ΒΙΝΤΕΟ : ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!








Μια μικρή απάντηση σε όσους θέλουν να διχάσουν τους Έλληνες έδωσαν οι φοιτητές που συμμετείχαν στους εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου!

Συγκεκριμένα, η ομάδα που προπορευόταν κρατώντας την ελληνική σημαία που βρισκόταν στο κτίριο κατά τα γεγονότα του 1973, έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο με βροντερή φωνή, αποτίωντας φόρο τιμής στους νεκρούς και δείχνοντας σεβασμό στην Πατρίδα.
Είναι βέβαιο ότι το βίντεο αυτό θα ενοχλήσει σφόδρα τους χονδρέμπορους του Πατριωτισμού, που καπηλεύονται οτιδήποτε ελληνικό κι αποκαλούν όσους δεν συμφωνούν μαζί τους "αναρχικούς", "κομμούνια" κλπ.
Το ίδιο θα "τσούξει" και τους δήθεν "εχθρούς" τους, που αποκαλούν "φασίστες" όσους λένε τον Εθνικό Ύμνο και τιμούν τη Σημαία!

Ο απλός Έλληνας πολίτης, που νοιάζεται για τον τόπο του, πρέπει να απομονώσει και τα δύο άκρα και να αγωνιστεί για την Πατρίδα του ΕΝΩΜΕΝΟΣ!

Αυτό φοβούνται, αυτό τρέμουν: Και οι πατριδέμπορες και οι απάτρηδες!

Και τα παιδιά σήμερα στο Πολυτεχνείο, έστειλαν το καλύτερο μήνυμα σε όλους μας...!

Υ.Γ. Μην περιμένετε να δείτε αυτές τις εικόνες στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης: Οτιδήποτε ενώνει τους Έλληνες και δεν τους βάζει να σκοτώνονται για κόμματα, ιδεολογίες και πολιτικούς, είναι αποκλεισμένο! Για ευνόητους λόγους...!
http://lefteria.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'