ΙΧΩΡ - Το Αίμα των Θεών;

''ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΙΜΑ ΗΡΩΩΝ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ''


ΙΧΩΡ

Η ουσία ΙΧΩΡ λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς. Γράφει ο Όμηρος : 
«ρέε δ’ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν». 
(ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405). 

Κατά τον Πλάτωνα :
«ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός της μαύρης και της οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητας με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα». 
(Πλάτων, Τίμαιος, 39, 3). 

Κατά την άποψη των φιλοσόφων και αρκετών Ελλήνων σοφών και ανθρώπων του πνεύματος, πιστεύεται ότι ο ΙΧΩΡ είναι αθάνατη, άφθαρτη ουσία και δεν υπόκειται στούς νόμους σύνθεσης και αποσύνθεσης. Είναι η ουσία που έρεε στο αίμα των Ολύμπιων θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια. 
Η Ελληνική Μυθολογία με αναφορά της στον γίγαντα Τάλω (για άλλους γιγαντιαίο ρομπότ, κατασκευή του Ηφαίστου για την φύλαξη της Μινωικής Κρήτης) γράφει οτι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο ΙΧΩΡ. Ο θείος ΙΧΩΡ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις. 

Ιχώρ λοιπόν υποτίθεται πως έρρεε στις φλέβες των Θεών και ήταν γαλαζόχρωμο. Το ενεργοποιημένο ιχώρ τρέπει το αίμα από κόκκινο σε γαλάζιο. Τα τέκνα που προέκυπταν από την ένωση Θεού και θνητού  θα είχαν είτε γαλάζιο αίμα είτε κόκκινο. Όσα είχαν κόκκινο διέθεταν ανενεργό ιχώρ όπως εξακολουθούν να διαθέτουν και σήμερα οι απόγονοι των ΕΛ. Η ουσία αυτή θα ενεργοποιηθεί μόλις το μητρικό άστρο (Σείριος)  επανέλθει σε απόσταση «βολής».Τότε η ακτινοβολία του ή το μαγνητικό του πεδίο (όπως θέλετε το ονομάζετε) θα ενεργοποιήσει το ιχώρ. Η άποψη αυτή προϋποθέτει πως οι ΕΛ είναι υπαρκτοί, με κάποιον τρόπο μετέβησαν από τον πλανήτη τους στη Γη, εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και τεκνοποίησαν ενώνοντας τα γονίδιά τους με των ιθαγενών.Έστω πως αληθεύει, αν η μίξη πραγματοποιείται επιτυχώς μόνον όταν ο πατήρ είναι Θεός (αφού το ιχώρ μεταδίδεται μόνον από τον πατέρα) τότε ποία η έννοια των θηλυκών  Θεοτήτων ? Γιατί οι Θεές τεκνοποίησαν με θνητούς ?

Η απάντηση μας σ αυτό το ερώτημα είναι η εξής: Και οι γυναίκες διαθέτουν ΙΧΩΡ μόνο όμως οι άντρες μπορούν να το μεταδόσουν.. --- Οι κάτοχοι της εγκυκλοπαίδειας «Ηλίου» θα βρουν στη λέξη «ιχώρ» την εξήγηση :   Υγρά πυώδης ύλη, δύσοσμος και υποπρασίνη την χροιάν, παραγομένη εκ των επί της επιφανείας του δέρματος παρημελημένων τραυμάτων και ελκών, τη επενεργεία σηψιγόνων βακτηριδίων, την εμφάνισιν της οποίας όμως αι σύγχρονοι αντισηπτικαί μέθοδοι κατέστησαν σπανιωτάτην. Αυτή είναι η πρώτη αναφορά σε ελληνικό σύγγραμμα ευρείας κυκλοφορίας σε πράσινο αίμα, έστω και αν μιλά για προ-σηψαιμικό στάδιο. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που καθιστά ενδιαφέρουσα τούτη την ανάλυση μιάς και αυτή η εξήγηση στερείται πηγών και βάσεων.


L.P: ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΗΣΙΟΔΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ''ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ'' ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ''ΚΑΤΙ'' ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΗΤΑΝ ''ΕΛΑΤΩΜΜΑΤΙΚΟΙ'' ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ''ΘΕΟΙ''ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ..


