και, ως φαίνεται, κάτι ετοιμάζουν αυτοί οι “κάποιοι”. Και δη, κάτι σε μαζική κλίμακα. Γι’ αυτό κι έχουν κωλοστριμούρα, ώστε να προλάβουν να ετοιμαστούν. Αν αναρωτιέστε τί μπορεί να είναι αυτό, βάλτε τα μυαλουδάκια σας να δουλέψουν.
Αν, παρ’ όλ’ αυτά, δεν βρήκατε ήδη την απάντηση, ραντεβού στην επόμενη ανάρτηση!
Υγ 1: Το ότι άτομα τέτοιας κατασκευής είναι λίαν επιδεκτικά σε πειραματισμούς ελέγχου του νού, το έδειξε κι ένα επεισόδιο των X-Files, σειράς που παρακολουθούσα φανατικά. Εκεί, λοιπόν, ένας τύπος φοβότανε ότι θα τον απαγάγουν οι εξωγήϊνοι, “το ήξερε ότι θά ‘ρθουν να τον πάρουν”, διότι “το είχαν ξανακάνει πολλές φορές”. Και, όντως, στο τέλος του επεισοδίου, ο ήρωας φάνηκε να τραβιέται προς τα πάνω από μία αόρατη δύναμη, ενώ πάνω από το σπίτι του είχε σταθεί ένας ιπτάμενος δίσκος. Ο τύπος αυτός έμενε σ’ ένα τροχόσπιτο, κι είχε το όνομα-προσωνύμιο “Τζίπσυ” (γύφτος).
Αν νομίζετε πως οι σύμβουλοι τέτοιων σειρών ή ταινιών είναι τίποτε χαβαλέδες, καλά θα κάνετε ν’ αναθεωρήσετε την άποψή σας!
Με την ευκαιρία, πώς είναι το κεφάλι ενός -υποτιθέμενου- “γκρίζου” εξωγήϊνου;
Υγ 2: Δυστυχώς, ο νοητικός έλεγχος δεν έχει αποτελέσματα μόνο στα νεάντερταλ. Άντε, να σας δώσω μιά βοήθεια, να βρήτε την απάντηση στο ερώτημα που σας έθεσα: Πόσες …πεταλουδίτσες Μόναρκ μπορείτε να διακρίνετε στον δημόσιο βίο της χώρας μας σήμερα; Ο ευρών κερδίζει 
χρυσούν ωρολόγιον τη ζωή του την ίδια!
Βλέπετε, λοιπόν, πως δεν πρόκειται γιά θέμα κακό μεν, αλλά που λαμβάνει χώραν μακριά απ’ τον κώλο μας δε. Η δράση των …πεταλουδιτσών Μόναρκ, που υπαινίσσομαι,εξελίσσεται ακριβώς δίπλα μας, και μας έχει κάψει τη γούνα άσχημα – και θα μας την κάψει ασχημότερα στο άμεσο μέλλον, αν δεν αντιδράσουμε.
Ραντεβού στο επόμενο. Κι ως τότε, να προσέχουν δέκα φορές τα παιδιά σας τί παρέες κάνουν.
Υγ 3: …Που τό ‘φαγε η βιασύνη μου χθες. Δεν σας έβαλα εικόνες με ανάπλαση προσώπου των νεάντερταλ, επειδή οι σχετικές προσπάθειες είναι αποτυχημένες. Τα ήδη “αναπλασμένα” πρόσωπα των νεάντερταλ είναι προχειροδουλειά. Η προσθήκη ιστού στα ευρεθέντα κρανία δεν έγινε όπως έπρεπε, αλλά -εντελώς αυθαίρετα- με τις παραμέτρους των σημερινών ανθρώπων. Το αποτέλεσμα: οι αναπλάσεις αυτές μοιάζουν από σημερινούς …κανονικούς Ευρωπαίους, έως …στρουμφάκια.
Μπορείτε να δείτε μόνοι-ες σας εικόνες, ώστε να καταλάβετε τί εννοώ, με τη βοήθεια των μηχανών αναζήτησης.
http://ergdhmerg.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'