ΤΟ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ

Οι κύριοι λοιπόν που σχεδιάζουν τα χαρτονομίσματα εχουν μεγάλη φαντάσια ή γνωρίζουν πολλα περισσότερα απο εμας τους κοινούς θνητους!!βλέπουμε στο χαρτονόμισμα των 10 ελβετικων φράγκων να μας δείχνει από την μία πλευρά τον μαθηματικό Leonhard Euler (1707-1783) και από την άλλη τις τροχιές των ουράνιων σωμάτων του ηλιακού μας συστήματος.Μεχρι έδω δεν υπάρχει κατι το περιέργο!


Αν το παρατηρήσετε καλύτερα θα δείτε πως, στην πλευρά που δείχνει το  ηλιακό μας σύστημα, υπάρχει  μία πορτοκαλί τροχιά για έναν πλανήτη που δεν γνωρίζουμε εμείς οι κοινοι θνητοι, ή καλύτερα αν θέλετε που δεν είναι επίσημα καταγεγραμμένος.





Σε αυτόν τον πλανήτη αποδίδονται πολλά ονόματα. Τα πιο συνηθισμένα του είναι Νιμπίρου και Πλανήτης Χ. βέβαια για την επιστημονική κοινότητα αυτο το ουράνιο σώμα ανηκη στην σφαίρα της φαντασίας και στο μυαλό των συνομωσιολόγων!!

Πώς του ήρθε, τώρα, του σχεδιαστή να βάλει σε επίσημο χαρτονόμισμα την τροχιά ενός πλανήτη που επίσημα δεν υπάρχει και που κανείς δεν παραδέχεται την ύπαρξή του είναι ενα θέμα απο τα πόλλα ανέξηγητα που σύμβαινουν στον κόσμο μας!


http://ellanios.com/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'