Προμηθέας και Άνθρωπος

Κατά τη διάρκεια της Τιτανομαχίας ο Προμηθέας τάχθηκε υπέρ του Δία και γι' αυτό δεν τιμωρήθηκε όπως οι άλλοι Τιτάνες. Η συμβολή του στην ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους ήταν πολύ σημαντική. Κατά τον Λουκιανό, ο Προμηθέας, με την αρωγή της θεάς Αθηνάς, δημιουργεί τον πρώτο άνθρωπο (Χρυσό Γένος) από πηλό και φωτιά (κατά άλλους με το νερό του ήρωα Πανοπέα της Φωκίδας) και με μορφή όμοια με αυτή των θεών. Αυτό έλαβε χώρα μετά την Τιτανομαχία. Κατά τους Ορφικούς αυτός ο πηλός ήταν το χώμα που ποτίστηκε από το αίμα των Τιτάνων. Αναφερόμενος στην δημιουργία του ανθρώπου, ο Πλάτωνας μας μεταφέρει την εικόνα ενός όντος σφαιρικού, που διακρίνοταν σε τρία γένη (αρσενικό, θηλυκό και μεικτό) και είχε διπλή σειρά από μέλη και όργανα. Αργότερα ο Δίας, επειδή εξοργίστηκε από την αλαζονεία τους και φοβήθηκε τη δύναμή τους, τα χώρισε στα δύο. Τα ζώα δημιουργήθηκαν την ίδια περίοδο (μετά την Τιτανομαχία), αλλά από μίξη υλικών της Γης και της φωτιάς. Η δημιουργία των όντων και του ανθρώπου έγινε μέσα στη γη. Όταν κλήθηκαν όλα τα όντα της Γης να βγουν στο φως, ανατέθηκε στον Προμηθέα και στον Επιμηθέα να δώσουν στο κάθε ον τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει. Ο Επιμηθέας έπεισε τον αδελφό του να του επιτρέψει να αναλάβει μόνος αυτή τη δουλειά. Έτσι ο Επιμηθέας ονομάτισε και απέδωσε στο κάθε ον τα χαρακτηριστικά που ήθελε ο ίδιος, με τρόπο ώστε να μην μπορούν να αλληλοκαταστραφούν (αὐτοῖς ἀλληλοφθοριῶν διαφυγὰς ἐπήρκεσε, Πλάτων, Πρωταγόρας 321α). Όταν έφτασε στο τέλος η ώρα του Ανθρώπου, δεν είχε να του δώσει παρά λίγες τρίχες και νύχια ευπαθή και ανίσχυρα. Από αυτό το λάθος ο Προμηθέας ανέλαβε την προστασία του Ανθρώπου.

Η Φωτιά, οι Επιστήμες και τα Γράμματα

Ο Προμηθέας.
Βλέποντας την κατάντια του ανθρώπινου γένους και την αδυναμία του απέναντι στη φύση, ο Προμηθέας αποφασίζει να του χαρίσει τη φωτιά. Έτσι, επισκεπτόμενος το εργαστήρι του Ήφαιστου, τοποθετεί τη φωτιά σε ένα κούφιο καλάμι και τη δίνει κρυφά στους ανθρώπους. Ως τόπος παράδοσης της φωτιάς αναφέρεται η πόλη Σικυώνα της Πελοποννήσου.
Ο Προμηθέας έμαθε τους ανθρώπους να χειρίζονται τη φωτιά, να δημιουργούν εργαλεία και τους έμαθε τις Επιστήμες (που έκλεψε από την Αθηνά) και τα Γράμματα. Για να γλυτώσει την ανθρωπότητα από το μένος των θεών, την έμαθε να τους λατρεύει και να τους κάνει θυσια.

Ο Κατακλυσμός του Δευκαλίωνα 

Ο Δίας θέλοντας να τιμωρήσει τους ανθρώπους, που έγιναν κακοί και άδικοι, και τον Προμηθέα, βρίσκει ευκαιρία να προκαλέσει κατακλυσμό.
Αποφασίζει να εξαφανίσει την ανθρωπότητα (Χάλκινο Γένος). Ο Προμηθέας ενημερώνει τον γιο τουΔευκαλίωνα, βασιλιά της Φθίας, για τις βουλές του Δία και τον προτρέπει να φτιάξει μια κιβωτό (λάρνακα), να την γεμίσει με εφόδια και ζώα και να μείνει μέσα μαζί με την γυναίκα τουΠύρρα, κόρη του Επιμηθέα.
Πράγματι όταν έγινε ο Κατακλυσμός, σώθηκε ο Δευκαλίωνας με την Πύρρα που δημιούργησαν το Γένος των Ηρώων (Τέταρτο Γένος) και την ανθρωπότητα.

