Αρχαίοι εξωγήινοι -Το μυστήριο του Puma Punku (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα θα σας ταξιδέψουμε ψηλά στις Άνδεις, και σε ένα μέρος που παρουσιάζει στοιχεία των αρχαίων εξωγήινων. Το Πούμα Πούνκου. Δέκα χιλιόμετρα από την λίμνη Τιτικάκα, βρίσκετε το Τιαχουανάκο όπου ήταν κάποτε το κέντρο ενός πολιτισμού. Είναι σε μια τεράστια περιοχή της οροσειράς των Άνδεων που ονομάζεται Altiplano (ψηλή πεδιάδα).
Ο πολιτισμός Τιαχουανάκο προηγήθηκε των Ίνκας και η ιστορία τους είναι γνωστή σε μεγάλο βαθμό από την αρχαιολογία, επειδή δεν είχαν γραπτή γλώσσα που να γνωρίζουμε.
400 μέτρα πιο μακριά υπάρχει το Πούμα Πούνκου όπου για πολλούς είναι τα απομεινάρια ενός γαλαξιακού φυλακίου που κτίστηκε από απόκοσμα όντα πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Εκεί βρίσκουμε αποδείξεις από τεμάχια πέτρας που σήμερα θα μπορούσαμε να αναπαράγουμε μόνο αν χρησιμοποιούσαμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία. Τα εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν δεν υπάρχουν στο αρχαιολογικό αρχείο!

Είναι τα αρχαία ερείπια το αποτέλεσμα της απίστευτης εφευρετικότητας των πρωτόγονων ανθρώπων, ή είναι προϊόν μιας πολύ ανώτερης δύναμης; Μπορεί το Πούμα Πούνκου να κτίστηκε από εξωγήινους ταξιδιώτες; Και αν ναι, ποιος ήταν ο σκοπός του; Ήταν ένα φυλάκιο; Ένα πεδίο μάχης; Ή θα μπορούσε να ήταν ένας τελικός προορισμός;


1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ (ΞΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ(?).ΠΑΡΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΩΝ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ( ΜΑΙΑΝΔΡΟΙ,ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ,ΚΛΠ,ΗΛΙΚΙΑΣ 12000 Π.Χ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ) Π.Χ :ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,Η ΠΟΛΗ PUMA PUNKU ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΣ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΩΝ! ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'