Και άλλη δικογραφία στην βουλή για τον Παπακωνσταντίνου! Βαρύτατες κατηγορίες για διαπλοκή και χειραγώγηση…


Στη Βουλή δικογραφία εναντίον του Γ. Παπακωνσταντίνου
Διαβιβάστηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών, δικογραφία που σχηματίστηκε μετά από μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου όταν ήταν επικεφαλής στο υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Η μήνυση είχε υποβληθεί από την Ανώνυμη Εταιρεία «Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ». Αρκετές εταιρίες είχαν κατηγορήσει τον κ. Παπακωνσταντίνου ότι «προωθεί» προϊόντα συγκεκριμένης εταιρίας και είναι ενδεικτικό ότι σε δελτίο τύπου – απάντηση στα δημοσιεύματα – έσπευσε να προαναγγείλει το αποτέλεσμα των σχετικών ελέγχων που μιλούσαν για «διαφανείς διαδικασίες» πριν ακόμα αυτοί ολοκληρωθούν.
Οι δικηγόροι κ.κ. Γιάννης Ματζουράνης και Φαήλος Κρανιδιώτης συνέταξαν αναφορά προς τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη στην οποία ανέφεραν:«η μονότονη επανάληψη των ιδίων συκοφαντικών ισχυρισμών από το μηνυόμενο αποκαλύπτει ότι εκτελείται «συμβόλαιο» με προδιαγεγραμμένους στόχους, που κατατείνουν στη νόθευση του ελεύθερου ανταγωνισμού με την -κατ’ ουσίαν και επί του παρόντος- απαγόρευση μείωσης των τιμών των εισφορών των υπόχρεων διαχειριστών με πρόσχημα … ευρήματα μηδέποτε διενεργηθέντος ελέγχου επί ζημία του δημοσίου συμφέροντος και επ’ ωφελεία ιδιωτικών συμφερόντων».

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'