----------------------------
Ενα ποιητικό παραμύθι αχαλίνωτης πραγματικότητας γραμμένο από τον Ησίοδο το 730 π.Χ. περίπου.

--------------------------------------------


Σύμφωνα μέ τόν Ησίοδο, η ιστορία τής Γής γνώρισε 5 γένη: 

-τό Χρυσούν,
-τό Αργυρούν,
-τό γένος τών Ηρώων,
-τό Χαλκούν και
-τό Σιδηρούν.
Τά Χρυσούν καί Αργυρούν είναι τά γένη τών Θεών καί Δαιμόνων (Ουρανίων καί Χθονίων Θεοτήτων δείτε πόσο γραφικά απεικονίζεται στην ταινία Immortals , η πανομοιότυπη περικεφαλαία δήλωνει την αδερφική τους καταγωγή), τό Χαλκούν, τό γένος τού τέλους τής προϊστορίας καί τό σιδηρούν, τής 1ης χιλιετίας π.Χ., τών ιστορικών χρόνων καί που διαρκεί μέχρι σήμερα. Τό γένος τών Ηρώων τοποθετείται γύρω καί μετά τόν κατακλυσμό τού Δευκαλίωνος.

Το ποίημα τούτο αποτελείται εξ 828 στίχων και είναι ηθικόν και διδακτικόν. . Διηγείται τον μύθον του Προμηθέως και του Επιμηθέως, της Πανδώρας και των πέντε γενών, τα οποία ήσαν:

{1} Το χρυσούν γένος των τελείων και ευτυχών ανθρώπων, οι οποίοι έζων ως Θεοί χωρίς να φροντίζουν περί ουδενός, διότι η γη έδιδεν αφθόνους και πολλούς καρπούς αυτομάτως και μεθίσταντο χωρίς να γηράσκουν εις την άλλην ζωήν.

(109-126) "Χρύσεον μεν πρώτιστα γένος μερόπων ανθρώπων αθάνατοι ποίησαν Ολύμπια δώματα έχοντες. Οι μεν επί Κρόνου ήσαν, ός τ'ουρανώ εβασίλευεν ως τε Θεοί δ'έζωον ακηδέα θυμόν έχοντες νόσφιν άτερ τε πόνων και οϊζύος · ουδέ τι δειλόν γήρας επήν, αιεί δε πόδας και χείρας ομοίοι."
{2} Το αργυρούν, το οποίον υπελείπετο του πρώτου, αλλά μετείχε της μακαριότητος αυτού, διότι, η παιδική του ηλικία διήρκει 100 έτη, κατά τα οποία έκαστος έζη ως νήπιον υπό την επιμέλειαν της μητρός του.

(127-142) "Δεύτερον αύτε γένος πολύ χειρότερον μετόπισθεν αργύρειον ποίησαν Ολύμπια δώματ' έχοντες, χρυσέω ούτε φυήν εναλίγκιον ούτε νόημα · αλλ' εκατόν μεν παίς έτεα παρά μητρί κεδνή στρέφετο ατάλλων, μέγα νήπιος, ω ενί οίκω"

{3} το χαλκούν, το οποίο ήτο άγριον και τραχύ και εχρησιμοποίει όπλα και οικίας εκ χαλκού.

(143-156) "Ζεύς δε πατήρ τρίτον άλλο γένος μερόπων ανθρώπων χάλκειον ποιήσ', ουκ αργυρέω ουδέν ομοίον"

{4} Το των ηρώων ή ημιθέων, το οποίο ήτο πολύ δικαιότερον και καλλίτερον των προηγουμένων και το οποίον κατεστράφη κατά τους πολέμους των Θηβών και της Τροίας.

(157-175) "Αύτις έτ' άλλο τέταρτον επί χθονί πουλυβοτείρη Ζεύς Κρονίδης ποίησε δικαιότερον και άρειον, ανδρών ηρώων θείος γένος, οι καλέονται ημίθεοι, προτέρη γενεή κατ' απείροντα γαίαν. Και τους μεν πόλεμος τε κακός και φύλοπις αινή τους μεν επταπύλω Θήβη, Καδμηίδι γαίη · ώλεσε μαρναμένους μήλων ένεκ' Οιδιπόδοιο τους δε και εν νηέσσιν υπέρ μέγα λαίτμα θαλάσσης ες Τροίην αγαγών Ελένης ένεκ' ηυκόμοιο".

