Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε στη Βουλή «κουτσό», τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προξενώντας αντοδράσεις και ποικίλα σχόλια


Η αναφορά έγινε στη διάρκεια της συζήτησης του προυπολογισμού στη Βουλή το περασμένο Σάββατο 
Στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αναφέρθηκε με μειωτικό, απαξιωτικό χαρακτηρισμό από το βήμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς, εκλήσσοντας αρνητικά τόσο την κοινότητα των ΑμεΑ όσο και τους συναδέλφους του βουλευτές.
Σύμφωνα με το σάιτ της εφημερίδας ‘Έθνος», κατά την διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του προϋπολογισμού της κυβέρνησης, το περασμένο Σάββατο 10/11, το πρώην στέλεχος του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, αναφέρθηκε στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών με έναν χαρακτηρισμό που χαρακτηρίστηκε πρωτοφανής και προσβλητικός.
Μάλιστα, η ενόχληση που προκλήθηκε στο κόμμα έφτασε μέχρι και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σύμφωνα με  πληροφορίες ζήτησε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον βουλευτή του  για να τον... νουθετήσει.
Στο youtube και άλλα μέσα στο διαδίκτυο όπου «ανέβηκε» το απόσπασμα της ομιλίας, τα σχόλια ήταν παραπάνω από σκληρά, για το «ολίσθημα» του βουλευτή. Χρήστες του διαδικτύου καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ να αποπέμψει τον βουλευτή, ενώ οι άλλοι επισημαίνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει στο δυναμικό του βουλευτές ΑμεΑ και πως η επίμαχη αναφορά δεν ήταν μόνο προσβλητική για τον Σόιμπλε που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι αλλά προς όλα τα ΑμεΑ.
Ένα χαρακτηριστικό σχόλιο στο ιντερνετ είναι το εξής, «είναι αυτός ο χώρος που κληρονόμησε το ΚΚΕ Εσωτερικού του Κύρκου και την παράδοση της Ευρωπαικής Αριστεράς; Όχι. Είναι ίδιοι με τον Αυτιά που αποκάλεσε τον Σόιμπλε "καροτσάκια". Ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία έχει μπει σε μια τροχιά προς τα κάτω που δεν την περίμενε κανείς. Καλό θα ήταν να ενωθεί με τους ΑΝΕΞΕΛ. Έτσι και αλλιώς στη ρητορική δεν διαφέρουν πια».
Άλλο σχόλιο έλεγε, «ο  σύντροφος Κουρουμπλής τι έχει να πει για τον σύντροφο Σταθά;».

http://www.thebest.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'