Γοργόνες: μύθος ή πραγματικότητα; (BINTEO)

Σ'ένα συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ μιάμισης ώρας από το τηλεοπτικό δίκτυο Animal Planet, εξηγείται πως θα ήταν επιστημονικά δυνατή η ύπαρξη των γοργονών.


Το ντοκυμαντέρ φιλοξενεί απόψεις ωκεανολόγων και λοιπών επιστημών που εξηγούν, πώς σύμφωνα με ευρήματα που έχουν έρθει στο φως και μέσω της εξελικτικής θεωρίας θα ήταν πιθανή η ύπαρξη αυτών των πλασμάτων. Στο ντοκυμαντερ επισημαίνεται ότι σε ηχητικές καταγραφές...
από τα βάθη των ωκεανών , με σκοπό την παρακολούθηση του πληθυσμού των φαλαινών, έχουν ακουστεί ήχοι που ανήκουν σε μη αναγνωρίσιμο μέχρι στιγμής θαλάσσιο είδος.

Ακόμη γίνεται μια εκτενής αναφορά στις λαϊκές παραδόσεις από διάφορα μη συγκοινωνούντα μεταξύ τους μέρη του κόσμου όπου εμφανίζεται η κοινή πίστη στην ύπαρξη γοργόνων. 
Το ντοκυμαντέρ έπικεντρώνεται στην προσπάθεια των επιστημόνων να σταματήσουν τη δοκιμή υπερηχητικών ναυτικών όπλων, που απειλεί τον πληθυσμό των φαλαινών και άλλων ειδών. Καθώς ένας ικανός αριθμός θαλλάσιων πτωμάτων, έχει ξεβραστεί στις ακτές. Τυχαία λοιπόν οι επιστήμονες ανακαλύπτουν ανάμεσα στ ευρήματα και τ' απομεινάρια ενος σκελετού που πιστεύεται ότι ανήκει σ'ενα είδος με ανθρώπινα χαρακτηριστικά, που ζει όμως σε μεγάλα βάθη του ωκεανού. 





Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'