Το τέταρτο γένος είναι αυτό των ηρώων, θείον, ''άρτιον'' γένος.
Ονομάζεται γένος ηρώων καθώς το ήρως--προέρχεται εκ του ΄΄έρωτος γέννεσιν΄΄ ( Πλάτων, Κρατύλος )  ή  θεού - θνητής  ή  θνητού - θεάς .
Υποδηλώνεται η ΄΄δράσις΄΄ της θείας ενέργειας κατά την εξέλιξη της ζωής,
 ( υποδηλώνεται η δράση αστροφυσικών δυνάμεων προκειμένου να επιτευχθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την σπορά !!!! Κρατήστε το αυτό !!! Ευθυγράμμιση πλανητών 2012 ??)

Θα μπορούσαν όμως να αποτελούν οι ήρωες αυτοί, το ΓΕΝΟΣ αυτό των ανδρών που ''εσπάρη''  στην γη, καθόσον με την ανάμειξη του θείου στοιχείου, μορφών ενέργειας, οδηγήθηκε σε ένα συγκεκριμένο είδος εξέλιξης, ΄΄μετάλλαξης΄, προκειμένου να επιτευχθούν ''κάποιοι'' στόχοι . 

Ο Ηρακλής έφτασε στον Καναδά  


Το γένος αυτό εσπάρη στην γη, στην συνέχεια όμως ταξίδεψε ''κατ’ απείρονα γαίαν'' . Οι αποστολές στην εφτάπυλη Θήβα και στην Τροία, οι οποίες κατά ''ένα επίπεδο γνώσεως'' δεν θα πρέπει να συνδεθούν με τα γήινα ιστορικά φαινόμενα—γεγονότα.  Παρά ίσως με διαστημικές αποστολές ενεργοποιημένων ανδρών προκειμένου να επιτευχθεί  ''δια-συμπαντική''  τάξη ..
Οι ΗΡΩΕΣ αυτοί αποτελούν ταξιδιώτες του σύμπαντος, ''πολεμιστές''  του διαστήματος, ποντοπόρους στον ''κόσμο'' των διαστάσεων, αλλά και άλλων συμπάντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΡΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΤΑΠΥΛΗΣ ΘΗΒΑΣ Η ΑΡΙΘΜΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ EIXE ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΕΣ

θΗΒΑ ΠΥΛΗ=ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ= ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ= θΕΙΑ ΟΡΑΜΑΤΑ=ΚΑθΟΔΗΓΗΣΕΙΣ=538
 Η ΑΡΧΑΙΑ θΗΒΑ=ΕΛΕΥθΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ= ΚΑΥΣΙΜΟ=741
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ θΗΒΑΣ=Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΙΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ=ΟΠΛΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΩΝ=3101
Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ θΗΒΑΣ=ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΡΟΝΟΣ=1372
ΟΙ ΕΠΤΑ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ θΗΒΩΝ=3200=Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΧΩΡ ΕΣΤΙΝ=Η θΕΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΥθΑΓΟΡΕΙΟΥ ΟΜΑΚΟΕΙΟΥ=Η ΑΡΙθΜΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ=ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ =Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΙΧΩΡ ΕΣΤΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Τόπος κατοικία τους ---΄΄Οι Μάκαρες νήσοι΄΄
 Φανταστικά νησιά κάπου στον Ωκεανό, όπου κατά τις δοξασίες των αρχαίων, ζούσαν οι ψυχές των ηρώων και των ενάρετων ανθρώπων, οι ευτυχισμένοι (οι μάκαρες), σε κατάσταση μακαριότητας, χωρίς θλίψεις και έγνοιες, σε περιβάλλον παραδεισένιας ομορφιάς.  http://www.truthison.com/topic-t709.html

Εδώ κάνει μία σχετική περιγραφή ο Πλάτων στον Φαίδωνα, όπου κάνει λόγο για τον χρυσό Ήλιο και τον Λευκό, εκεί όπου βρίσκονται ΄΄αι νήσοι των μακάρων΄΄ , εκεί όπου κατοικούν ΄΄ψυχές΄΄, όντα , άνθρωποι…..; και ΄΄τρέφονται΄΄ με αέρα και αιθέρα…….Μήπως φοιτούν και ΄΄έπ’ αίαν΄΄

και {5} Το σιδηρούν γένος, ήτοι των συγχρόνων ανθρώπων, οι οποίοι φθείρονται νυχθημερόν καταπονούμενοι, διότι οι Θεοί έδωκαν εις αυτούς σκληράς φροντίδας.

