«Τρελλή» αβάντα του Βήματος στη συστημική χρυσή αυγή






-όλα γίνονται για το μάντρωμα των Εθνικοσοσιαλιστών-

          Όπως γράψαμε, την Τετάρτη κορυφώθηκε η αντιφασιστική ρητορική των τελευταίων μηνών της χρυσής αυγής. Έτσι είδαμε το τραγελαφικό: η τελευταία να κατηγορεί διά στόματος του, κορυφαίου αντιφασίστα της, βολευτή Χρήστου Παππά, τους νεοδημοκράτες ως φασίστες και δωσιλόγους διότι είχαν αρχηγό κάποτε τον γιο τού «κατοχικού πρωθυπουργού και δωσιλόγου» Ράλλη, και γιατί συνεργάστηκαν με τον «γιο τού δωσιλόγου» Χριστοφοράκου και (είδαμε) τους νεοδημοκράτες να απαντούν «τιμή μας»!!! Μετά απ’ αυτά και οι τελευταίοι ρομαντικοί ή αφελείς που πίστευαν ότι η χρυσή αυγή παραμένει εθνικοσοσιαλιστική κατάλαβαν ότι πλέον δεν είναι.

          Παρ’όλα αυτά η χ.α προσπάθησε τις τελευταίες μέρες να τα «μαζέψει» προκειμένου να κρατήσει τους εθνικοσοσιαλιστές. Στην προσπάθειά της αυτή σημαντική βοήθεια έλαβε σήμερα, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, από το Βήμα.. Η εφημερίδα αυτή έχει ολοσέλιδο αφιέρωμα στον όψιμο αντιφασίστα Χρήστο Παππά με τίτλο: «ο … Γκέρινγκ της Χρυσής Αυγής»!!! Στο άρθρο αυτό ο συντάκτης προσπαθεί να παρουσιάσει τον αντιφασίστα Παππά ως ακραίο και συνεπή ιδεολόγο με αναφορές σε παλιά του άρθρα και δραστηριότητες. Περασμένα μεγαλεία…  Ο Παππάς είναι αυτός που πρόσφατα αναφώνησε στο κυνοβούλιο το ιστορικό, όπως ο ίδιος το χαρακτήρισε, σύνθημα «ψωμί -  παιδεία - ελευθερία», είναι αυτός που κατηγορεί συχνά τους πολιτικούς του αντιπάλους (οι ιδεολογικοί βρίσκονται εκτός κυνοβουλίου) για έλλειψη δημοκρατικότητας και είναι αυτός που, όπως προαναφέραμε, «κατηγόρησε» τους νεοδημοκράτες ως φασίστες και δωσιλόγους, επίμονα και με πάθος.
Και μιας και αναφέρθηκε ο αντιφασίστας Παππάς σε «δωσιλόγους της κατοχής», να του θυμίσουμε ότι ως δωσίλογος καταδικάστηκε σε θάνατο - ερήμην- η μεγάληΣίτσα Καραϊσκάκη.     
        
          Ο αντιφασίστας Παππάς ακολουθεί πιστά τη γραμμή της, αντιφασιστικής πλέον, Χρυσής Αυγής: το εθνικοσοσιαλιστικό παρελθόν της εντοπίζεται γύρω στο 1987 και αντιμετωπίζεται ως παραγεγραμμένο έγκλημα


Παρακολουθείστε τον αντιναζί  Παππά και θαυμάστε τον  στο αντιναζιστικό του παραλήρημα από το 6:10 έως και το 7:05 στο βίντεο που  ακολουθεί:

 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'