Τέλος του κόσμου σε 3 ημέρες;


Η πιο σημαντική αντίστροφη μέτρηση για την ανθρωπότητα έχει ξεκινήσει... 

Μένουν πλέον τρεις ημέρες μέχρι τη συντέλεια του κόσμου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ημερολόγιο των Μάγιας.

Μόλις ανατείλει η 21η Δεκεμβρίου όλα τα κακά σενάρια είναι "πιθανό" να επαληθευτούν. Οι επιστήμονες βέβαια δεν το βλέπουν και τόσο πιθανό αφού από καιρό έχουν προσπαθήσει να καθησυχάσουν όλους τους κατοίκους του πλανήτη Γη υποστηρίζοντας ότι οι Μάγιας έχουν κάνει λάθος υπολογισμό. 

Παρ' όλα αυτά, ακόμη και αν το τέλος του κόσμου δεν έρθει σε δέκα μέρες, θα ανανεώσει το... ραντεβού του για μερικές εβδομάδες αργότερα αφού οι μάρτυρες του Ιεχωβά το έχουν τοποθετήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο! Κανείς ωστόσο δεν ξεκαθαρίζει τη μορφή της Αποκάλυψης. Θα είναι σεισμός; Θα είναι κατακλυσμός; Σε έρευνα που διεξήχθη προ ημερών στη Βρετανία από την εταιρεία OnePoll, οι δύο χιλιάδες συμμετέχοντες ψήφισαν ως πιο πιθανή αιτία για τη συντέλεια τη σύγκρουση με έναν αστεροειδή, ενώ λιγότερες ψήφους συγκέντρωσαν τα σενάρια της φυσικής καταστροφής και της πυρηνικής έκρηξης. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μόλις το 13% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι ανησυχεί εν όψει της συντέλειας. 

Για όσους πάντως πιστεύουν ότι οι προσεχείς 3 μέρες θα είναι και οι τελευταίες της ζωής τους, θα βρουν πολλούς τρόπους στο Διαδίκτυο για να τις ζήσουν στο έπακρον. Μια επίσκεψη και μια εγγραφή αξίζει σίγουρα η αμερικανική ιστοσελίδα survivalistsingles.com που ενθαρρύνει τις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στους καταστροφολόγους, ενώ μια συμμετοχή επιβάλλεται και στην ιταλική εκδήλωση «Το τέλος του κόσμου» που ήδη μετράει στο Facebook πάνω από 170.000 συμμετέχοντες έτοιμους να γιορτάσουν τη συντέλεια με αλκοόλ, μουσική και χορό αγκαλιά με γυμνούς άντρες και γυναίκες! 

Οσο για τους πιθανούς σωτήρες εκείνης της ημέρας; 

Οι συμμετέχοντες της παραπάνω έρευνας τους είδαν στα πρόσωπα του Μπρους Γουίλις και της Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, κρίνοντας μάλλον από τη σχετική εμπειρία τους στις ταινίες «Armageddon» και «Aliens» αντίστοιχα! Ψάχνουν οποιονδήποτε τρόπο να φύγουν για τα δυο μέρη που θα σωθούν από την καταστροφή του πλανήτη όταν θα τελειώσει το ημερολόγιο των Μάγιας στις 21/12/2012. 

41% αύξηση προς τη Νότια Γαλλία και 30% αύξηση προς την Τουρκία παρουσιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι αναζητήσεις για πτήση με εισιτήριο χωρίς επιστροφή! 
Αιτία; Το τέλος του κόσμου! 
Εκείνοι που πιστεύουν στο τέλος του κόσμου - και είναι πολλοί- ψάχνουν τρόπο να βρουν εισιτήριο προς το γαλλικό χωριό Μπουγκαράς στα νότια της χώρας και στο Σιρίντσε της Τουρκίας, που υποτίθεται ότι θα σωθούν από την καταστροφή.
http://newsvolos.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'