(176-180) "Νυν γαρ δη γένος εστί σιδήρεον · ουδέ ποτ' ήμαρ παύσονται καμάτου και οϊζύος, ουδέ τι νύκτωρ φθειρόμενοι · χαλεπάς δε Θεοί δώσουσι μερίμνας."

''Και αυτό το γένος, πού έχει μαύρη και σκληρή καρδιά, όπως μαύρος και σκληρός είναι ό σίδηρος, το κύριο συστατικό του, θα το καταστρέψει ο Ζευς, λέει με πόνο. Πότε; Τότε, όταν αρχίσουν να γέννιουνται τα παιδιά με λευκούς κροτάφους, γερασμένα από την γέννα τους, χωρίς κανένα κίνητρο και όρεξη για ζωή. Όταν δεν θα έχουν την ίδια γνώμη και τις ίδιες σκέψεις με τον πατέρα τους και δενθα συμφωνούν σε τίποτα. Όταν ή φιλοξενία, ή φιλία και οι δεσμοίαίματος δεν θα έχουν πια καμιά αξία. Όταν οι γεροί γονείς θα αφήνονται, ανήμποροι, στην τύχη τους. Όταν ή δικαιοσύνη θα βρίσκεται στα χέρια των ισχυρών και θα την επιβάλλουν χειροδικώντας. Όταν ο όρκος δεν θα υπολογίζεται πια και θα τιμωρούνται οι υβριστές, οι επίορκοι και οι κακοποιοί.Τότε είναι πού ή Αιδώς και ή Νέμεσις, με πρόσωπο καλυμμένο άπ' την ντροπή, και για να μην βλέπουν τα όσα συμβαίνουν, θα εγκαταλείψουν τους ανθρώπους τού γένους αυτού καιθα ανέβουν για πάντα, άπ' την πλατιά Γη ψηλά στον Όλυμπο, στα ανώτατα και καθαρότατα αιθερικά στρώματα, εκεί όπου το κακό δεν υπάρχει, σμίγοντας με τούς άλλους αθανάτους θεούς.''


Αυτή είναι ή «προφητεία» τού Ησιόδου ή οποία, θα λέγαμε, ταιριάζει απόλυτα με την εποχή πού ζούμε. Διότι όλα όσα λέει ότι θα γίνουν τα βλέπουμε καθημερινά να συμβαίνουν γύρω μας.

Το γένος το σιδερένιο είμαστε εμείς; Πότε θα μας ξολοθρέψει ο μεγάλος Δίας , εμας το γένος το λιγόζωο , το τιποτένιο , το χωρίς αιδό και δικαιοσύνη ... (;)
Και πιο γένος θα ακολουθήσει ;

-----------------------------------------------------------
Απο την έρευνα και από τις πλήροφορίες  που πήραμε σας δίνουμε τα εξής:

Η περίφημη αυτή γένια των ημίθεων ονομάζονταν Ηρακλειδείς ή  .....  και εμφανίστηκαν το 14000 πχ μεχρι το 1400πχ όπου και σταμάτησε μάλλον η ενεργοποίηση του.. ( μήπως τότε είχαμε την λεγόμενη αποχώρηση των ολύμπιων θεών ??)
Ενα άλλο ίσως παράδειγμα ενεργοποιησης ιχώρ ενδιάμεσα να είναι κατα κάποιους ο Ιησούς Χριστός
-----------------------------------------------------------

Αποκωδικοποίηση του κώδικα ''ΙΧΩΡ'' από τον Δημήτριο Μαντέ.

Αν και η λέξη απαντάται συχνά από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας ο ορισμός του «ιχώρ»,οι ιδιότητές του και η ετυμολογία της λέξης μας διαφεύγουν. Το ιχώρ ή ιχώρος ή ιγώρ αναφέρεται από τον Όμηρο, τον Πλάτωνα, τον Απολλώνιο τον Ρόδιο, τον Ιουλιανό,τον Αριστοτέλη κ.α.
Πρόκειται για μία ζωογόνο (όχι ζωοποιό) ουσία που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο και λέγεται πως δύναται να κληροδοτηθεί από τον πατέρα. Βασισμένοι στη μυθολογία, τα ομηρικά έπη, ιστορικά και φιλοσοφικά κείμενα έχουμε καταλήξει σε κάποιες θεωρίες. Ανά τους αιώνες στη λέξη έχουν αποδοθεί αρκετές έννοιες. Εδώ θα προσεγγίσουμε τη λέξη ΙΧΩΡ επιχειρώντας μία αποκωδικοποίηση του ΤΕΤΡΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (όπως και στη λέξη ΥΔΩΡ).
Ας αφήσουμε τα γράμματα Κώδικες να μας ομιλήσουν για το τι είναι ο ΚΩΔΙΚΑΣ "ΙΧΩΡ".

