Είναι μέσα στις «τρεις θυγατέρες» υπεράνω υποψίας με εμβάσματα σε ξένες τράπεζες, η κόρη του Λαζόπουλου;




Γνωρίζουμε ότι στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βρίσκεται και η«Λίστα των 54.246» φυσικών και νομικών προσώπων που έστειλαν εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ στο εξωτερικό από το 2009 έως το 2011.
Όταν η χώρα βρίσκονταν στα όρια της χρεοκοπίας, τα πρόσωπα αυτά εξήγαγαν πάνω από 22.209.295.375 ευρώ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» η έρευνα έχει εντοπίσει και πρόσωπα υπεράνω υποψίας που έστειλαν την περίοδο εκείνη (όχι κατ' ανάγκη παράνομα) δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.
Ξεχωριστό ενδιαφέρον προκάλεσαν "τρεις θυγατέρες" με «ηχηρά» επώνυμα, ισχυρής επιρροής στα δημόσια πράγματα, που εμφανίζονται να έχουν στείλει τέτοια εμβάσματα...


  • Η πρώτη περίπτωση είναι από τον χώρο της ενημέρωσης. Κι ενώ φαίνεται ότι η περιουσία του πατρός θα μπορούσε λογικά να δικαιολογήσει τη μεγάλη οικονομική άνεση της θυγατέρας, το σημαντικό είναι ότι η κίνησή της έγινε, εκτός των άλλων, σε μια φάση που με άλλες ενέργειές της υποδήλωνε προσωπική και επιχειρηματική δυσπραγία. 
  • Η δεύτερη περίπτωση είναι από τον χώρο της τέχνης και δη της μουσικής. Η θυγατέρα, μεσαίας ηλικίας και αυτή, διαχειρίζεται εδώ και πολλά χρόνια τη μεγάλη οικογενειακή περιουσία, αλλά προφανώς ερμήνευε με άλλο τρόπο (ή με δική της βούληση) τα πατριωτικά ακούσματα στις πιο κρίσιμες για τη χώρα στιγμές. 
  • Η τρίτη θυγατέρα είναι νεαρής ηλικίας. Παραμένει άγνωστο αν η ίδια είχε επαρκή εισοδήματα που να δικαιολογούν τα ποσά που εμφανίζονται ή αν πρόκειται για κάποια «γονική παροχή» του πατρός, ο οποίος προέρχεται από τον ευρύτερο χώρο του θεάματος, με πολύ μεγάλη πάντως επίδραση στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης μέσα από τη «μικρή οθόνη». 

Άκρως Πολιτική Ερώτηση    ....     

Η τρίτη θυγατέρα έχει σχέση με τον Λάκη Λαζόπουλο γιατί τέτοια πληροφορία τρέχει στα δημοσιογραφικά στέκια!

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'