H ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Ξεκινώντας την απομυθοποίηση της «Λευκής Αδελφότητος» αρχίζοντας από τη «ρίζα» όπου προήλθε αυτή η ονομασία, δηλαδή χιλιάδες χρόνια πίσω στην αρχαία Ελλάδα όπου θα γίνουν περιληπτικώς αναφορές σε αυτή την ονομασία. 

Αρχαία Ατλαντική περίοδος


Εκ των διαφόρων ιστορικών γεγονότων και Ελληνικών παραδόσεων, είναι γνωστόν πως οι Άτλαντες αποκαλούντο και ονομάζονταν ως «Λευκή Φυλή», καθώς τα χαρακτηριστικά αυτών ήτο λευκό δέρμα (άσπρο), κίτρινες (ως χρυσές) τρίχες (ξανθιές), μπλε, γαλανά ή πράσινα μάτια. Γεγονός είναι δε ότι οι Άτλαντες πάντα λάτρευαν το «κίτρινο (χρυσόν χρώμα)», όπως είναι γνωστόν άλλωστε τα αγάλματα των θεών των ήτο από χρυσό φτιαγμένα, όπως και ο συμβολισμός του υπέρτατου θεού τους «ο Ήλιος». Τον είχαν  πάντα με κίτρινο (χάλκινο) ή χρυσό χρώμα (από χρυσό) φτιαγμένα. Εξ αυτής της χρονικής περιόδου από τους Άτλαντες (=Εβραίους) είχε καθοριστεί ο διαχωρισμός δύο φυλών, των Έλλην Πελασγών και των Ατλάντων (=Εβραίων), δηλαδή Λευκή φυλή και Μελαμψή = «μελαχροινή» Φυλή, ως δύο κυρίαρχες φυλές στη γαία. Η φυλή των Έλλην Πελασγών είχε δέρμα μελαμψό ή μελαχροινό, τρίχες μαύρες, καστανές, μελί, μάτια μελί, μαύρα, καστανά. Οι Άτλαντες τη μόνη φυλή που φοβόντουσαν ήτο η φυλή των Έλλην, γνώριζαν πως αν δεν την εξοντώσουν δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι κυρίαρχοι ή να κυριαρχήσουν στη γαία.

Αρχαία Ατλαντική και Αττική περίοδος.
Μετά το τέλος του πελοποννησιακού πολέμου με τη Θεσσαλία και Αττική, και εφόσον την κυριαρχία την πήραν αυτοί με την βοήθεια των Ατλάντων (=Εβραίων), αφομοιώθηκαν μαζί τους, θρησκευτικώς κλπ. Εις αυτή τη χρονική περίοδο όπου έγιναν τα πάνδεινα στους Έλλην Πελασγούς, δια μέσου τον σοφιστικών σχολών και σχολών μαγείας (μυστηρίων), άρχισαν να οργανώνουν τα όσα αφορούσαν την θρησκεία τους και θεούς τους, που δεν ήταν άλλα από τα των Ατλάντων (=Εβραίων). Ο διαχωρισμός των φυλών αναθεωρήθηκε και αναδημιουργήθηκε από τους σοφούς της Αττικής ως εξής: Λευκή Φυλή (ως Κυρίαρχος), Κίτρινη φυλή (ως Ασιατική ή Μογγολική), Κόκκινη φυλή (ως ινδιάνικες φυλές), Μαύρη φυλή (ως Αφρικάνικες φυλές)». Καθόλου περίεργο το ότι δεν συμπεριέλαβαν την φυλή των Έλλην Πελασγών, την (Μελαμψή ή Μελαχρινή φυλή). Σε αυτή λοιπόν την εποχή η κυριαρχούσα φυλή ήτο η «Λευκή Φυλή» οι Άτλαντες (=Εβραίοι).

Νέα χρονική περίοδος.
Περίοδος εποχής «Ιησού», όπου αναδιοργανωμένοι πλέον και ως φυλή οι Άτλαντες, ονομάστηκαν «υιοί της Σιών, ή Εβραίοι» άρχισαν να αναδημιουργούν εκ νέου τα περί θεών των και θρησκείας των, ξεκινώντας από το Ταλμούδ, Σολομωνική ή Βιβλίο της ζωής, και Παλαιά Διαθήκη (όπου αργότερα έγινε η Καινή Διαθήκη), όπου αναφέρουν τις Εβραϊκές φυλές ως «λευκή κυρίαρχη φυλή», που ως στόχο και σκοπό έχει να υποτάξει της άλλες φυλές, και να αφανίσει την φυλή των Έλλην Πελασγών (μελαμψή φυλή).


Εποχή «Βυζαντινής, Οθωμανικής» περιόδου

Εν της αρχής της δημιουργίας και κυριαρχία της Εβραϊκής Εκκλησίας, είχαν τελειώσει με την γενοκτονία των Έλλην πελασγών, και καταστρέψει, κάψει τα πάντα εκ των Έλλην.
Αυτή η ζωγραφιά του αρχαίου βαβυλώνιου θεού Νέβο από ένα λεξικό της Βίβλου,τον κάνει να φαίνεται να υιοθετεί στοιχεία χρησιμοποιώντας χειρονομίες ή ανταλλάζοντας μυστηριώδη χειραψίες.

Είναι γεγονός ότι ο Νέβο χαρακτηριζόταν σαν «Μεσολαβητής των Θεών» και λεγόταν ότι ήταν ο Θεός της γνώσης και των γραμμάτων. Ο  βιβλικός βασιλιάς  Nebuchadnezzar  στο βιβλίο του Ντάνιελ ονομάστηκε μετά τον Νέβο. Αυτή η τομή είναι στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

http://www.omada-epsilon.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'