Δημήτριος Μαντές.
Λέγεται ότι είναι η ουσία που έρρεε στο αίμα των αθάνατων εών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς

Ι = Η αρχική Ισχύς , η ισχύς της μονάδας , ο ήλιος ο πατήρ των πάντων. Αρχίκή λοιπόν ισχύ με παραπομπή στο θείον.
Χ = διασταυρούμενη ισχύς με άλλη ισχύ συννένωση και δημιουργία τρίτης δύναμης..
Ω = ανοικτό Ομικρον δηλώνει το αόρατο το άοσμο
Ρ = πηγή ρέοντος , Ροή
Αρα αν ο κώδικας ιχώρ υπάρχει στον έλληνα τοτε αυτος δεν είναι ούτε θεός αλλα ούτε και ανθρωπος..

ΠΗΓΗ: Αφύπνιση Συνείδησης: Αποκωδικοποίηση του κώδικα ''ΙΧΩΡ'' από τον Δημήτριο Μαντέ. http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/blog-post_5070.html#ixzz1mVByatfV


------------------------------------------------------------------------------------------------------
Επίσης θα μπορούσαμε να κάναμε και τον εξής συνειρμό : 

Ι = το αρσενικό ( Ι σχήμα φαλλού ) 
Χ = η διαστάυρωσις  ( Χ το σχήμα της ένωσης )
Ω = το θηλυκό ( Ω το σχήμα της μήτρας ) 
Ρ = η ροή , το μέσον , ο τρόπος ( Ρ το σχήμα του σπερματοζωάριου ) 
Αρα έχουμε και τον τρόπο μετάδωσης του ΙΧΩΡ!!!  Διαστάυρωσις θηλυκού και αρσενικού μέσω των ανδρικών σπερματοζωαρίων..
 ---------------------------------------------------------------------------------
ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ  ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΕΛΝΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΓΙΟΥΣ.
 ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΩΣ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ Ο ΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.  
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ 300 ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΟΥΣ

---------------------------------------------------------------------------------------

To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για καθαρά καυκάσια φυλή! (λευκή φυλή). Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλή­νων, άλλων πληθυσμιακών ομά­δων, εκτός της λευκής, απο­τελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρό­τερο του 0,5%!

To DNA των Ελλήνων, όπως έδει­ξε πρόσφατη διε­θνής πανεπιστημια­κή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυ­ρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς! Τι είναι λοιπόν αυτό που διατηρεί την καθαρότητα του αίματος μας ανά τους αιώνες ??? 
Αν δεχθούμε πως οι Έλληνες έχουμε κάτι το διαφορετικό στο αίμα μας, σημαίνει αυτόματα πως η οργανική δομή μας είναι διαφορετική από των λοιπών ανθρώπων ? Ποιά η αλήθεια για το χρωμόσωμα «Ε» που πρόσφατα ανακαλύφθηκε στους Έλληνες ?

---------------------------------------------------------------------------------------------------


Κατά την περίεργη επίσκεψη του στην Ελλάδα ο Bill Clinton το 1999 αφού επισκέφτηκε την Ακρόπολη απηύθυνε λόγο, αποχαιρετώντας τους Έλληνες και κυρίως τους πολιτικούς και επιχειρηματίες που τον συνόδευαν και ο οποίος μεταδώθηκε απ'ευθείας από την τηλεόραση, ξεκίνησε λέγοντας : Όλοι οι λαοί της γης ,γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2%
 και συνέχισε μετά την άσχετη αυτή δήλωση του,την ομιλία του με οικονομικά και άλλα θέματα.

Ο πληθυσμός για τον οποίο μίλησε είναι περίπου 12.000.000 άνθρωποι διαφορετικοί από τους υπολοίπους.Ποιοί είναι λοιπόν αυτοί οι άνθρωποί και γιατί το ανέφερε μόνον στην χώρα μας ?

Υποθετω ότι σίγουρα πρόκειται γιά τους πραγματικούς Έλληνες (όχι τους Ελληνόφωνες),καθώς οι καθαρόαιμοι Έλληνες,σύμφωνα με μελέτες ορίζονται σε 12.000.000 και έχει αποδειχθεί από καθηγητές αιματολογίας ότι υπάρχει ένα επί πλέον υλικό υλικό στο αίμα τους. Οι αρχαίοι πρόγονοι μας το ονόμαζαν ΙΧΩΡ,το αίμα των θεών !!!!!!!

