ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ - ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


Τρία πράματα στον κόσμο αυτό, πολύ να μοιάζουν είδα.
Τα ολόλευκα μα πένθιμα σχολεία των Δυτικών
Των φορτηγών οι βρώμικες σκοτεινιασμένες πλώρες
Και οι κατοικίες των κοινών, χαμένων γυναικών
 

Έχουνε μια παράξενη συγγένεια και τα τρία
Παρ’ όλη τη μεγάλη τους στο βάθος διαφορά
Μα μεταξύ τους μοιάζουνε πολύ, γιατί τους λείπει
Η κίνηση, ή άνεση του χώρου κι η χαρά


Νίκος Καββαδίας, "ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΙ" 


1. ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΙΧΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΜΟΥ

Συχνά ομολόγησα ότι είμαι βλαξ. Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτή η παραδοχή ανάγεται σε ουσιαστική επίγνωση, ή αποτέλεσε μόνον ένα ελιγμό, μια απόπειρα να κρυφτώ πίσω από τον εαυτό μου.
Δεν γνωρίζω επίσης κατά πόσο βοήθησε έστω και λίγο την νοημοσύνη μου, ο γρίφος που έθεσα προς επίλυση στον εαυτό μου: Συγκαταλέγεται τελικά το αυγό τού φιδιού μεταξύ των αυγών τουρκίας;
Ενώ γνώριζα εκ των προτέρων αρκετά καλά τις βασικές σταθερές, οι οποίες δομούν τα διεθνή δρώμενα, πολλές φορές ρίχνοντας κάποια συγκεκριμένα γεγονότα στο μίξερ τής νόησης δεν μπορούσα να βρώ άκρη.
Ενώ γνώριζα πολύ καλά, ότι το κέντρο τού κόσμου βρίσκεται στην μικρή γεωγραφική κουκίδα, που ονομάζεται Ελλάς, δεν στάθηκε δυνατόν να κατανοήσω μέχρι σήμερα, ότι το μακελιό των 70 νέων που έγινε στην Ουτόγια τής Νορβηγίας και που αποδόθηκε στον Μπρέιβικ, είχε την ουσιαστική του αιτία σε όσα διαδραματίζονταν και έμελε να λάβουν χώρα σε αυτήν την μικρή κουκίδα, στην Αγία Γη.  

Ορθότατα αναφέρει η ανάρτηση "Βλέπουμε με τον Εγκέφαλο και όχι με τα Μάτια", που ανέβασε σήμερα ο STRANGER στα "ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ", ότι αδυνατούμε να αντιληφθούμε τα προφανή, όταν αυτά δεν ανταποκρίνονται στα στερεότυπα, που έχουμε αποθηκευμένα στον εγκέφαλό μας.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο του Μπρέιβικ, που τον παρουσίαζαν με τεκτονική περιβολή, το τεράστιο "αντιισλαμικό" μανιφέστο "του", αποτελούμενο από εκατοντάδες σελίδες που προβλήθηκε κατά κόρον, η "αντιξενική σταυροφορία" με στόχο την "προάσπιση" των Ευρωπαϊκών χωρών από την Ασιατική πλυθησμιακή διείσδηση, την οποία ο ίδιος πρόβαλε ως κεντρικό ισχυρισμό, στάθηκαν οι βασικές προφάσεις, τις οποίες η νωθρή μας νόηση αποδέχθηκε τοις μετρητοίς ως ισχύουσες και προφανείς. Εις έκαστος, αναλόγως τής ιδεολογικής του υπνώσεως, έσπευσε κυρίως να τις καταδικάσει ή να τις προασπίσει, παρακάμπτοντας την περίπτωση, αυτές να αποτελούν προπέτασμα καπνού στην διαδικασία αποπροσανατολισμού και παραπληροφορήσεως.

"Λύση" τού γρίφου για την βίαιη εξόντωση όλου σχεδόν τού νεολαιίστικου ανθού τού Εργατικού Κόμματος τής Νορβηγίας στάθηκε για μια ακόμη φορά η πάγια καραμέλα: "Πίσω από το Μακελιό βρίσκεται ο σιονισμός". "Το Κόμμα Εργασίας τής Νορβηγίας είχε πάρει θέση υπέρ τής δημιουργίας Παλαιστινιακού κράτους, οπότε ο διεθνής σιωνισμός το εκδικήθηκε με αυτόν τον τρόπο".

Για μια ακόμη φορά οι σινομωσιολόγοι αποδειχθήκαμε "συνομωσιολόγοι". Αναμασώντας ακριβώς εκείνο το σανό, που τα δολοφονικά κυκλώματα, που συνομωτούν με λυσαλέο τρόπο σε βάρος τής ανθρωπότητος, φρότισαν να διαρρεύσει και να προβληθεί στα μίντια.

