Χρειαζόμαστε έναν νέο Αντίπα, ένα Νέο Κιλελέρ


Γράφει ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου
Είμαστε όλοι γνώστες μια και μοναδικής επανάστασης των Κολασμένων της Ελλάδας.
Την επανάσταση των κολίγων εναντίον των Τσιφλικάδων στο Κιλελέρ.

Κατ’ αντιστοιχία σήμερα η Ελλάδα είναι ένας κολίγος κάμποσων Τσιφλικάδων, Τράπεζες, Μέρκελ, ΔΝΤ, Πολυεθνικών.
Για να έχουμε φάρμακα, πετρέλαιο, ρεύμα, φαγητό, ρούχα, παιδικές τροφές, λευκές συσκευές κλπ, κλπ, πρέπει να αγοράζουμε ( δάνεια) από την ΕΚΤ ευρώ. 
Κάθε φορά οι Τσιφλικάδeς μας ζητούν τα λεφτά που μας δάνεισαν για να αγοράσουμε τα προϊόντα που εκείνοι παράγουν, αφού σε μας απαγορεύτηκε να παράγουμε ανταγωνιστικά προϊόντα.
Αφού κλείσαμε τις Κλωστοϋφαντουργικές επιχειρήσεις, αφού καταστρέψαμε την παραγωγή βαμβακιού μας υποχρέωσαν αγοράζοντας ευρώ ( δάνεια) να καταναλώνουμε τα δικά τους προϊόντα.
Αφού μας υποχρέωσαν να πουλήσουμε τα εργοστάσια ζάχαρης, αφού καταστρέψαμε τις καλλιέργειες τεύτλων, μας υποχρέωσαν αγοράζοντας ευρώ να εισάγουμε ζάχαρη.
Ας σκεφτούμε πως ότι σταματήσαμε να παράγουμε το εισάγουμε, μέχρι και λάδι από την Γερμανία που δεν έχει ούτε δείγμα ελιάς, το κάναμε γιατί μας υποχρέωσαν οι τσιφλικάδες του μεγάλου Τσιφλικιού που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μας υποχρέωσαν αντί να παράγουμε αγαθά και προϊόντα και να συναλλασσόμαστε με χρήματα για την παραγωγή και την αγορά, να προσκυνήσουμε το νόμισμα καταργώντας την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας που είχε ως σημαία της  την αυτοδιάθεση και το εθνικό νόμισμα.
Σήμερα χρειαζόμαστε έναν νέο Αντίπα. Σήμερα χρειαζόμαστε ένα νέο Κιλελέρ.
Αυτό που δεν χρειαζόμαστε είναι το ευρώ, είναι τους Νενέκους, τους προσκυνημένους, τα ψυχοπαίδια των Τσιφλικάδων.
Αν φύγουμε από την Ευρωζώνη και το νόμισμά τους, εκείνοι που θα χάσουνε είναι τα μεμέτια και οι ψυχογιοί των Τσιφλικάδων και όχι ο λαός, όχι η Ελληνική Οικονομία, όχι η Πατριωτική επιχειρηματικότητα.
Κάποτε ο Σμίθ, πατέρας του Καπιταλισμού έλεγε πώς, αν θέλουν οι Αφρικανοί να ζήσουν ας σκοτώσουν τα παιδιά τους.
Σήμερα οι Νταβατζήδες των Τσιφλικάδων μαζί με τους Νενέκους εθελόδουλους ρουφιάνους που κυβερνούν  την χώρα μας, διατείνονται πως η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να θρέψει 10 εκ. ανθρώπους γι’ αυτό αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα η τεκνοποίηση, και κάθε οικογένεια που έχει παιδιά θα πληρώνει πρόστιμο.
Ο Οδυσσέας, περνώντας από το νησί των σειρήνων, επειδή γνώριζε ή υποψιαζόταν αφού πρώτα υποχρέωσε τους συντρόφους του να τον δέσουν και εκείνοι να βάλουν κερί στα αυτιά τους, κωπηλάτησαν μπροστά από τον ¨καταραμένο” νησί.
Κλείστε λοιπόν τα αυτιά σας στις σειρήνες των Τραπεζιτών, των Δωσίλογων που μας κυβερνούν, των τυχοδιωκτών εμπόρων ή βιομηχάνων ή καθηγητάδων που η μόνη πατρίδα τους είναι η τσέπης τους ή τα αργύρια με τα  οποία πούλησαν την ψυχή τους στους Τσιφλικάδες.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'