Μια Περίεργη επίσκεψη.. http://perseasorion.blogspot.com/2011/12/blog-post_19.html


----------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΈΤΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΝΟΡΑΤΙΚΟ ΦΊΛΟ..  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

ΙΧΩΡ:  τα εκλεκτα παιδιά του θεού με απεριόριστες δυνάμεις

-ak: Ιησού Χριστού Ω-μέγα Ροή  ..5000 000 σαν τον ιησού ?????
( ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ =Ιησού Χριστού Ω-μέγα Ροή (ΙΧΩΡ)=1510 ) 
Οπως έγινε η σύλληψη του ιησού έτσι και η ενεργοποίηση ιχώρ, το γονίδιο απο τον πατέρα
-ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ?
ak: Ένας ο θεός, ξύπνησε τότε το ιχώρ , η δευτέρα παρουσία θα είναι τώρα, αλλά με 5000 000,  γι αυτό οι μαγιας εβλεπαν το τέλος, οτι λενε και οι δικοί μας για την δευτέρα παρουσία.
- ιχωρ=  ιός χρησμένος απο θεό , με ω-μέγα τεράστια ροή και ενέργεια, δύναμη
ak: το μόνο που μένει είναι να δούμε γιατί ο ιησούς ηταν σε εκείνη την περιοχή και όχι στην ελλάδα
-ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ ΣΟΛΩΜΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ
-ak: ισως εχει λογική γιατί με τη σταύρωση το βάρος όλα τα χρόνια αυτούς θα βαραίνει..
-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ
-ΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ?
ak: ναι
- ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΡΕ? ΜΕ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ?
ak: ιχώρ
-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΜΗ, ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΙΩΘΩ
-ak: αμα πάθω κάτι να ξέρεις οτι ήθελα παντα το καλό,  άμα πάθεις κάτι θα πώ οτι εσύ φταίς χαχαχαχαχαχαχ
ak: το πρωί απλά ρώτησα για το ιχώρ και ήρθαν όλα σε 2 λεπτά
ak:  ο ύπνος είναι το μυστικό
-ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
-ak: Τίποτε δεν είναι τυχαίο όσον αφορά τον χρόνο τα γεγονότα αλλά και τις περιοχές που επιβλήθηκαν έντονες ψυχολογικές πιέσεις .Άλλαξαν κυβερνήσεις χάθηκε η ασφάλεια το όραμα και η φαντασία .Ο καθένας μέσα του έχει τη γνώση για να ξεπεράσει όλο αυτό και είναι καθαρά υποκειμενική .Τα ξυπνήματα και οι ενεργοποιήσεις γίνονται κατά τον ύπνο .Οσο ποιο πολλά προβλήματα και κακή ψυχολογία τόσο ο ύπνος δεν είναι αυτός που θέλουμε .Οσοι είναι να ενεργοποιηθούν θα ενεργοποιηθούν(όλοι) απλά αυτοί που δούλεψαν με τον εαυτό τους θα τους είναι πιο κατανοητό το τι γίνεται .Σίγουρα υπάρχουν και εξωτερικοί παράγοντες που βοηθούν το να είμαστε σε ηρεμία .Οι οργονίτες είναι κατασκευές που τις γνωρίζω προσωπικά και ξέρω τα αποτελέσματά τους και τοποθετώντας τους στο χώρο αλλά και επάνω στο σώμα.
---------------------------------------------------------------------------------------

Με λίγα λόγια και όσο πιό κατανοητά γίνετε αυτο που ίσως πολλοι καταλάβατε από τον παραπάνω διάλογο που είχαμε με εννορατικό φίλο της ομάδας μας ,  αναμένουμε ενεργοποίηση αυτής της θεικής ουσίας που ρέει στο αίμα μας.
Η ενεργοποίηση αυτή θα προκαλέσει μετάλλαξη του DNA μας, μια μετάλλαξη που θα δώσει υπερφυσικές δυνατότητες και δυνατότητες υλοποίησης μονο με την σκέψη σε 5000000 Έλληνες ( 4000000 ζούν στον Έλλαδικό χώρο και 1000000 στήν Ιταλία, απόγονοι μας με αίμα καθαρό ελληνικό )

Γιατί και ποιά η αποστολή τους ? Οπως και τότε ετσι και τώρα τι???? Τι αναμένεται να ακολουθήσει ???