Αντίστοιχη ανάρτηση έκανα και εγώ τότε, με στόχο να καταδείξω, ότι όλη η ιστορία ήταν στημένη, από κυκλώματα που ξεπερνούσαν κατά πολύ τα όρια τού φερόμενου ως μαζικού δολοφόνου.
Ναι, αυτή ήταν αναμφίβολα στημένη. Όμως για ποιον λόγο; Ποιά ήταν η αιτία;
Επρόκειτο για ένα ακόμη τελετουργικό, μια ακόμη ανθρωποθυσία στο μολόχ, το οποίο υπηρετούν τα παρασκήνια τής εξουσίας; Επρόκειτο για μια ακόμη ισχυρή δόση διμεθυλτριπταμίνης στα κυκλώματα τής χθόνιας λατρείας, όπως τότε υπέθεσα;
 Γνώριζα βεβαίως, όταν έγραφα εκείνη την ανάρτηση, ότι οι στόχοι των κυκλωμάτων, τα οποία καλύπτονται πίσω από την εξουσία, είναι ταυτοχρόνως πολύπλευροι. Ότι με τέτοιου είδους ψευδεπίγραφες συνομωσίες εξυπηρετούνται ταυτοχρόνως και συνδυαστικά δέσμες στόχων.
Όμως σε κάθε πολλαπλή στόχευση κάποιος στόχος είναι κυρίαρχος. Αυτός είναι που αποτελεί τον κύριο στόχο. Τα όσα εν συνδυασμώ συνπροωθούνται με αυτόν, αποσκοπούν στην ικανοποίηση επιπρόσθετων στοχεύσεων, που υπηρετούν τούς εντολοδότες, αυτών που εξύφαναν και εκτέλεσαν το συνωμοτικό σχέδιο.

Ίσως έπρεπε να συμπληρωθεί η πραγματοποίηση κάποιων επιπρόσθετων γεγονότων - κυρίως σχετιζόμενων με την Ελλάδα, αλλά όχι μόνο με αυτήν, επειδή ακριβώς η Ελλάδα αποτελεί ρόλο διεθνούς βαρομέτρου - ώστε η ασθενής νόησή μου και η εν πολλοίς δεσμευμένη φαντασία μου να μπορέσουν να φθάσουν κοντά σε εαυτό, που τώρα πλέον θεωρώ ρεαλιστική ερμηνεία τού Μακελιού στην Ουτόγια και το Όσλο.

Κάποιοι φίλοι με παρώτρυναν στο παρελθόν να ασχοληθώ εκ νέου με την περίπτωση Μπρέιβικ σε συνδυασμό με την αιματοχυσία στο Ντένβερ των ΗΠΑ. Μια ενασχόληση τότε και η αντίστοιχη έρευνα σε σημαντικές αγγλόφωνες συνωμοσιολογικές σελίδες με οδήγησαν στην διαπίστωση, ότι και οι δύο σφαγές έγιναν κατά την ίδια ημερολογιακή ημερομηνία διαφορετικών ετών. Δεδομένο, που θα μπορούσε να ενισχύσει τις υποψίες σχετικά με τον τελετουργικό χαρακτήρα όσων συνέβησαν.
Το "πότε" συμβαίνει κάτι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, συνιστά αναμφίβολα σκόπιμη και λειτουργική επιλογή. Όμως το λεγόμενο "timing", η χρονική επιλογή, δεν μπορεί να είναι καθοριστικά σε σχέση με τον κυρίαρχο στόχο. Καθοριστικό δεν μπορεί να είναι το τελετουργικό "πότε", αλλά το εν τέλει "γιατί".

Ίσως μετά από αυτά που ανέφερα ήδη, κάποιοι φίλες και φίλοι να υποπτεύονται ήδη, προς τα πού κατευθύνω την προβληματική.
Τι είναι αυτό που συνδέει την Νορβηγία, την Ελλάδα και τα κυκλώματα τής βίαιης επιβολής από το 2009 και εντεύθεν;
Τι μπορεί να είναι για τα κυκλώματα τής εξουσίας πολύ πιο σημαντικό, από την θέση των Νορβηγών περί δημιουργίας Παλαιστηνιακού κράτους, όσο αφορά τα δρώμενα και τις παρεμβάσεις τους στην περιοχή τής Ανατολικής Μεσογείου;
Ας εξετάσουμε όμως πρώτα κάποια από τα βασικότερα πολιτικά δρώμενα στην Ελλάδα και την μείζονα περιοχή. 


2. ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ
ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΛΕΥΤΕΡΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ
ΜΠΑΖΑ - ΜΠΑΖΑ - ΜΠΑΖΑ
ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΩΣ ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟ ΤΟΠΙΟ




Προσέξτε έκφραση πρωθυπουργού χώρας κατά την εξαγγελία πρωτοχρονιάτικου μηνύματος.
Χαλάρωση, αισιοδοξία, αυτοπεπείθηση, χαρά, εκδήλωση αυτονομίας.
Αυτή η διαπίστωση δεν γίνεται με στόχο να προσβάλλω τον πρωθυπουργό. 
Διότι η συνοφρυωμένη έκφραση είναι το μόνον που εκτιμώ ειλικρινά στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Διότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι χαζοχαρούμενος ΓΑΠ.
Εντός του ρέει το αίμα τού Εμμανουήλ Μπενάκη, αλλά ταυτοχρόνως και αυτό της Πηνελόπης Δέλτα.
Μιας σπουδαίας Κυρίας, Γυναίκας και Δημιουργού ενώπιον τής οποίας ωφείλουμε βαθύτατα να υποκλεινόμεθα.
Δεν δύναμαι να κρίνω τον Αντώνη Σαμαρά ως πρόσωπο, διότι δεν γνωρίζω εάν είχα εγώ το δικό του πεπρωμένο, τι θα έπραττα σήμερα.
Διαπιστώνω, ότι αυτός είναι μια βαθύτατα διασπασμένη προσωπικότητα μέσα στις συμπληγάδες τού πεπρωμένου. Η πίεση που αυτές εξασκούν είναι φοβερές για τα ανθρώπινα μέτρα. Πιστεύω, ότι στο πολύ βάθος ο Σαμαράς ποθεί ακριβώς το αντίθετο από αυτό που είναι υποχρεωμένος να κάνει.
Δεν αποκρύπτω, ότι για τον Σαμαρά έχω κάποια παράξενη συμπάθεια, έχοντας στο ωροσκόπιο έξι πλανήτες στα ίδια ζώδια με αυτόν.
Δεν αποκρύπτω ότι τον αντιμάχομαι σθεναρά. Κρίμα. Οι άνθρωποι θα έπρεπε να έχουμε γεννηθεί με αποστολή την συνενόηση και όχι την σύγκρουση. Μια σκιά από το παρελθόν στιγματίζει την ύπαρξή μας. Τα μέλη τής προπροηγούμενης γενιάς τής οικογένειας από την οποίαν προέρχομαι ήσαν φανατικοί μαχόμενοι φιλοβασιλικοί. Αντιμάχομαι τούς Βενιζελικούς με σφοδρότητα, όπως έπρατταν και εκείνοι.
Ο Αντώνης Μπενάκης και ο Γύπαρης σφράγισαν τραγικές πτυχές τού Μακεδονικού. Ένα ιστορικό - οικογενειακό κορδόνι του κάρμα περισφύγγει και τον Αντώνη Σαμαρά πάνω στον ίδιο ζωντανό και σήμερα εξ ίσου επιθετικό γρίφο. Ένα γρίφο που στάζει αίμα. Αίμα τού Ίωνος Δραγούμη, αλλά και εσωτερικό αίμα τού Αντώνη Σαμαρά.
Λυπάμαι ειλικρινά για την σύγκρουση με τον Αντώνη Σαμαρά. Είμαστε υποχρεωμένοι να την τραβήξουμε μέχρι την έσχατη συνέπεια. Εάν δεν μπορέσουμε να την μετουσιώσουμε στα όρια τής εξιλεώσεως θα την μεταβιβάσουμε σε κάποια επόμενη γενιά. Και η ροή πόνου θα συνεχίζεται.


Τεκτονικός χαιρετισμός.
Ποιος ασπάζεται ποιον;
Ποιος εκ των δυο φέρει ανώτερο ιερατικό βαθμό;
Οι γνώστες των "διακριτικών" μπορούν να διακρίνουν. Ο αντίχειρας κατευθύνεται σχετικά χαμηλά.


Τεκτονικός χαιρετισμός,
Εδώ ο αντίχειρας κατευθύνεται πιο ψηλά.
Αξιοπρόσεκτοι ιερατικοί βαθμοί πίσω από τα χαμόγελα.

Και οι δυο φωτογραφίες εμπεριέχουν την σκόπιμη σκηνικότητα. Όμως πίσω από τα σημαίνοντα υπάρχουν τα σημαινόμενα.




Συνεχίζεται...
http://bostopel.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'