Κι όμως!! Υπήρξε δραστηριότητα άγνωστων αντικειμένων γύρω από τον Ήλιο το 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για μια ενημερωμένη έκδοση από τη NASA και το SOHO για τα UFO που καταγράφηκαν σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο στις 27 Δεκεμβρίου του 2012.


Τα UFO γύρω από τον Ήλιο αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από Ρώσους επιστήμονες πριν από μερικά χρόνια, αλλά η NASA, από την πλευρά της έχει πολλά να κρύψει, και ότι έχει να κάνει με εξωγήινους αμέσως ταξινομείται σε θέματα που αφορούν την εθνική ασφάλεια, και προσπαθεί να αποφύγει με ψέματα το κοινό, ενώ δεν συζητά το θέμα καθόλου.
Αυτά τα πολλά άγνωστα αντικείμενα "UFO" είναι κοντά στον Ήλιο μας, και είναι πραγματικά. Είναι διαφόρων μεγεθών, με διαφορετικές δομές και διαφορετικών μορφών.
Οι φωτογραφίες που μας παρέχει η NASA δεν είναι καλής ποιότητας, και όταν την ρώτησαν για το θέμα αυτή απάντησε ότι όλα αυτά προέρχονται από ένα κόκκο σκόνης στο φακό, ή είναι σπασμένα pixels στο φακό του αισθητήρα ή ακόμα και μετεωρίτες.
Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι για να απόφασισετε μόνοι σας αν πρόκειται για κόκκους από σκόνη ή σπασμένα pixels
Τα σπασμένα pixels, οι μετεωρίτες, τα φορτισμένα σωματίδια δεν μπορούν να έχουν τις σωστές πολύπλοκες γεωμετρίες όπως αυτά τα άγνωστα αντικείμενα και δεν μπορούν να ταξιδέψουν σε διαφορετικές διαδρομές που ακολουθούν.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'