 Η μητέρα των μαχών με τον αιώνιο εχθρό είναι μαλλον προ των πυλών !!!! Δυστυχώς αυτή είναι η άποψη μας. Ο θέος μας προετοιμάζει τον στρατό του για να πάψει την αδικία και να επαναφέρει την ισορροποία στον πλανήτη μας..
 Οι 5000000 αυτοί σύγχρονοι ΕΛ θα αποτελέσουν τους θεραπευτές και τους διδάσκαλους της νεας εποχής που ξεκινά έτοιμοι να δίδάξουν τα ΕΛΛΗΝικά ιδεώδη σε όλο τον πλανήτη.

Την πορέια αυτή δεν μπορέι να ανακόψει κανείς και τίποτε..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Χαρακτηρηστικά τα παραδείγματα αφύπνισης που είχαμε πρόσφατα οπου τα αδέρφια μας από την Ιταλία αφθόρμητα και ασυναισθητα εκδήλωσαν την αγάπη τους για την Ελλάδα οπως θα κάνανε και για την χώρα τους..

*** Ιταλία: Δύο δήμαρχοι προσφέρουν το μισθό τους για τον ελληνικό λαό 

«Χωρίς τη χιλιετή ελληνική ιστορία, χωρίς τον πλούτο γνώσης και σοφίας των Ελλήνων, το έθιμο της φιλοξενίας, τη χάρη και την ευγένεια του ελληνικού λαού δεν θα υπήρχε σήμερα αυτή η Ευρώπη»

*** Αντριάνο Τσελεντάνο- Είμαστε όλοι Ελληνες  
Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο ο παρουσιαστής  Αντριάνο Τσελεντάνο, παίρνοντας το μικρόφωνο, και φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στον "σχεδιασμό αφανισμού της Ελλάδος". Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων είπε, με τους Ιταλούς να τον αποθεώνουν για την παρέμβασή του, ο καλλιτέχνης αφιέρωσε το τραγούδι στην Ελλάδα.
*** «Δεν είναι η Ελλάδα που χρωστάει. Όλος ο κόσμος, η Ευρώπη χρωστάνε στην Ελλάδα» είπε.

Όπως πάντα εκδηλωτικός, ο Ιταλός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρομπέρτο Μπενίνι, ο οποίος αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ...


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Σήμερα τσιμπίσαμε αυτό το μήνυμα: 

 "ΑΔΕΛΦΙΑ.....ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΧΤΕΣ....ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΗ....ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΑΠΟ 1 η ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ...ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ....ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΚΡΟΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ....ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ.
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ....ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ...ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ....ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ....ΤΟ ΕΛΕΓΑ -ΜΗΧΑΝΙΚΑ- ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ....ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΩΡΑ....ΑΠΟ 1 ΜΑΙΟΥ....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ.
ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ...ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ...ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΩΤΟΝΙΩΝ.  ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ...ΜΕ ΧΑΡΑ....ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ.....ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΑ ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...ΜΕ ΤΑ (ΧΑΖΑ) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ....ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ....ΑΡΚΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ...ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΤΟ ΘΑΥΜΑ....ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΚΑΤΙ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΩΤΟΝΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΑΦΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. (Ε.Ι.)"

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως λαμβάνουμε ταυτόχρονα 3 ειδών ενεργοποιήσεις. Η μία αφορά την αλλαγή της συνείδησης μας και των συναισθημάτων μας προς τον συνάνθρωπο.. Η άλλη αφορά την εννοια μας προς το περιβάλλον και η τρίτη το Ιχώρ..
Κάθε Μαρτιο και μετά η θ θέση της Ελλαδας είναι τέτοια που δέχόμαστε πιο δυνατα καθε ενέργεια απο τον Ήλιο και το σύμπαν από οποιοδήποτε μέροσ του πλανήτη. 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Μήπως έχει ήδη ξεκινήσει η μετάλλαξη αυτη στο dna μας ??? 

Ομιλία του Drunvalo Melchizedek για παιδιά με μεταφυσικές ικανότητες και τη σχέση της συνειδητότητας με το DNA.

Μία Νέα Ανθρώπινη Φυλή
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Νέα μορφή ανθρώπου δημιουργείται; DNA, κυψελοειδείς βελτιώσεις;

Ο Δρ Berrenda Fox παρέχει τα στοιχεία του DNA και των κυψελοειδών αλλαγών σε αυτήν την συνέντευξη από τη Patricia Resch…
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Τι είναι η ενεργοποίηση του DNA , πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε σας το DNA και πώς η διαδικασία της ανάληψηςπου εμπλέκονται με την ενεργοποίηση του DNA;

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'